ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας

Περίπου πενήντα άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες που διοχέτευσαν από αστυνομικές πηγές φαίνεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν απόψε με βόμβες μολότοφ, πέτρες, και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου.

Αρχικά, οι δράστες λίγο πριν από τις 21:00, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου, ενώ στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Σημείωση: Με βαθιά επίγνωση γράφουμε ότι ''Το εν λόγω Α/Τ αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο ''συζητημένα'' της Αττικής , στο οποίο ''σερίφηδες'' κουμαντάρουν συγκεκριμένα συμφέροντα, παράλληλα δε , ορισμένοι εξ' αυτών εκτός από σερίφηδες είναι και επιχειρηματίες της περιοχής, και ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και εργαζόμενοι , εμείς διαθέτουμε στοιχεία τα οποία είναι επιβαρυντικά για το εν λόγω Α/Τ. Έχει ταλαιπωρήσει κόσμο και κοσμάκη.'' 

Σαφώς έπειτα από αυτή την ενέργεια, την οποία εμείς δεν χαρακτηρίζουμε, γράφηκαν δημόσια σειρά από απόψεις , θέσεις, κριτική κ.α. και συγκεκριμένα περνάμε μια εξ αυτών από μια κυρία ακροδεξιών καταβολών.

'' Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο οι πολίτες να αντιδράσουν, πρέπει να απαιτήσουν την λήψη καίριων μέτρων, που θα πλήξουν στην τσέπη τους εχθρούς της Δημοκρατίας, οι οποίοι κάνουν – ως φαίνεται - επαναστατική γυμναστική ατιμωρητί πυρπολώντας με βόμβες μολότοφ τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία της πατρίδας τους.

Το πιο επώδυνο γι’ αυτούς μέτρο θα είναι να υποχρεωθούν – μετά τη σύλληψή τους – να αποζημιώσουν με την περιουσία των γονιών τους τα όσα προξενούν στο κράτος και τους πολίτες τους. Ένα δεύτερο, συμπληρωματικό, θα είναι να εκτίσουν με κοινωνικό έργο την ορισθείσα ποινή τους. Και ένα τρίτο, που αφορά τους αλλοεθνείς συνεργάτες τους, θα είναι η υποχρέωσή τους από το κράτος – μετά την έκτιση της ποινής τους –σε άμεση απέλαση στις χώρες τους και σε απαγόρευση εισόδου στη δική μας εφ’ όρου ζωής.''

Το σχόλιο το δικό μας στην εν λόγω κυρία , αν πρόκειται για κυρία , και δεν είναι η πάγια τακτική ορισμένων σελίδων να αναρτούν θέσεις και απόψεις των εργαζομένων σε ιστοσελίδες: Σε ποια Δημοκρατία αναφέρεται η κυρία ; Προφανώς στερείται παιδείας, διότι η ολιγαρχία δεν χαρακτηρίζεται δημοκρατία. Σε ολόκληρο το πλανήτη έχει γίνει της μόδας ο όρος δημοκρατία, όμως δημοκρατία - πραγματική - δεν εφαρμόζεται σε καμιά χώρα. 

Στην πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί - δικαστές , και η εκλογή τους προκύπτει έπειτα από κλήρωση ώστε να περάσουν όλοι από την ''εξουσία'' και να μην καταντά προνόμιο οργανωμένων συμφερόντων αστικών πολιτικών κομμάτων και επαγγελματιών της πολιτικής.

Προσωπικά δεν είμαστε ''αναρχικοί'', όμως έχουμε τα πειστήρια της άναρχης λειτουργίας - ''εχθρούς της δημοκρατίας'' - οι οποίοι καταλαμβάνουν θεσμικές και διοικητικές θέσεις - λόγω των αστικών πολιτικών κομμάτων - και λειτουργούν κατά το δοκούν - με παρανομίες επί παρανομιών επί σύννομων αιτήσεων. 

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε όσους αποκαλείται ''αναρχικούς'' και στους εν λόγω πολιτικούς ;

Αν δεν γνωρίζεται η διαφορά είναι τεράστια και σαφής. Οι μεν πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό ώστε να διαβάλουν το πολίτευμα , τα θεσπισμένα , ( ΣΥΝΤΑΓΜΑ ), και όσα υποτίθεται ασπάζονται , εις βάρος του πολίτη και του πολιτεύματος , και οι δε επιχειρούν να καταλύσουν την ψευτοδημοκρατία.

Όπως γνωρίζεται , όσοι γνωρίζεται , εμείς ουδέποτε συστήσαμε άβατο στην δική μας περιοχή , και το έχουν συστήσει τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας μαζί με τα τσιράκια τους διορισμένους/ες σε δήμους και σε δημόσιο.  Απόρροια αυτού του ''άβατου'' είναι επί 41 χρόνια να δεχόμαστε διώξεις - κατασχέσεις, διότι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ώστε να υπάρξει ιδιωτική και δημοτική ραδιοφωνία, ενώ οι μετέχοντες στο άβατο των κομμάτων επί δεκαετίες λειτουργούν από τους δήμους ως διοικήσεις , ( λόγω άβατου ),  έχοντας από πίσω τους ιδιωτικά και διαπλεκόμενα συμφέροντα Ιδιοκτητών Ραδιοτηλεοράσεων.

Μπορεί να προκύψει αμυδρά δημοκρατία ;

Σε μια περιοχή που ασκείται κακοδιοίκηση, και τις εξυπηρετήσεις με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τις πράττουν στελέχη αστικών κομμάτων μπορεί να προκύψει αμυδρά δημοκρατία

Ένας/μια στους δέκα είναι είτε εργαζόμενος στο δήμο , είτε στο δημόσιο , είτε επαγγελματίας ο οποίος λαμβάνει χρήματα από τις απ' ευθείας αναθέσεις του δήμου και από άλλες  πιστώσεις , άρα  σχεδόν το 50% , μαζί με τα συγγενικά τους πρόσωπα , συντηρούν τα προνόμια συγκεκριμένων αστικών πολιτικών κομμάτων και τα στελέχη αυτών των κομμάτων. 

Το υπόλοιπο 50 % πολιτών σφυροκοπείται από τα οργανωμένα συμφέροντα και τους ημετέρους των κομμάτων εξουσίας , είτε από δημόσια , είτε από εθνικά - τοπικά κανάλια του Ν.Αττικής, είτε από τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες τους. Ποια είναι η προοπτική για το 50 % το οποίο το θέλουν κατακερματισμένο , διχασμένο , και επιρρεπή να συντηρεί τα προνόμια του άλλου 50 % ;

Αν υπήρχε η πραγματική Δημοκρατία θα είχαν κληρωθεί όλοι να διοικήσουν, άρα θα υπήρχε η κάλυψη του 100% της τοπικής κοινωνίας, του Δήμου, με το γνωστό σύστημα εκλογής στελεχών συγκεκριμένων αστικών κομμάτων εξουσίας υπηρετούνται διαχρονικά , επί δεκαετίες, τα ίδια συμφέροντα, και αυτά είναι κυρίως τα ολιγαρχικά της πλουτοκρατίας.

Αν ίσχυε πραγματικά η δημοκρατία , στο Δήμο, τότε και μόνο τότε , θα διαπιστώναμε ποια θα ήταν η αναρχία στη χώρα μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">