ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναφορικά με τις συνεδριάσεις μαϊμού μας δουλεύουν συνολικά


Είναι ξεκάθαρο ότι αναφορικά με την κατάλυση της Νομιμότητας (συνεδριάσεις μαϊμού) στο Δήμο Γλυφάδας , μας δουλεύουν συνολικά ως κατοίκους Γλυφάδας , και μάλιστα άπαντες. ( Οι παρόντες που εμφανίζονται στο παρόν για λόγους ευγενείας εξαιρούνται  )

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Εμείς σας θυμίζουμε ότι έπειτα από την ανάληψη της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας από την τοπική οργάνωση της ΝΔ & τους συνεργαζόμενους, και συγκεκριμένα , μετά την έλευση ενός έτους διοικήσεως, είχαμε τα πρώτα στοιχεία κατάλυσης της νομιμότητας, και υπάρχουν δημόσια σειρά από αναφορές μας το 2015 και το 2016.

Είμαστε οι πρώτοι , το 2016 , που προσφύγαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη , και συγκεκριμένα αναφέροντας αν υπάρχει έστω και ένας Εισαγγελέας ο οποίος να παρέμβει σε όσα πρωτοφανή ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας.

Κλήθηκα δυο φορές από την Δικαιοσύνη

Για λόγους που δεν είναι του παρόντος, έπειτα από την κλήση του ανακριτικού γραφείου , και συγκεκριμένα δυο φορές , δεν έδωσα συνέχεια , ενώ κλήθηκα δυο φορές από την Δικαιοσύνη ώστε να υπάρξει προανάκριση για την κατάλυση της νομιμότητας από τη πλευρά του τέως ευρωβουλευτή και στελέχους της ΝΔ Γιώργου Παπανικολάου.

Αδράνεια από τη πλευρά του συνόλου παρατάξεων

Εμείς καταγγείλαμε για πρώτη φορά δημόσια την κατάλυση της νομιμότητας από την διοικούσα παράταξη, καθώς επίσης, ήμουν ο πρώτος ο οποίος πληροφόρησε τους δημότες Γλυφάδας για την παντελή αδράνεια από τη πλευρά του συνόλου των τοπικών παρατάξεων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία του κ. Γιάχου μπορεί να είναι καταλυτική αναφορικά με την προσφυγή στον Άρειο Πάγο , όμως επίσης , είναι σαφές ότι έπεται σειράς δικών μας δημοσιευμάτων, στα οποία υπήρχαν αναφορές για την κατάλυση της νομιμότητας από τη πλευρά του δημάρχου.

Εμπειρία στις διώξεις - κατασχέσεις - και τις παρανομίες

Η δική μας εμπειρία επί 41 χρόνια είναι οι διώξεις - κατασχέσεις από τη πλευρά των αστικών πολιτικών κομμάτων εξουσίας καθώς και των διορισμένων τους, καθώς επίσης , οι δεκάδες παρανομίες από τη πλευρά όλων των διοικήσεων του δήμου Γλυφάδας , από το 2004 μέχρι και σήμερα σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας.

Τα οικονομικά των ευαρεστημένων

Τα οικονομικά των ευαρεστημένων  , απ' όσο γνωρίζουμε και διαθέτουμε τα στοιχεία έχουν εξυπηρετηθεί πάμπολλες φορές απ' όλες τις διοικήσεις , και συγκεκριμένα , τόσο ο τέως δημοτικός σύμβουλος Π. Γιάχος , όπως και η κ. Μπάρμπα , καθώς επίσης , και ο τέως συνδικαλιστής και συνταξιούχος Θέμης Μπαλασόπουλος καταφανώς διαθέτουν επάρκεια στοιχείων.

Η γραφικότητα 

Το να εκτεθείς δημόσια και να θέσεις την απόλυτη αλήθεια σε μια κοινωνία βαθιάς κοινωνικής και πολιτικής σήψης, ( λόγω της οικονομικής καταστάσεως και της ανάγκης που έχουν χιλιάδες πολίτες - δημότες ), οργανωμένων συμφερόντων , και ενός κατεργάρη λαού , συνάδει με την γραφικότητα.

