ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πολιτεία μεριμνά για την ΕΡΤ

Μπαίνοντας η χώρα μας στην Ψηφιακή εποχή της Ραδιοφωνίας , θα αλλάξουν τα δεδομένα , η απλά θα υφίσταται μια συντήρηση όσων έχουν προηγηθεί στον παρελθόντα χρόνο, και μέχρι σήμερα, με τους γνωστούς μας ολιγάρχες, την Ε.Ρ.Τ με τα δεκάδες παραρτήματα σε ολόκληρη τη χώρα εκτός του μισού Ν.Αττικής των 5.000.000 εκ. πολιτών, και αρκετά συμφέροντα ακόμα ;

Εμείς τονίζουμε ότι εκτοπιστήκαμε ώστε να καλυφθούν οι προσδοκίες ορισμένων άλλων συμπολιτών μας, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι και αρμόδιοι σήμερα θεσπίζοντας και εφαρμόζοντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες αναφορικά με την ψηφιακή μετάβαση DAB +.

Στον αντίποδα , στο δήμο Γλυφάδας , αγνοούμε πλήρως ποια είναι τα παραγόμενα όσων αξίωσαν την εκλογή τους, και κυρίως όσων βρίσκονται έμμισθοι σε θέσεις του δημοσίου, κ.α.

Κύριε υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, εμείς έχουμε κάποια θέση στην ψηφιακή μετεξέλιξη της Ραδιοφωνίας ; Ο κ. πρωθυπουργός έφερε τη δημοκρατία στο τόπο μας ;

Η δική μας τοπική κοινωνία μάλλον πρέπει να είναι ''μουγκή'', ώστε να εξυπηρετούνται τα στενά συμφέροντα των αστικών πολιτικών κομμάτων, κυρίως όσων ασκούν κακοδιοίκηση με γνώμονα τα οφέλη των παραταξιακών τους, των εφοπλιστών , και των διαπλεκόμενων ιδιοκτητών μετόχων , οι οποίοι πλην της συμμετοχής σε εθνικά κανάλια έχουν σειρά τοπικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων και χαρακτηρισμένα επίσημα Αντισυνταγματικά από το ΣτΕ.

Τα δικά μας χρήματα επί δεκαετίες γίνονται πλατείες, παιδικοί σταθμοί, Κ.Ε.Π, προαύλια εκκλησιών, εκατοντάδες ειδικές εξυπηρετήσεις ημέτερων, φιέστες, αποδοχές φίλων και παραταξιακών, ανταποδοτικά τέλη για τους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ, και η δημοκρατία στο τόπο μας παραμένει κλειστή έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε όλα τα τοπικά ραδιόφωνα των νοτίων προαστίων, πλην ενός ημέτερου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το 2004 κατέθεσε μηνύσεις εις βάρος μας και τον συνέδραμαν σε όλα τα επίπεδα. Να το σημειώσετε και το θυμάστε.

Ολοκληρώστε τη Ψηφιακή μετάβαση για την Ε.Ρ.Τ, τα δεκάδες παραρτήματα σε ολόκληρη τη χώρα, τα αστικά κόμματα, τους πολιτικούς, την εκκλησία, και τους γνωστούς ολιγάρχες του Ν.Αττικής, χωρίς εμάς, και το 2019 να επαναλάβετε την υποστήριξή σας , και την αλληλεγγύη σας. 

Επισημαίνουμε:

1) Από τη δεκαετία του 80 δεν έχει χαρακτηριστεί, έπειτα από σειρά αιτήσεών μας, κέντρο εκπομπής ο Υμηττός στα Νότια προάστια Αττικής.

2) Έπειτα από τις αιτήσεις κατοίκων των Νοτίων προαστίων για ίδρυση και λειτουργία τοπικών Ρ/Σ δεν υπήρξε τοπική αδειοδότηση, και εν συνεχεία προέβησαν σε σειρά διώξεων και κατασχέσεων με απόρροια το κλείσιμο τους.

3) Η Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία το 2014 χαρακτήρισε μέσω του ΣτΕ αντισυνταγματική τη λειτουργία όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, τα προηγούμενα χρόνια δεν μας δικαίωνε, ενώ υφίσταντο οι στοχευμένες ενέργειες συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία κινούσαν τα νήματα κατά ημών.

4) Όλα αυτά τα χρόνια που υφίσταται η αντισυνταγματική λειτουργία του συνόλου αυτών των ραδιοφωνικών  σταθμών σε εμάς διαμόρφωσαν την οικονομική μας καταστροφή.

5) Πως απεκατέστησε η πολιτεία όσους δέχονταν διώξεις - κατασχέσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα που αποκομίζουν οι αντισυνταγματικά λειτουργούντες όμιλοι κ.α. ;

Οι ''μουγκοί'' συμπολίτες μας, καθώς και εμείς , κρίνουμε επαρκώς.

Να ξεχάσουμε την αμέριστη υποστήριξή μας ; Να ξεχάσουμε πόσες φορές είμαστε συμμετέχοντες για ''αναμνηστικά βίντεο και φωτογραφίες'' των σημερινών αρμοδίων ;

Ενδεικτικά ένα βίντεο μας με τον σημερινό πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Τ , καθώς και τον πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α για τις επιπτώσεις της μικροκυματικής ακτινοβολίας - των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πολιτεία μεριμνά για την ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">