ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον . . .

 

Δεδομένου ότι ακόμα και έπειτα από το σύνολο των άτιμων και δόλιων πράξεων σε βάρος μας παραμένουμε αναλλοίωτα ευθείς και ειλικρινείς καταδικάζουμε απερίφραστα τον φασισμό ο οποίος τελεί επικαλυμένος στον μανδύα της δήθεν τοπικής δημοκρατίας.
Όσοι κατέλυσαν την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας έσπειραν μίσος και διχόνοια άρα είναι ξεκάθαρο ποιοι αναπαράγουν φασιστικά πρότυπα. Είναι το λιγότερο ανέντιμο να κατηγορούνται έτεροι για όσα διαμόρφωσαν συγκεκριμένα άτομα - οργανωμένα και ιδιοτελή συμφέροντα.

Ο δήθεν αναμορφωτής , Γ. Παπανικολάου, ο οποίος παρουσιάστηκε το 2014 με τις φανφάρες των επικείμενων αλλαγών σε επίπεδο Δήμου , απεδείχθη συνεχιστής και κατώτερος όσων είχαν προηγηθεί στην διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας.

Ποιές ήταν οι ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με την παρανομούσα , αλαζονική , και καταχρηστική διοίκηση του τέως δημάρχου ; Οι αναπλάσεις παιδικών χαρών λογίζονται ουσιαστικές αλλαγές ; Έχουμε μια δημοτική αρχή η οποία υποσχέθηκε δίκαιο , αλλαγή πλεύσης και κάλυψη  της εντολής των κατοίκων , η οποία καταχράστηκε την εντολή χιλιάδων δημοτών σε απτή συνέργεια με κάπηλους ''αντιπολιτευόμενους''.

Ειδικότερα: Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Γλυφάδας βρίσκεται ένας δήμαρχος και μια δημοτική αρχή η οποία επέδειξε μέριμνα για πληθώρα ημετέρων καθώς και των συκοφαντών  και υβριστών τους , οι οποίοι αδιαφανώς τους χρηματοδοτούν ώστε να καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας.

Απεδείχθη ποια είναι η αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση τόσο από τους διοικούντες όσο και από τους ''αντιπολιτευόμενους'' καθώς και από τους ''συμπαραστάτες''.

Τέσσερις δεκαετίες κακοδιοικήσεων οι οποίες αντί να εκπροσωπούν συντελούν στην φυσική εξόντωση των δημοτών

Δεν ήταν αρκετές οι επί δεκαετίες πληθώρα διώξεων - κατασχέσεων και όσων συνεπάγονται αυτών διότι καταθέσαμε μια σύννομη αίτηση για αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , έρχονται σήμερα οι δήθεν εκπρόσωποι , '' αναμορφωτές '' δια μέσω των χρηματισμένων τους  να συνεχίσουν την δράση τους.

Ευχαριστούμε θερμά για τις στημένες χρηματοδοτημένες από τους αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας μηνύσεις σε βάρος μας διότι αποδεικνύεται ποια είναι η φερόμενη τοπική δημοκρατία και πόσο έχει εκπέσει στις μέρες μας. Επίσης καθίσταται αυταπόδεικτο ποια είναι σε πλειάδα περιπτώσεων η φερόμενη ''ανεξαρτησία της δικαιοσύνης'' η οποία συντάσσει ψευδή κλητήρια θεσπίσματα και κατηγορίες. ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Αντί να μας αναθέσουν το WEB κανάλι το οποίο αποτελούσε την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών στην κάλπη εξυπηρέτησαν κλακαδόρους και τσιράκια ώστε να υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας. Πλήρης κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας και της διαφάνειας. 

Επισημαίνουμε ότι επί 40 και πλέον χρόνια στο τόπο μας , στην πόλη μας , ξενόφερτοι πάσης φύσεως έχουν κατακρεουργήσει τον τοπικό πολιτισμό και την αυτοδιοίκηση προς χάριν συγγενών και ημετέρων, και ενώ έχουν προβεί σε πληθώρα εξυπηρετήσεων - ρουσφετιών - επιχειρώντας να καλύψουν τις πομπές τους χρηματοδοτούν τα τσιράκια τους ώστε να υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας. 