Εμείς είμαστε ''γραφικοί'', διότι επί δεκαετίες ουδέποτε εκμεταλλευτήκαμε το σύνολο των υπολοίπων, ουδέποτε τους εξαπατήσαμε, ποτέ δεν ακολουθήσαμε πρακτικές υπονόμευσης των υπολοίπων για ιδίων όφελος, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα ευημερούσαν άτομα τα οποία δεν διαθέτουν ούτε το ένα χιλιοστό των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων μας. 

Κύριε Αρβανίτη εμείς είμαστε αμιγώς Έλληνες, και δημότες Γλυφάδας με εντοπιότητα , σε πλήρη αντιδιαστολή της πλειονότητας των δημοτικών συμβούλων , και ειδικότερα των ''ξενόφερτων'' δημάρχων , ( Κόκκορης - Παπανικολάου κ.α. ), οι οποίοι εκλέγονται για την υπηρέτηση οργανωμένων και άλλων συμφερόντων αντί της εκπροσώπησης των δημοτών της Πόλης.

Δεν είναι του παρόντος να αναφερθούμε εκτενώς, τόσο στις παρανομίες σε δικές μας αιτήσεις , όσο και για όσα ισχύουν για ένα τμήμα του τοπικού πληθυσμού της πόλης μας, το οποίο πληρώνει το μάρμαρο επί σειρά τετραετιών χωρίς πραγματική εκπροσώπηση. Στον αντίποδα υφίσταται ένα διαφορετικό καθεστώς για κοντινούς ημετέρους - ορισμένους παραταξιακούς - γνωστούς - φίλους και ψηφοφόρους των αιρετών.

Η παράκαμψη των 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας

Το πρώτο δείγμα - στοιχείο που δεν συνάδει με ορθή διοίκηση της δημοτικής αρχής του Γ. Παπανικολάου, και της κατάλυσης της νομιμότητας, καθώς επίσης και της αδράνειας - αναλγησίας από τη πλευρά των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων , είναι η παράκαμψη του ψηφίσματος 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών στις εκλογές του 2014 για μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, των οικονομικών επιτροπών, καθώς και της ποιότητας ζωής.

Από το ''δήμο όλων των δημοτών'' στο δημαρχοκεντρικό και αυταρχικό μοντέλο διοικήσεως με ουσιαστικό έλλειμμα δημοκρατίας 

Το ουσιαστικό στοιχείο το οποίο σε εμάς αποδεικνύει ότι ο Γ. Παπανικολάου, καθώς και οι συνεργαζόμενοι αυτού αιρετοί, εξ' αρχής είχαν μεθοδεύσει την κατάλυση της νομιμότητας, και σαφώς θα ακολουθούσαν οι ''συνεδριάσεις μαϊμού'', ( εικονικές συνεδριάσεις όπως εξυπηρετούν το δήμαρχο ), οι οποίες στοχεύουν στην εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών καθώς και ημετέρων κατά της διαφάνειας και του δημοσίου συμφέροντος είναι η αθέτηση των προεκλογικών εξαγγελιών για διαφάνεια, καθώς και του σλόγκαν ''ο δημότης θα γνωρίζει που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ''.

Εικονικές συνεδριάσεις από τον τοπικό Ερντογάν

Εμείς αναφερθήκαμε σε κατάλυση της νομιμότητας, και σε εκατομμύρια τα οποία διαχειρίζονται αδιαφανώς , όμως δεν διαθέταμε τα έγγραφα ώστε να έχουμε το ακριβές οικονομικό μέγεθος το οποίο αφορά τις παράνομες αποφάσεις. Όπως θα ακούσετε στο βίντεο , από τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο κ. Γιάχος και κατέθεσε στην δικαιοσύνη προκύπτει ότι οι (παράνομες αποφάσεις) - [ εικονικές συνεδριάσεις ] αφορούν περισσότερα από δέκα εκ. ευρώ. 

Το ποσό που έχει διαχειριστεί ο δήμαρχος, μετά τις συνεδριάσεις μαϊμού, υπερβαίνει τα δέκα εκ. ευρώ

Αναφερόμαστε σε ένα ποσό το οποίο υπερβαίνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, και παράλληλα των απ' ευθείας αναθέσεων σε εκατοντάδες ημέτερους και φίλους, αφορά και την πρόσληψη - μισθούς ετών, δεκάδων οικογενειών ψηφοφόρων, συγγενών των υπαλλήλων του δήμου, και υποστηριχτών της ΝΔ.

