ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Να υπάρξει άμεσα εισαγγελική παρέμβαση

Η φερόμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα συνεχίσει να κωφεύει ;

Θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για όσους ''στεγάζονται'' εντός του δημαρχείου Γλυφάδας ;

Ο δήμος όλων των δημοτών που αποτελούσε την κορωνίδα των προεκλογικών εξαγγελιών της τοπικής Ο.Μ της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα δια στόματος Γ. Παπανικολάου , και έπειτα από χαριστικές πράξεις, εξυπηρέτηση ημέτερων, τακτοποίηση δεκάδων συγγενών και παραταξιακών, όπως και απ' ευθείας αναθέσεων έγινε: Nα δικαιώσω όσο περισσότερο μπορώ την εμπιστοσύνη όλων εκείνων που με εξέλεξαν Δήμαρχο. 

Ένα στέλεχος της νέας δημοκρατίας,  το οποίο διατελεί δήμαρχος, σε πρόσφατη δήλωση τονίζει ότι πρέπει να ''δικαιώσει'' όσους ψηφίζουν ΝΔ προσβάλλοντας το σύνολο των φορολογουμένων συμπολιτών μας, διότι η υποχρέωση του αιρετού είναι να εκπροσωπήσει το σύνολο των δημοτών του Δήμου. 

Ο Γ. Παπανικολάου ''δικαιώνει'' τους ψηφοφόρους του, της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αδικεί κατάφωρα τους υπολοίπους δημότες.

Είναι σαφής δήλωση η οποία δεν επιδέχεται παρερμηνείας, και άλλωστε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν επί τρία χρόνια συνηγορούν αποκλειστικά επί της συγκεκριμένης δήλωσης, διότι ο δήμαρχος έχει καλύψει πλειάδα ημέτερων και παραταξιακών, ψηφοφόρων , ώστε  όσοι ψηφίζουν ΝΔ να απολαμβάνουν το δημοτικό χρήμα. 

Ήδη έχουν περάσει 41 , 34, 19 , και 14 χρόνια από τις μεθοδευμένες διώξεις - κατασχέσεις που μεθόδευσαν κατά ημών για τη λειτουργία ενός τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού, τον οποίο παρανόμως δεν αδειοδότησαν το 1990 - 91 τα αστικά κόμματα - πολιτικοί που στεγάζονται και κακοδιοικούν επί χρόνια το δήμο Γλυφάδας.

Δεδομένου ότι όλες αυτές οι ενέργειες από τη δεκαετία του 70, μέχρι και το 2004, τελέστηκαν για την ευημερία με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ( όλων ημών ) συγκεκριμένων αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών, καθώς και χιλιάδων ημετέρων τους, τους οποίους με παράνομες πράξεις τοποθέτησαν τόσο στον δήμο, όσο και στο δημόσιο, καθίσταται σαφές ότι οι εν λόγω ουδεμία νομιμότητα έχουν.

Η φερόμενη νομιμότητα δια των εκλογών, αποτελεί ένα στημένο καθεστώς μερικών χιλιάδων μελών συγκεκριμένων αστικών κομμάτων , τα οποία για τα προσωπικά τους οφέλη συντελούν σε τέλεση εγκληματικών πράξεων, και διατηρούν τα προνόμιά τους καταχρηστικά έναντι του κοινωνικού συνόλου.

Ενώ η τέλεση όλων των διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας αποτελούσε στοχευμένη ενέργεια από τη πλευρά των εν λόγω αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών, καθώς και των διορισμένων τους, η ακόμα και των ψηφοφόρων τους, οι ίδιοι επί δεκαετίες βρίσκονται σε απτή συνέργεια με τις οικογένειες διαπλοκής , και είναι οι βασικοί θεμελιωτές της αντισυνταγματικότητας, και του άναρχου πλαισίου το οποίο ισχύει στη χώρα μας.