Οι μάσκες πέφτουν 

Πέρασε η εποχή των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων και μπήκαμε στη ''νέα εποχή'' των στημένων ψευδών - σκηνοθετημένων - μηνύσεων απο χρηματοδοτούμενους των αιρετών του δήμου Γλυφάδας οι οποίοι ''ουδέποτε χρηματίστηκαν''. Ενδέχεται να είναι τα ίδια άτομα τα οποία στον παρελθόντα χρόνο προέβαιναν στις ανώνυμες ψευδείς καταγγελίες ενώ ήταν χρηματισμένοι από δημάρχους - αιρετούς.

Έχουμε να υποβάλουμε ένα σαφές ερώτημα στους συμπολίτες μας το οποίο θα τεθεί και στους δικαστές. Δεδομένου ότι οι κλακαδόροι και τα τσιράκια των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας , οι οποίοι ασκούν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας , δεν ασκούν κανένα επάγγελμα , δεν εργάζονται επί δεκαετίες , πως διαβιούν ;

Όσοι με σκοπιμότητα πηγαίνουν για ''μαλλί'' συνήθως βγαίνουν κουρεμένοι 

Εμείς δεν είμαστε ΔΟΥ , ούτε οικονομικοί εισαγγελείς , όμως όσοι με σκοπιμότητα πηγαίνουν για ''μαλλί'' συνήθως βγαίνουν κουρεμένοι  , και να μην αγνοούν ότι έπειτα των δόλιων πράξεών τους σε βάρος μας θα κινηθεί δικαστική προσφυγή ώστε να ελεγχθεί πως απέκτησαν τα περιουσιακά τους στοιχεία - κινητά και ακίνητα, δεδομένου ότι ''ουδέποτε χρηματίστηκαν'' από δημάρχους και αιρετούς, καθώς επίσης, πως διαβιούν οικογενειακώς τα τελευταία πέντε χρόνια δεδομένου ότι δεν εργάζονται.


Αναλογιστείτε πόσο αχρείος είναι κάποιος ο οποίος θέτει στην κοινωνία το ανωτέρω κείμενο και ο ίδιος χρηματισμένος κάνει ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας τις οποίες έχουν συνδράμει οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι''.

Ο φασίστας δεν μπορεί να κατανοήσει ότι είναι φασίστας

Ο κομπογιαννίτης αυτοαποκαλούμενος ''εκδότης'' μήπως θεωρεί ότι ο ίδιος είναι ο τύπος ; Μήπως θεωρεί ότι ο ίδιος πρέπει να έχει τα προνόμια κατ' αποκλειστικότητα ; Μήπως έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί ο ίδιος να σπιλώνει , να συκοφαντεί , και να λασπώνει εκ του ασφαλούς ; Του θυμίζουμε ότι η δικαιοσύνη με τα όσα στραβά της δεν τον αναγνωρίζει ως δημοσιογράφο η εκδότη. Εσείς ;

''Άξιος'' ο μισθός σας . . . όμως τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον . . . Διαπιστώνεται και βιώνουμε την ''εκπροσώπηση'' από την κουστωδία η οποία μεθόδευσε να μείνουμε εκτός των εκλογών και την επόμενη των εκλογών παραποίησε την εντολή χιλιάδων δημοτών.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Οι οργανωμένοι και τα τσιράκια τους στη ''μάσα'' και η αλήθεια στην πυρά. Ρωτήστε εμάς ποιος είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ , αντί της προπαγάνδας κατά της Χ.Α. Η Χ.Α είναι ένα μικρό τμήμα του νεοελληνικού φασισμού.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι να αφαιρείς την ζωή του Φύσσα , των υπολοίπων σε καμία περίπτωση !!! 

Είμαστε βέβαιοι ότι καθημερινά ''παρακολουθείται'' τις συζητήσεις των τοπικών θεμάτων στο WEB διότι πλην αυτών δεν υφίσταται τίποτα άλλο σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας !!! 