Δεκάδες αιρετοί εμφανίζονται ότι ψήφισαν όσα μεθόδευε ο Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου χωρίς συνεδριάσεις του Δ/Σ

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο είναι δεκάδες όσοι/ες εμφανίζονται να έχουν ψηφίσει όσα μεθόδευε ο Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου χωρίς συνεδριάσεις του Δ/Σ , και ενώ αποδεικνύεται ότι βρισκόντουσαν είτε στο εξωτερικό, είτε σε νοσοκομείο, είτε είχαν πλήρη άγνοια !

Το νέο νεκροταφείο

Θα ακούσετε από τον κ. Μπαλασόπουλο ότι έχει δώσει έμφαση στο νέο κοιμητήριο , και πρέπει να σας θυμίσουμε ότι και επί του συγκεκριμένου ο υποφαινόμενος κίνησε πρώτος το θέμα, χωρίς να υπάρξει η αναμενόμενη συνδρομή από τη πλευρά των φερόμενων εκπροσώπων μας.

Αντιθέτως , δέχτηκα επίθεση και κατσάδιασμα διότι πήρα τη πρωτοβουλία για ένα τοπικό δημοψήφισμα , το οποίο παραδόξως δεν υποστηρίχθηκε απ' όσους/ες επί χρόνια δήλωναν ότι δεν δέχονται την καταπάτηση και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και της δασικής εκτάσεως, και οι ''άλλοι'' επιθυμούσαν να φαίνεται δημοτική παράταξη , καθώς και οι ίδιοι !!! 

Επίσης, υπάρχουν δημόσια σειρά από δημοσιεύματα στα οποία αναφέρουμε τις επιπτώσεις σε περίπτωση ανάλογων καιρικών φαινομένων με αυτά στο Μάτι, δεδομένου ότι το νέο νεκροταφείο βρίσκεται σε δασική έκταση , μέσα σε ρέμα, και περικλείεται από βουνό με βλάστηση. 

Γιατί πρέπει να γυρίσει σελίδα στο δήμο Γλυφάδας

Προφανώς στη Γλυφάδα , σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων δεν υφίστανται δημοσιογράφοι, και το ρόλο τους τον έχουν αναλάβει στελέχη αστικών πολιτικών κομμάτων, έμμισθοι του δημοσίου, τέως πρόεδροι - αιρετοί, κομματάρχες - και δήμαρχοι. Η ολότητα της διαπλοκής , η οποία δεν συνάδει ούτε με πολιτισμό ούτε με πολιτικό πολιτισμό. 

Ο λειτουργός - δημοσιογράφος - πρέπει να είναι ουδέτερος και αντικειμενικός , ενώ στη Γλυφάδα είναι συνεργαζόμενος, κυρίως της διοικήσεως, είτε των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

Κύριε Γιάχο μήπως θυμάσαι πόσες φορές συναντηθήκαμε τυχαία και με ποιόν με έβλεπες ; Αλήθεια επί τέσσερα χρόνια θεωρείς ότι η λειτουργία του συνάδει με ανθρώπου της αριστεράς ;

Το 2019 θα απεμπλακεί ο δήμος από τους μίνι αυτοκράτορες ?

Και ένα τελευταίο δημόσιο ερώτημα το οποίο αν θέλει ο τέως πρόεδρος του Δ/Σ Γλυφάδας κ. Γιάχος μπορεί να το απαντήσει στα δημοσιεύματά του τα οποία είναι στοχευμένα αποκλειστικά με τα του δήμου και των αιρετών: Η τριάδα που εμφανίζεται στο πάνελ της ΕΡΤ με ποιο αστικό πολιτικό κόμμα θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του 2019 αν πολιτευτεί ; Ενδέχεται ο Δήμος Γλυφάδας με την απλή αναλογική να απεμπλακεί από τα οργανωμένα συμφέροντα των αστικών πολιτικών κομμάτων εξουσίας, και των ημετέρων τους, το δημαρχοκεντρικό αυταρχικό μοντέλο, και να λειτουργήσει στα πραγματικά πλαίσια της αυτοδιοικήσεως, η θα προκύψει ένα νέο διευρυμένο μοντέλο με τη συμμετοχή περισσοτέρων τοπικών Ερντογάν;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αν η Γλυφάδα γινόταν καλύτερη με πλατείες θα αποτελούσε τον αυτοσκοπό κάθε δημοτικής αρχής, και ειδικότερα, ο χρισμένος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος με τη συνεργασία των εφοπλιστών έφτιαχνε πλατείες θα ετύγχανε επανεκλογής το 2014. 