Οι ίδιοι πολιτικοί , κάθε πέντε χρόνια , ως τοπικές οργανώσεις των εν λόγω κομμάτων, σε απτή συνέργεια με τα διαπλεκόμενα και τις λίγες χιλιάδες ημετέρων και διορισμένων τους οι οποίοι τους προβάλλουν και τους ψηφίζουν, αξιώνουν το δήμο Γλυφάδας , ώστε εν συνεχεία να καλύψουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ημετέρους τους, με απευθείας αναθέσεις εκ. ευρώ του δημοτικού χρήματος, με ρουσφέτια, ειδικές χαριστικές πράξεις, κ.α., ενώ κάθε φορά, και από κάθε αστικό κόμμα - πολιτικούς συνεχίζονται οι άνομες πράξεις για την ευημερία των ιδίων και των ημετέρων τους.

1 ) Επί δημαρχίας Στυλιανού Λανδράκη, χρισμένου από τη Νέα Δημοκρατία, το 1999 υπήρξε αναίτια δίωξη - κατάσχεση σε βάρος μας και ενώ είχαν προηγηθεί συνομιλίες με τον τέως δήμαρχο. 

Από το 1999 ξεκινά η περιπέτειά μας με υπονομεύσεις διαρκείας από την εκάστοτε διοίκηση του δήμου, μέχρι και σήμερα είκοσι χρόνια μετά. Από το 1999 και μετέπειτα βρισκόμαστε σε ένα  κυκεώνα διαρκείας με αλληλοδιαδοχές νεοδημοκρατικών και πασοκικών διοικήσεων στο δήμο Γλυφάδας, με σύμφωνα - συνδιοικήσεις, άτυπες και τυπικές συμφωνίες μεταξύ των , και με παρανομίες διαρκείας στο σύνολο των αιτήσεων μας όσο εξυπηρετούνται οι ίδιοι καθώς και τα κόμματα - ψηφοφόροι τους.
  
2 ) Το 2004 καταθέσαμε έπειτα από νέα αναίτια δίωξη - κατάσχεση πλήρη φάκελλο στο Δήμο Γλυφάδας - Αίτηση , η οποία οδηγήθηκε στα αζήτητα από τον τέως δήμαρχο Στυλιανό Σφακιανάκη, χρισμένου του ΠΑΣΟΚ και νυν συνεργάτη του τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ και σημερινού δημάρχου Γλυφάδας Γ . Παπανικολάου.

3) Επί δημαρχίας Κ . Κόκκορη κατατέθηκαν - πρωτοκολλήθηκαν δυο αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι του ΠΑΣΟΚ παρανόμησαν κατά των αιτήσεων οι οποίες ουδέποτε πέρασαν στο Δ/Σ.

4) Από τη πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της σημερινής ''διοίκησης'' της οργάνωσης της ΝΔ και του τέως ευρωβουλευτή Γ. Παπανικολάου, έγιναν σειρά από ενέργειες μας καθώς και αιτήσεις, τις οποίες παρέκαμψαν στο σύνολό τους, ενώ διαπιστώνουμε καθημερινά την έμφαση κάλυψης υποστηρικτών και ψηφοφόρων της ΝΔ , με  ειδικές εξυπηρετήσεις, απ' ευθείας αναθέσεις, προμηθευτές της ΝΔ, φωτογραφικές συμβάσεις, ειδικές ανανεούμενες διαρκείας, εποχιακές που αλλάζουν χαρακτήρα για την εξυπηρέτηση ημέτερων, κ.α.  

Από που αντλούν το δικαίωμα να παρανομούν όλοι όσοι παρέλασαν από το δήμο Γλυφάδας ;

Από το 2004 και μετέπειτα, στο σύνολό τους, όλες οι δημοτικές αρχές - δήμαρχοι, έχουν παρανομήσει κατά των αιτήσεών μας, ενώ κατά τον ίδιο χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια , διαθέτουμε τα στοιχεία αναλυτικά για πόσες χιλιάδες άλλων έχουν παρέχει, από απ' ευθείας αναθέσεις οι οποίες αθροιστικά είναι δεκάδες εκ. ευρώ , μέχρι αυταπόδεικτα ρουσφέτια σε εκατοντάδες παραταξιακών και ημετέρων τους.

