ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Θεός δεν θέλει να πέσει η Αφρίν - Είναι έργο του Σατανά και της Μασονίας !

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει πως η συριακή πόλη Αφρίν θα πέσει «μέχρι σήμερα το βράδυ» στα χέρια των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες άρχισαν στις 20 Ιανουαρίου στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής που ελέγχει τον θύλακο Αφρίν.

«Πλησιάσαμε λίγο στην Αφρίν. Ελπίζω, αν το θέλει ο Θεός, πως η Αφρίν θα έχει πέσει εξ ολοκλήρου μέχρι σήμερα το βράδυ», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα προς Τούρκους τοπικούς αξιωματούχους, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Η Άγκυρα είχε ανακοινώσει χθες πως οι τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν πλήρως την πόλη.

Πρόκειται για συνεργαζόμενους των Τούρκων FSA οι οποίοι διεξάγουν μάχες στο χωριό Qarah Bash (Kocakirin) στα περίχωρα της πόλης Afrin.




Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη πως οι άμαχοι της Αφρίν απομακρύνονται με αυτοκίνητα μέσω ενός ειδικού διαδρόμου.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν αρχίσει χθες να απομακρύνονται από το Αφρίν καθώς οι τουρκικές δυνάμεις πλησίαζαν ολοένα και περισσότερο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία τους τελευταίους δύο μήνες διεξάγει τη στρατιωτική επιχείρηση «κλάδος ελαίας» στη βόρεια Συρία με στόχο να εξαφανίσει το κουρδικό YPG από τα νότια σύνορα της με τη Συρία.

Η Τουρκία αντιμετωπίζει το κουρδικό YPG ως τρομοκρατική ομάδα και μία επέκταση του παράνομου, στη γείτονα χώρα, PKK.

Η επίθεση συνεχίζεται παρά την κατάπαυση του πυρός που διεπράχθη από τον ΟΗΕ στη χώρα και τις προειδοποιήσεις της διεθνούς κοινότητας για επείγουσα ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή.



Όσοι στρέφονται κατά της ακεραιότητάς του Κουρδικού λαού, και των κεκτημένων του , όπως και όσων του ανήκουν , σε μελλοντική φάση δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο.

''Μοιράζεις'' δίκαια έχεις το θεό μαζί σου, δεν ''μοιράζεις'' δίκαια έχεις το κακό μαζί σου, και ενίοτε με το κακό κυριαρχείς, όμως έπεται και συνέχεια.

Τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν γιατί τον έχετε φυλακισμένο ; Γιατί δεν ''μοιράζεται'' δίκαια να υπάρξει ομόνοια και ευημερία των λαών ;




Η Τουρκία έχει υποκλέψει την εθνική κυριαρχία ενός λαού τον οποίο προσπαθεί να εντάξει στην δική της κουλτούρα , αποστερώντας του την εθνική του ταυτότητα καθώς και τη κυριαρχία επί των εδαφών τους. 

Το ανάλογο πράττουν επί δεκαετίες και οι φερόμενοι ''δικοί'' μας, και ήταν ο βασικός λόγος που τους χαρακτήριζα ομοϊδεάτες των Τούρκων, και δεν αποκλείεται να έχουν ρίζες από Τούρκους διότι τα ονόματά τους έχουν Τουρκική ρίζα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Θεός δεν θέλει να πέσει η Αφρίν - Είναι έργο του Σατανά και της Μασονίας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">