ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεροβασίλη: Αναστέλλεται μέχρι τον Απρίλιο η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, παγώνει έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Η έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

''Γ'': Αυτό που δεν γνωρίζουν τόσο οι κυβερνώντες, όσο και αρκετοί από εσάς, είναι ότι το ζήτημα ''Αξιολόγηση'' είχε τεθεί από εμάς πριν από δεκαετίες, και αρκετά χρόνια πριν υπάρξουν μεταρρυθμίσεις και πολιτικές παρεμβάσεις. Σαφώς οι ''βολέμενοι'' σε όλα τα επίπεδα, και ειδικότερα της τοπικής μας κοινωνίας, που να θυμούνται τώρα όσα ειπώθηκαν πριν από δεκαετίες από ένα κατασχεμένο.

Η εγκύκλιος Γεροβασίλη

ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση προσωπικού για το έτος 2017

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα προβεί σε αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης.

Ως εκ τούτου, και προς αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών, παρακαλούμε να ανασταλεί προσωρινά η διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού μέχρι την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού παρακαλούνται να κοινοποιήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, την παρούσα σε όλους τους υπαλλήλους αρμοδιότητάς τους καθώς και στους φορείς που εποπτεύουν.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται για την άμεση κοινοποίηση της παρούσας στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Η παρούσα εγκύκλιος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας
μας www.minadmin.gov.gr, στη διαδρομή: Διοικητική Ανασυγκρότηση – Ανθρώπινο Δυναμικό - Αξιολόγηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεροβασίλη: Αναστέλλεται μέχρι τον Απρίλιο η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">