ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live: O μεγάλος τελικός της Eurovision

Η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤHD θα μεταδώσει και τον μεγάλο τελικό του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision σε απευθείας σύνδεση με την Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 10 το βράδυ του Σαββάτου.



Η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και εδώ και αρκετές ημέρες πέρασε πρώτη και παραμενει φαβορί για την νίκη, εκτοπίζοντας την Ισραηλινή Netta και το «Toy» της που είναι ίσως ο μόνος αντίπαλός της.

Στην τρίτη θέση των bookmakers πάντως έχει πλασαριστεί ο Ιρλανδός Ryan O’Shaughnessy με το κομμάτι «Together», αλλά με αρκετή διαφορά από την πρώτη Φουρέιρα.

Η… Beyonce της Ευρώπης, όπως την αποκάλεσε το BBC, είναι έτοιμη να τα δώσει όλα και οι fans του θεσμού -και όχι μόνο- περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να την δουν να λικνίζεται στους ρυθμούς του πιο χορευτικού κομματιού της φετινής διοργάνωσης.

Ιδιαιτέρως ευνοϊκό πάντως θεωρείται και το γεγονός ότι εμφανίζεται προτελευταία, καθώς παραδοσιακά τα κομμάτια που ανεβαίνουν στη σκηνή προς το τέλος μένουν πιο εύκολα στη μνήμη των τηλεθεατών.

Η σειρά εμφάνισης στον Τελικό της Eurovision 2018 είναι:

1. Ουκρανία
2. Ισπανία
3. Σλοβενία
4. Λιθουανία
5. Αυστρία
6. Εσθονία
7. Νορβηγία
8. Πορτογαλία
9. Ηνωμένο Βασίλειο
10. Σερβία
11. Γερμανία
12. Αλβανία
13. Γαλλία
14. Τσεχία
15. Δανία
16. Αυστραλία
17. Φινλανδία
18. Βουλγαρία
19. Μολδαβία
20. Σουηδία
21. Ουγγαρία
22. Ισραήλ
23. Ολανδία
24. Ιρλανδία
25. Κύπρος
26. Ιταλία

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς παρακολουθούμε την @*^#@*&! , διότι η ψωροκώσταινα Ελλάδα για άλλη μια φορά τα σκάτωσε , λόγω πολιτικής, και ΕΡΤ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live: O μεγάλος τελικός της Eurovision Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">