Στο δήμο Γλυφάδας δεσπόζει η αδιαφάνεια 

Η πικρή αλήθεια είναι πλήρης - καθολική - αδιαφάνεια στο δήμο Γλυφάδας , και το στενάχωρο είναι ότι ο πλούσιος δήμος Γλυφάδας φαντάζει πιο καθυστερημένος ακόμα και από χωριό της περιφέρειας , χωρίς αμεσότητα , χωρίς ζωντάνια, με στημένα και αναχρονιστικά δελτία τύπου , στη χάξη και στην φέξη , ώστε να διαβιούν τα χρηματισμένα καραφασισταριά τα οποία καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας , άρα σε βάρος της αλήθειας και της διαφάνειας.


Ο Φασισμός των κρατούντων

Η παραποίηση της εντολής 5.000 χιλιάδων δημοτών για τα στενά συμφέροντα ελαχίστων οργανωμένων , και ορισμένων ημετέρων τους , αν δεν είναι αυταπόδεικτα φασισμός τι άλλο μπορεί να είναι ; Γνωρίζεται γιατί υπήρχε το κανάλι σε προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο παραπoίησαν έπειτα των εκλογών ; 

Αυτοί που έθεσαν τις δημοκρατικές διεργασίες - την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας στην κάλπη στο καναβάτσο τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από φασίστες ; Αντιδημοκράτες ? Λαμόγια ? Απατεώνες ? Επιτήδιοι ? Σχεδίασαν την εξόντωσή μας για τον ευκολότερο πλουτισμό τους. ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Όσοι διαβιούν τα τελευταία πέντε χρόνια με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν στην παραποίηση της εντολής των δημοτών Γλυφάδας για την προσωπική τους ιδιοτέλεια κατά της τοπικής δημοκρατίας και της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ πως χαρακτηρίζονται ; Αντιδημοκράτες ? Λαμόγια ? Απατεώνες ? Επιτήδιοι ? η μήπως είναι φασίστες οι οποίοι ασφαλώς δεν κάνουν χρήση όπλου διότι η μεθοδολογία τους είναι πιο ποταπή και ανήθικη αποσκοπώντας στην φυσική εξόντωση χωρίς να κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ; ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Δικαιοσύνη χωρίς δίκαιο

Εμείς λέμε ότι στην δικαιοσύνη υπάρχουν άνθρωποι, δικαστές, οι οποίοι/ες τιμούν τον όρκο τους και εννοούν να κάνουν τη δουλειά τους όπως επιτάσσει η αλήθεια και η συνείδηση τους, όμως υφίστανται και πλειάδα πλήρως ακατάλληλων οι οποίοι/ες ελαφρά την καρδία δέχονται να παραποιήσουν τόσο την αλήθεια όσο και το δίκαιο. ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Η αντιστοιχία όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας από τους εξυπηρετητές πλειάδας ημετέρων, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερη μέριμνα για δαύτους και εν συνεχεία δεδομένης της πραγματικότητας την οποία διαμόρφωσαν οι ίδιοι δια μέσω αυτών στρέφονται κατά της αλήθειας.

Ουδέποτε εξαπατήσαμε τους συμπολίτες μας 

Οι διοικούντες ''σπρώχνετε'' τους ημετέρους - κλακαδόρους και τα τσιράκια  ; ( Βρίσκεστε από πίσω τους , τους στηρίζετε , η αποτελεί ψεύδος ; ) Αναγνωρίσατε και χρηματοδοτείται - χρησιμοποιείται ακόμα και συκοφάντες , υβριστές, λασπολόγους, εκβιαστές, κ.α. γραφικούς τύπους ναι η όχι ; 

Αποτελεί ψεύδος ότι στηρίξατε  ως ''εκδότη'' με παροχή διαφημίσεων, συμβάσεις, αναθέσεις, κ.α. ενέργειες κάθε τοπική σελίδα πλήν ημών , ακόμα και τον υδραυλικό ;  ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Όσοι και όσες αδυνατούσαν να κρίνουν ότι η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση ασφαλώς έχουν καθολική αδυναμία να αξιολογήσουν και τα δικά σας πεπραγμένα, διότι πριν από δεκαετίες εσείς αποκομίζατε από την πολιτική και εμείς επί ημερών σας δεχόμαστε διώξεις - κατασχέσεις, και επί του παρόντος , επίσης, εσείς αποκομίζεται και ενισχύεται ορισμένους ώστε να καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας.

