ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα υπάρχει έννομη ανομία !

Φτάνοντας στην τελική ευθεία για να αρχίσει η προεκλογική περίοδος των Δημοτικών εκλογών, πρέπει να αναγνωρίσουμε σε αυτούς που περιλαμβάνονται στην παράταξη της δημοτικής αρχής με προεξάρχοντα τον Παπανικολάου, κυρίως ένα πράγμα. Την παντελή αίσθηση της νομιμότητας, των νόμιμων διαδικασιών και την προσήλωσή τους στους Νόμους και αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων.

Από την notia-press

Όλοι της πλειοψηφίας, και συνήθως όλοι της "αντιπολίτευσης" , έχουν βαλθεί να πρωταγωνιστούν σε παράτυπες ή παράνομες πράξεις, που μάλιστα ψηφίζουν γνωρίζοντας ότι πράττουν παρανομία. Κάτι σαν την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που αγωνιούν να μας πείσουν ποιος θα μιλήσει για την μεγαλύτερη προδοσία ενάντια στην Ελλάδα.

Για να μην μακρηγορούμε, αν και πολλές φορές μέχρι τώρα η πραγματικότητα τους έχει δώσει χαστούκια από τα καλέσματα των Εισαγγελέων, αυτοί δεν βάζουν μυαλό. Το αντίθετο μάλιστα. Νομίζεις ότι ο κάθε ένας ή η κάθε μία διαγωνίζονται με τον Παπανικολάου ποιος θα υπερψηφίσει τις σκόπιμες και άνομες πράξεις είτε στο Δημοτικό συμβούλιο είτε στις διάφορες επιτροπές.

Δείτε στην παρακάτω απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ένα θέμα που εισήγαγε ο Παπανικολάου και τα υπόλοιπα μέλη ως όρνιθες με μυαλό χρυσόψαρου το ψήφισαν, διαπράττοντας παράνομη ενέργεια.



Στις 31/10/2018 ενέκριναν την εισήγηση του Παπανικολάου να ορίσουν δικηγόρο τον κολλητό του κ. Γεωργούλα για να εκπροσωπήσει στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά τον Δήμο Γλυφάδας για να ακυρώσει την απόφαση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Γλυφάδας που στη συγκεκριμένη αυτοψία που διενεργήθηκε ανακάλυψε παράνομες πράξεις.

Αυτήν την αυτοψία ο δήμαρχος Παπανικολάου μετά της παρέας του και των υπάκουων δημοτικών συμβούλων του θέλει να την ακυρώσει στο δικαστήριο που θα γίνει στις 22/11/2018. 

Δείτε τώρα γιατί βάσει των Νόμων και Νομοθετικών διατάξεων δεν γίνεται ο δήμαρχος με τα πιόνια του (άγνοια Νόμου δεν επιτρέπεται) να ακυρώσει με οποιοδήποτε τρόπο απόφαση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου.

Εδώ θα πρέπει να σας επισημάνουμε και μία διάταξη των Νόμων που αφορά την ανεξάρτητη υπηρεσία της Πολεοδομίας, Νόμος 4495/2017.

Σύμφωνα με παλαιότερη σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι μεταβιβαζόμενες στην Πολεοδομία του Δήμου πολεοδομικές αρμοδιότητες ασκούνται από τον προϊστάμενο της οικείας υπηρεσίας και όχι από το δήμαρχο, ο οποίος μάλιστα, σε περίπτωση διαφωνίας, δεν νομιμοποιείται να ασκήσει αίτηση ακυρώσεως κατά των πράξεων του πολεοδομικού οργάνου (ΣτΕ 2629/2001, 4286/1999, 3928/1997), ούτε να καθοδηγήσει τον τελευταίο, με έγγραφες εντολές, στον τρόπο άσκησης των αρμοδιοτήτων του (ΣτΕ 3482/1991).

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι, οι Δήμαρχοι δε νομιμοποιούνται να ασκούν, ή και να επεμβαίνουν, στην άσκηση των ουσιαστικών αρμοδιοτήτων που αποδίδονται απευθείας εκ του νόμου στις Υπηρεσίες Δόμησης.

Στη λήξη της θητείας του πολλά στο παρελθόν υποσχόμενου δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, ένα είναι το σαφές συμπέρασμα.

Για την δημοτική αρχή , και ειδικά για τους ξενόφερτους που διοικούν , με πρώτο βιολί τον Παπανικολάου, οι παρανομίες, η καταστρατήγηση Νόμων και των κανονισμών, η αδιαφορία των αποφάσεων Ανώτατων δικαστηρίων, και η επιμονή του να εμπλέκεται παρανόμως στις αποφάσεις των υπηρεσιών του Δήμου, είναι για αυτούς που καθημερινά απασχολούνται με τα κοινά, όχι μόνο σύνηθες φαινόμενο αλλά και καθημερινό.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ας σχηματίσουν μια ενιαία παράταξη - όλοι και όλες μαζί - διότι είναι ξεκάθαρο ότι το 2019 θα χάσουν τις εκλογές. Άλλωστε όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό μεταξύ τους . Είναι συνολικά ξενόφερτοι στη Γλυφάδα.

Η ξενομανία από ένα σημείο και έπειτα λογίζεται ευθέως ως βλακεία, και το 2019 πρέπει να διαπιστώσουμε, ( εκτός από τα ρουσφέτια και τους εξυπηρετούμενους ), πόσους βλάκες έχουμε σε τοπικό επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ουδείς εξ αυτών των παρατάξεων εκπροσωπεί επάξια τους δημότες και το τόπο μας, και αν έστω και ένας κάτοικος θεωρεί ότι λανθάνουμε , να υπάρξει τοποθέτηση ώστε να τους παρέχουμε το σύνολο από πειστήρια.

Επιτέλους, πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα σύγχρονο Δήμο , με μια διοίκηση η οποία θα ασκεί ορθή διαχείριση , κυρίως με διαφάνεια , η οποία θα αφήσει τους υπαλλήλους του δήμου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αντί να τους ασκεί τρομοκρατία με τον ''μπαμπούλα'' αστικό πολιτικό κόμμα τους. ( Είμαστε κατά των οργανωμένων συμφερόντων τα οποία είναι η ανοιχτή πληγή του τόπου μας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα υπάρχει έννομη ανομία ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">