ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μυτιλήνη: Συνεχίζει την απεργία πείνας ο πρόεδρος της Μόριας - Οσονούπω και εμείς σε απεργία πείνας

Σε απεργία πείνας ο πρόεδρος της Μόριας: «Δώστε λύση τώρα»
«Από το 2015 ζούμε τη συνεχή καταστροφή του χωριού μας. Φτάσαμε σε υποδομές χώρων υγιεινής για 800 άτομα να ζουν κάπου 8.000 άτομα»

Αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας ο πρόεδρος της κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης διότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα δεσμεύθηκε ο ΓΓ Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Ανδρέας Γκουγκουλής που επισκέφθηκε για το σκοπό αυτό σήμερα το νησί.

Σε απεργία πείνας έξω από τη γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κατέβηκε από το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας Λέσβου, Νίκος Τρακέλλης.

Με μια επιγραφή που γράφει «Μόρια SOS Δώστε Λύση Τώρα» δηλώνει ότι οδηγήθηκε στην αντίδραση αυτή με αφορμή τη σημερινή πυρκαγιά που έκαψε άλλα 10 στρέμματα ελαιώνα έξω από τον καταυλισμό.

«Δεν πάει άλλο» δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Μόριας. «Από το 2015 ζούμε τη συνεχή καταστροφή του χωριού μας. Φτάσαμε σε υποδομές χώρων υγιεινής για 800 άτομα να ζουν κάπου 8.000 άτομα. Τα λύματα χύνονται μέσα στους παρακείμενους χείμαρρους και καταλήγουν στη θάλασσα, περνώντας μέσα από τις ιδιοκτησίες μας. Σκουπίδια παντού, βρώμα και κουνούπια. Έχει καταστραφεί κάθε έννοια ζωής στο χωριό με υγεία και ασφάλεια» εξηγεί.

Σύμφωνα με τον κ. Τρακέλλη, κατά τις συναντήσεις του με στελέχη της κυβέρνησης, παίρνει συνεχώς υποσχέσεις για αποσυμφόρηση της Μόριας. «Μας κοροϊδεύουν όλοι, εδώ και στην Ευρώπη. Μας κοροϊδεύουν. Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε την τοπική κοινωνία, να διατηρήσουμε την όποια κοινωνική συνοχή έχει απομείνει» λέει.

Ο ίδιος δηλώνει πως θα παραμείνει έξω από τη γενική γραμματεία, που αποτελεί τον εκπρόσωπο του κράτους στο νησί. «Το κράτος πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει. Δε ζητάμε τίποτα άλλο από το να λειτουργήσει το κράτος, να κάνει αυτό που πρέπει, υπερασπίζοντας τη ζωή, την υγεία και την ασφάλειά μας. Δε θέλω άλλες υποσχέσεις. Να κάνουν κάτι θέλω, τίποτα άλλο. Να κάνουν κάτι επιτέλους» ζητεί ο πρόεδρος της Μόριας.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Οσονούπω και εμείς θα προβούμε σε απεργία πείνας έξω από το Δημαρχείο Γλυφάδας , διότι έχουμε μια εγκληματική διοίκηση η οποία συνεχίζει επί τέσσερα χρόνια τις παρανομίες των προηγούμενων δημάρχων.

Δεδομένου ότι ήδη η υγεία μας είναι επιβαρυμένη, αν ισχύσει το μοιραίο έξω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας, θα καταστεί σαφές στο Πανελλήνιο ποιοι αξίωσαν να διοικήσουν, και ποιοι βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα.

Τονίζουμε και εμείς: «Το κράτος και ο δήμος πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν. Δε ζητάμε τίποτα άλλο από το να λειτουργήσουν το κράτος και ο δήμος, να κάνουν αυτό που πρέπει, υπερασπίζοντας τη ζωή, την υγεία, και την ασφάλειά μας.»

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ με αριθ. 13789/Ζ2/1125/28.06.1991

* Σε δυο ημέρες κλείνουν 27 χρόνια που η ΝΔ ως κυβέρνηση  μας λήστεψε την ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για τους ΑΛΑΦΟΥΖΟΥΣ και τους ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μυτιλήνη: Συνεχίζει την απεργία πείνας ο πρόεδρος της Μόριας - Οσονούπω και εμείς σε απεργία πείνας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">