Δήμαρχε σου παρέχουμε τη δυνατότητα αντί να κρύβεσαι πίσω από τσιράκια να προβείς ο ίδιος σε μηνύσεις αν υφίσταται ψεύδος από τη πλευρά μας. Άλλωστε έπειτα από όσα έχουν μεθοδευτεί και σχεδιάστει επί δεκαετίες σε βάρος μας είμαστε πλήρως εξικοιωμένοι με τον φασισμό των οργανωμένων - των κρατούντων - και των ''φροντισμένων''  ημετέρων τους. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Οι φασίζουσες τάσεις - νοοτροπίες - πρακτικές ουδεμία σχέση έχουν με ναζί και ναζιστικές - χιτλερικές πρακτικές, όμως δεν παύουν να είναι ανάρμοστες τακτικές κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας με απώτερο στόχο την φυσική εξόντωση των δημοτών για τον ευκολότερο πλουτισμό των αιρετών και μερίδας ημετέρων τους.

* Το ''τρίγωνο του διαόλου'' Παπανικολάου - Σκαμπαρδώνης - Γιάχος. Κύριε Γιάχο τι εξυπηρετεί η παρουσία σας στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας ; Συνεχίζεται εν έτη 2020 το ''θεάρεστο'' έργο του τέως δημάρχου Σ.Σφακιανάκη ο οποίος παρανόμησε το 2005 ενώ είχαμε καταθέσει στο Δήμο πλήρες φάκελλο - μελέτη - αίτηση ; Αναφορικά με τον Σ.Σ μόνο τα αρχικά του ονόματός του καταμαρτυρούν την δόλια δράση του. ( Θα πάνε πακέτο όλα στο Ε.Δ.Α.Δ ώστε να πάρουμε στα χέρια μας επίσημα ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Δεν ντρέπεστε, δεν έχετε ίχνος φιλότιμου, να γνωρίζεται ότι καταθέσαμε στον Δήμο σειρά από σύννομες αιτήσεις και παρανόμησαν όλοι οι δήμαρχοι - αιρετοί ; Δεν αισχύνεστε να γνωρίζεται ότι η τοπική κοινωνία παρείχε συγκεκριμένη εντολή σε δικές μας προτάσεις την οποία καταλύσατε ; Σας τιμά ιδιαίτερα η αποσιώπηση όσων χρηματίζονται αδιαφανώς επί σειρά ετών από δημάρχους - διοικήσεις  για επιθέσεις στην τοπική κοινωνία ;  Μήπως μετέχετε δια της σιωπής σας και εσείς στην σύνταξη των ψευδών κατηγοριών σε βάρος μας ότι ''ουδέποτε χρηματίστηκε'', ''ουδέποτε συκοφάντησε'' και ''ουδέποτε εξύβρισε'' ο διαχρονικά παρασιτικά διαβιούντας ;

* Δεδομένου ότι όσα γράφονται θα μείνουν εσαεί , δεν τα γράφουμε προς χάριν διασκεδάσεως , τουλάχιστον οι γενιές του παρόντος και του αύριο πρέπει να έχουν πλήρη εικόνα ποιοι διοίκησαν και διοικούν το δήμο Γλυφάδας, τι είναι, και σε ποια δημοκρατική χώρα το σύνολο των σύννομων ενεργειών εκτοπίζεται , ενώ στον αντίποδα αδιαφανώς ζουν εκατοντάδες ''κολλητοί'' και ημέτεροι των αιρετών, και παράλληλα η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη. Η δικαιοσύνη στη χώρα μας υπάρχει ώστε να τις καθορίζουν να συντάσσει ψευδείς κατηγορίες και να κουκουλώνει τα εγκλήματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον . . . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">