Είναι σαφείς οι ενέργειες από τη πλευρά πολιτείας - δικαιοσύνης ;

Όταν ένας Έλλην πολίτης διατελεί δημόσια, και σε δημόσιο ακροατήριο έχει θέσει επανειλημμένα την κατάχρηση από τη πλευρά αστικών πολιτικών κομμάτων - κυβερνήσεων, καθώς και των διορισμένων τους, και είναι ο μοναδικός πολίτης του Ν.Αττικής ο οποίος αξιώνει νομιμότητα και δικαιοσύνη, αντί της διαπλοκής, της αντισυνταγματικότητας, και της αναρχίας την οποία συντηρούσαν οι εν λόγω επί δεκαετίες, δέχεται επανειλημμένα αντί εκπροσωπήσεως τις συντονισμένες ενέργειες διώξεων - κατασχέσεων με τη συμβολή πολιτείας, εκτελεστικής εξουσίας, και της δικαιοσύνης , τι έχει διαπραχθεί ;

Να υπάρξει άμεσα εισαγγελική παρέμβαση στο Δήμο Γλυφάδας

Ένας δήμαρχος και μια δημοτική αρχή οι οποίοι είχαν ως προεκλογική πρόγραμμα ''το δήμο όλων των δημοτών'', και εν συνεχεία της πρώτης ημέρας στα δημοτικά έδρανα μερίμνησαν για δεκάδες ημέτερους , αντί της τήρησης των διακηρύξεών τους , βρίσκονται καταχρηστικά  και παρανόμως διοικούντες.

Ενώ κάλυψαν από τις πρώτες εβδομάδες στην διοίκηση του δήμου με πάσης φύσεως ενέργειες, συγγενικά πρόσωπα,  ημέτερους, παρατρεχάμενους, αυλοκόλακες, κ.α., επί τρία ολόκληρα χρόνια προσβάλουν τα κυριαρχικά μας, τα συνταγματικά μας, και τα ανθρώπινά μας δικαιώματα.

Ποιοι είναι στο σύνολό τους όσοι/ες βρίσκονται σήμερα έμμισθοι του δήμου Γλυφάδας έπειτα από τις ειδικές μέριμνες και ενέργειες δημάρχου - αιρετών ;

Αν έστω και μια ζωή από δαύτους αξίζει περισσότερο της δικής μας , είναι σαφές ότι η χώρα μας το 2018 είναι τριτοκοσμική χώρα, και δεν υφίσταται Ελληνική Δικαιοσύνη.

Να υπάρξει άμεσα εισαγγελική παρέμβαση στο Δήμο Γλυφάδας για όσους συστηματικά επί χρόνια μεθοδεύουν την φυσική μας εξόντωση, και ήδη δια των ενεργειών τους έχουν πετύχει σειρά από βλάβες της υγείας μας, ενώ οι ίδιοι και οι ημέτεροί τους , με τα ρουσφέτια και τις ειδικές χαριστικές πράξεις, καθώς και τις απ' ευθείας αναθέσεις , ευημερούν εις βάρος της ζωής μας.

Ήδη έχουν μεσολαβήσει δυο χρόνια που είναι ενήμεροι, τόσο σε ανώτατο επίπεδο δικαιοσύνης, όσο και στη πρώτη της βαθμίδα, χωρίς ίχνος ενέργειας.

Οι τέως καθώς και ο τωρινός δήμαρχος - διοίκηση , πρόεδρος του Δ/Σ, καθώς και αιρετοί , σκόπιμα και με δόλο παραβίαζαν και παραβιάζουν: Άρθρο 7 παρ. 2,  Άρθρο 1 παρ. 2, 3, Άρθρο 2 παρ. 1, Άρθρο 4 παρ. 1, Άρθρο 5 παρ. 2 , Άρθρο 5 παρ, 1, 2, Άρθρο 10 παρ 1, 3, Άρθρο 14 παρ. 9, Άρθρο 16 παρ. 1 , Άρθρο 29 παρ 3, Άρθρο 101 παρ. 4, Άρθρο 102 παρ 1, 5, Άρθρο 103 παρ 2, και 8, Άρθρο 106 παρ. 2 ,  του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς και δεκάδες άρθρα νόμων τα οποία για λόγους εξοικονόμησης χώρου παρακάμπτουμε.

Χωρίς την ελευθερία της γνώμης δεν είναι δυνατή καμία δημοκρατική διαδικασία.

Η Οικουμενική Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 1948 περιορίζεται στην κατοχύρωση της ελευθερίας της γνώμης και της διαδόσεως της με κάθε μέσο.

