ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμόρφωσε τη νέα κανονικότητα

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουμε σε μια νέα κανονικότητα. Δεν έχει τα χαρακτηριστικά που είχε στο παρελθόν, αλλά παρόλα αυτά είναι μια κανονικότητα, είδαμε να αναφέρετε από * δημοσκόπο. 

αυτός που προσπαθεί να μας πείσει για χρόνια για την ορθότητα των μετρήσεων του και πέφτει πάντα έξω το βράδυ των εκλογών ( Δημοσκόπος )

Δεν έχουμε μια αισιόδοξη κοινωνία αλλά έχουμε σαφώς μια λιγότερο απαισιόδοξη κοινωνία , αναφέρθηκε από τον δημοσκόπο.

Επίσης αναφέρθηκε: Υπάρχει ελπίδα πολύ περισσότερο απ’ ότι υπήρχε στο παρελθόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμόρφωσε την κανονικότητα και μια κοινωνία αποτελούμενη από αγνώμονες , αντί να ευχαριστούν για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια , δρομολογεί την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , αν και εμάς προσωπικά δεν μας ξενίζει διότι ζούμε σε μια κοινωνία η οποία συνήθως λειτουργεί σε αυτή τη βάση.

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς ως ουδέτεροι - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - και σε καμία περίπτωση ευεργετημένοι , δεν θα συμμετάσχουμε στις εκλογές. Απέχουμε της κάλπης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα παράλογα ισχύουν επί χρόνια στο τόπο μας.

Όποια και να είναι η επόμενη κυβέρνηση , θα μας βρει μπροστά της στο τόπο μας , τον Βόσπορο Γλυφάδας - Ελληνικού.

Τονίζεται ότι εμείς ποτέ δεν αποδεχθήκαμε την παραχώρηση της Ιδιοκτησίας μας  , και του τόπου στον οποίο γεννηθήκαμε στον Λάτση , δεδομένου ότι ο όμιλός του και ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί τα αιτήματά μας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη προσφυγή μας στην δικαιοσύνη , διότι ο Βόσπορος Γλυφάδας - Ελληνικού απαλλοτριώθηκε επί Χούντας με κατειλημμένο το πολίτευμα.

Αναφορικά με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά , του ευχόμαστε να μην πετύχει εκλογής , ώστε χωρίς ασυλία να τον αντιμετωπίσουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Κατατάσσεται στην σφαίρα του εξωπραγματικού , και σε καμία περίπτωση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτισμού , επί πέντε χρόνια διακυβέρνησης , με ένα κόμμα το οποίο επικαλείται την αριστερά , να μην έχει υπάρξει εναρμονισμός της χώρας μας με το καθεστώς των προηγμένων χωρών.

Μια κυβέρνηση η οποία επέδειξε μέριμνα για άδειες στους ολιγάρχες και δεν τήρησε την εντολή της κοινωνίας , πέραν των 100 ραδιοφωνικών σταθμών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Οι τεχνοκράτες στο σπίτι τους ώστε να προκύψουν ζυμώσεις για το νέο άρμα πραγματικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις


Υ.Γ: Η νεα κανονικότητα είναι ο Μαρινάκης , ο Ιβάν Σαββίδης, κ.α., στην εποχή της τηλεοπτικής δημοκρατίας, αντί της πραγματικής, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε κανάλι για κανάλι ολιγάρχη , ενώ αυταπόδεικτα δεν ίσχυσαν οι θέσεις της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην Δημόσια Διαβούλευση για την Ραδιοτηλεόραση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμόρφωσε τη νέα κανονικότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">