Άλλωστε τον προτιμούσε και ο σημερινός υποστηρικτής των πλατειών Παπανικολάου, του προεκλογικού συνθήματος το 2014 ''Δάγκωτο Κόκκορης'' , ο οποίος σήμερα κυνηγά με το κινητό τον Παπανικολάου ''γλύφοντας για κανένα κόκκαλο'' ! 



Άλλωστε ο Δήμος Γλυφάδας είναι πλούσιος Δήμος , με αρκετά κρυφά κονδύλια, ο οποίος έπειτα από τις παράνομες αποφάσεις, και την ευεργεσία σε πλειάδα ημετέρων, θα χρεοκοπήσει και θα μπει σε εποπτεία.




Όποιοι και να είναι οι επόμενοι διοικούντες έχουν υπόψιν τους τι τους περιμένει ; Στον Παπανικολάου το team της ΝΔ, καθώς και οι εξυπηρετούμενοι, θα παρέχουν ασυλία και θα κληθούν οι επόμενοι/ες να διαχειριστούν όσα θα προκύπτουν εν καιρώ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
Γυρίζουμε σελίδα - Φτάσαμε σε οριακό σημείο - Υπάρχει κάτι πιο τίμιο από να επιχειρήσεις την ανεξαρτητοποίηση για όλους , αντί των επιτήδειων οι οποίοι εξυπηρετούνται από κάθε δημοτική αρχή , ακόμα και στις περιπτώσεις που έβριζαν τους υποψηφίους ; 

Η απλή αναλογική για εμάς δεν θα διαφοροποιήσει ριζικά τις παθογένειες στους Ο.Τ.Α και μελλοντικά χρειάζεται γενναία τομή από μια κυβέρνηση. Κλήρωση και κληρωτοί ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο διαπλοκής - γνωριζόντων - οργανωμένων συμφερόντων, μυστικών συμφωνιών, κ.α. Τι διασφαλίζει το μοντέλο της ψηφοφορίας ; 

Ο νομοθέτης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει ένα πλαίσιο στο οποίο το σύνολο των κατοίκων μιας πόλης κατηγοριοποιείται, σύμφωνα του γνωστικού του αντικειμένου, και έπειτα της κληρώσεως υπάρχει η ανάληψη καθηκόντων από δημότες - δημότισσες με γνώση του αντικειμένου οι οποίοι/ες θα διατελέσουν στις θέσεις τους επί ένα χρόνο και αμέσως μετά θα υπάρξει αντικατάσταση από τους υπολοίπους.

Υ.Γ: Επί τέσσερα χρόνια δεν μας συνέδραμε κανείς δημοτικός σύμβουλος στην παροχή των εγγράφων , ενώ όπως θυμάστε είχαν υποστηριχθεί προεκλογικά και από εμάς. Το παντελές έλλειμμα παροχής εγγράφων ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι, επί τρία χρόνια των παράνομων αποφάσεων - δια της περιφοράς , πρέπει να βάζει σε σκέψη κάθε δημότη - ισσα. 

# Εμείς δεν πιστεύουμε ότι το σύνολο των αιρετών είχε άγνοια για όσα μεθόδευε ο δήμαρχος επί τρία χρόνια, διότι από το 2016 υπήρχαν τακτικά δικές μας αναρτήσεις στις οποίες αναφέραμε ότι υπάρχει κατάλυση της νομιμότητας, ( όπως και άλλων ), και συγκεκριμένα αναφέραμε , « η σημερινή δημοτική αρχή μέσα σε δυο χρόνια έχει ξεπεράσει την αυταρχικότητα Κόκκορη »

# Κάνοντας κλίκ στην φωτογραφία της ΕΡΤ 1 θα δείτε το βίντεο από την εκπομπή 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναφορικά με τις συνεδριάσεις μαϊμού μας δουλεύουν συνολικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">