ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φέρει ένα νέο μνημόνιο

Σε πολιτική εκδήλωση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης μίλησε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει, ούτε καθαρή έξοδο από τα προγράμματα στήριξης, ούτε προληπτική γραμμή, παρά μόνο να φέρει ένα νέο μνημόνιο».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ δήλωσε:»Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε σήμερα στη Βουλή το πραγματικό του πρόσωπο. Καθαρή έξοδο δεν θέλει. Προληπτική γραμμή δεν θέλει. Αυτό που, τελικά, θέλει είναι να φέρει ένα νέο μνημόνιο. Για αυτό και ζητά μετ’ επιτάσεως εκλογές μετά τη λήξη του προγράμματος. 

Ως εκ τούτου το δίλημμα της επόμενης μέρας είναι πιο απλό και καθαρό από ποτέ: Ή τώρα τελειώνουμε με τα προγράμματα, ή τώρα ξεκινάμε με το επιθετικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του κ. Μητσοτάκη».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισήμανση του ''Γ'': Κύριε Υπουργέ στη Γλυφάδα πότε θα έρθετε , η μήπως δεν πρόκειται να έρθετε ξανά ;

Οι δικές σας μεταρρυθμίσεις ποιες είναι ;

Για εκείνη τη μεταρρύθμιση ώστε να δικαιωθούμε όσοι δεχτήκαμε αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις , ενώ είχαμε καταθέσει αιτήσεις, φακέλλους, και παράβολα , μέχρι το τέλος διακυβέρνησης σας θα κωφεύετε ;

Οι συμπολίτες μας κρίνουν ότι ως κυβέρνηση επιδείξατε μέριμνα για τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν και να παντρεύονται , για τους πλειστηριασμούς , για περικοπές στις συντάξεις που λίαν συντόμως έρχονται, κ.α., ενώ στον αντίποδα , για την δημοκρατία των ερτζιανών είστε συνεχιστές της ανομίας όλων των προηγούμενων.

Που διαφέρετε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ; Δεν πρέπει να αποδείξετε εμπράκτως στις τοπικές μας κοινωνίες - στους συμπολίτες μας - ότι υπάρχει διαφορά ;

Δείτε όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας με τη τοπική διαπλοκή, και αν κρίνετε ότι δεν υφίσταται ληστεία των συμπολιτών μας, έπειτα από τις ληστείες στα τοπικά ραδιόφωνα, εμείς θα δεχτούμε ότι έχουμε σφάλει. Σε αντίθετη περίπτωση σφάλλεται απόλυτα εσείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φέρει ένα νέο μνημόνιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb