ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγωγή του εφοπλιστή Ρέστη κατά του Ρέμου

Όπως γράφει το gossip-tv  Αγωγή Βόμβα του εφοπλιστή Ρέστη κατά του Ρέμου” Ο εφοπλιστής αναφέρει στον Ρέμο “Μου χρωστάς 50.000 ευρώ”

Τον Μάιο του 2010 οι δυο “φίλοι” έρχονται σε συμφωνία και ο εφοπλιστής δανείζει άτοκα στον τραγουδιστή το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αγωγή του Βίκτωρα Ρέστη τα “χρήματα πιστώθηκαν στον λογαριασμό του τραγουδιστή μετά από υπόδειξή του. Αρχικώς είχε συμφωνηθεί η εξόφληση να γίνει σε μια δόση καταβλητέα την 3-10-2012 πλην όμως η καταβολή αυτή δεν έγινε ποτέ”.

Και από τότε αρχίζει ένα γαϊτανάκι επικοινωνίας για να δώσει ο Ρέμος τα χρήματα. Λίγο καιρό μετά και σε ένα διάστημα ενός έτους ο Ρέμος καταβάλει 60.000 ευρώ. Ο εφοπλιστής υποστηρίζει πώς τα χρήματα που πήρε δεν είναι 60.000 αλλά 50.000 και ζητάει πλέον τα χρήματα του με αγωγή.

Τι περίμενα τόσο καιρό; Περίμενα τις προτάσεις-απαντήσεις του Ρέμου. Ο τραγουδιστής λοιπόν στο σχετικό δικόγραφο υποστηρίζει πως ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή γι’ αυτόν στην οποία υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ηρακλή, αποδέχεται ότι έλαβε το δάνειο από τον εφοπλιστή και ζητά να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά μιας και με το ιδιωτικό συμφωνητικό που συντάχθηκε μετά το δάνειο δεν οριζόταν με ακρίβεια ο χρόνος καταβολής των δόσεων.

Σαφώς δεν υπάρχει δήλωση του εφοπλιστή υπάρχει η αγωγή. Άλλος ένας βασικός λόγος που δεν αρέσκομαι στις ''εταιρείες'' και στις φερόμενες ''φιλίες'' και προτιμώ τις συμφωνίες κυρίων. Σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας.

« Δεν τα χάριζες καλύτερα ! Το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις . Έρχεται ο Λάτσης, και το κακό είναι ότι το γνώριζα πριν από δεκαετίες, και δεδομένων πολλών συμπτώσεων, και παράλληλα προβοκάτσιας, έπρεπε να αναμένω τη συνέχεια, χωρίς εκπλήξεις... ».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγωγή του εφοπλιστή Ρέστη κατά του Ρέμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">