Οι Ο.Τ.Α από το 1987 δικαιούνται θεσμικά συμμετοχή στην ραδιοτηλεόραση, και όμως έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων στα τοπικά ραδιόφωνα, ο δήμος δια μέσω όλων των κομματικών διοικήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έπειτα από αιτήσεις μας, ουδέποτε μας συνέδραμε, ενώ στον αντίποδα από την εποχή που λειτουργούσαμε τοπικά δημόσια έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια ευρώ και με έμφαση τις προμήθειες και τις απευθείας αναθέσεις για τους ημέτερους και τους παραταξιακούς τους. 

Δημοσιογραφία νοείται  η δραστηριότητα που εκδηλώνεται μέσω των εφημερίδων, των περιοδικών, του ραδιοφώνου, και της Τηλεόρασης. Αποτελεί επιστήμη που από τη μια μεριά συλλέγει, καταγράφει, και δημοσιεύει ειδήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά ασκεί κριτική και έλεγχο προς κάθε κατεύθυνση

Είναι το κομβικό σημείο που θα δρομολογήσουμε το σύνολο των εμπλεκομένων στη Δικαιοσύνη και το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι με τις διώξεις - κατασχέσεις μας αποστέρησαν επί πολλά χρόνια τη δυνατότητα ελέγχου και κριτικής, και με τις παρανομίες δεκαετιών στις αιτήσεις μας, ευεργετούνται οι ίδιοι και οι ημέτεροί τους, χωρίς να υφίσταται στα ερτζιανά η επιστήμη μας, το σύνολο των ειδήσεων που μπορούσαμε να μεταδίδουμε από το ραδιόφωνο, καθώς και ο έλεγχος και η ενημέρωση που αποτελεί συνταγματικό μας δικαίωμα. Όλων των πολιτών - δημοτών. 

Σε αντιδιαστολή χιλιάδων άλλων, και κυρίως όσων ''κουβάλησαν'' από την περιφέρεια ώστε να τους παρέχουν τα χρήματά του δήμου Γλυφάδας, δαπανήσαμε αρκετά χρήματα, τα οποία κατέληξαν διώξεις - κατασχέσεις για τα κέρδη των ιδίων και των ημετέρων τους, και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε ούτε ένα ευρώ του δημοτικού χρήματος, ούτε μια ενέργεια παρεμβάσεων από τη πλευρά όλων των δημάρχων - δημοτικών αρχών 40 ετών, στη συνοικία μας και τις γειτονίες μας. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Για τους κατά τόπους του ΣΥΡΙΖΑ ουδέν σχόλιον. Το σύνολο των στοιχείων τα οποία διαθέτουμε θα τα δρομολογήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

* Οι ιδιοκτήτες Ρ/Σ σε ολόκληρη τη χώρα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν μόνο τα λειτουργικά έξοδα της Δ.Ε.Η σε ετήσια βάση και να κρίνουν αν υπάρχουν στοιχεία υπερβολής. Δεν είναι όλοι προνομιούχοι όπως ορισμένοι στον Υμηττό οι οποίοι επί χρόνια κατανάλωναν παράνομα δωρεάν ρεύμα, ούτε στο σύνολό τους οι συμπολίτες μας κλακαδόροι, παραταξιακοί, και ψηφοφόροι της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ με ειδικά προνόμια και αποδοχές !! 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο, και πόσα χρόνια δεν αλλάζει το νεοελληνικό ''σύστημα'' της κομματοκρατίας, και του πελατειακού συστήματος. Το κόμμα μεριμνά για συγγενείς , κολλητούς, και μέλη απ' ολόκληρη τη χώρα, τα οποία πρέπει  να απολαμβάνουν το χρήμα από τους Ο.Τ.Α όσο η ΝΔ δεν βρίσκεται στην διακυβέρνηση της χώρας. 

Η ΝΔ ασκεί διοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, δεν αυτοδιαχειρίζονται τα κοινά οι δημότες της πόλης. Όσοι ''πιάσουν πόρτα για το χειμώνα'', δηλ. είτε διοικούν είτε τοποθετηθούν στο δήμο, είναι γνωστό ότι στη συνέχεια επιδεικνύουν ειδική μέριμνα για οικία και άλλα πρόσωπα, σαφώς αρχικά του κόμματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Να υπάρξει άμεσα εισαγγελική παρέμβαση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">