ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σόιμπλε επαινεί τον Τσίπρα στο Μακεδονικό

Τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών επαινεί ο πρόεδρος του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και κάνει λόγο για επίτευγμα σημαντικής «πολιτικής ηγετικής ικανότητας» (statesmanship).

«Πέτυχε ένα σημαντικό κατόρθωμα πολιτικής ηγετικής ικανότητας»

Ο Αλέξης Τσίπρας «πέτυχε ένα σημαντικό κατόρθωμα πολιτικής ηγετικής ικανότητας, διότι ξεμπλόκαρε τις σχέσεις με τη Βόρεια Μακεδονία», δηλώνει ο κ. Σόιμπλε στη σημερινή έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Die Zeit» και πιστώνει στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι για την Συμφωνία των Πρεσπών υπέμεινε «πολιτική αντίσταση στο εσωτερικό» και, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, απειλείται με ήττα στις επικείμενες εκλογές.

«Ένας από τους λόγους για αυτό ενδέχεται να είναι και η Συμφωνία για την ονομασία, η οποία εξόργισε πολλούς Έλληνες εναντίον του», προσθέτει η «Zeit».

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κατά τα άλλα ο Αφρικανός - Νιγηριανός Αντετοκουμπο είναι Έλληνας ... με λίγες δεκαετίες οι γονείς του και ο ίδιος στη χώρα μας , ενώ στον αντίποδα , όσοι ζουν επί εκατονταετίες σε ένα κομμάτι της Μακεδονίας δεν είναι Βόρειοι Μακεδόνες

Ασφαλώς ορισμένοι μπορεί να αναφέρουν: Ο Γιάννης Αντετόκουμπο γεννήθηκε πριν από λίγα χρόνια στην Ελλάδα από Αφρικανούς γονείς άρα έχει την Ελληνική ταυτότητα.

Όσοι και όσες έχουν γεννηθεί πριν από εκατονταετίες σε ένα κομμάτι της Μακεδονίας , και σειρά από γενιές γεννιούνται σε ένα κομμάτι που ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι Βόρειοι Μακεδόνες ; 

Σοβαρευτείτε θα σας πάρουν με τις πέτρες )

* O Αντετόκουμπο πήγε σε Ελληνικό σχολείο και έμαθε Ελληνικά, στον αντίποδα όσοι έχουν γεννηθεί επί εκατονταετίες στην Βόρεια Μακεδονία μάθαιναν την Ελληνική Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

* Εμείς από τη δεκαετία του 90 στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχαμε ξεκάθαρη θέση , αντιθέτως , ορισμένοι άλλοι είναι διαχρονικά οπαδοί της συντήρησης , καθώς και να μην υπάρχουν οριστικές λύσεις σε καίρια ζητήματα.

* Είναι ξεκάθαρο , και έχουμε δημοσιοποιήσει σειρά από βίντεο , στα οποία αποδεικνύεται ότι η ΝΔ , και άλλα κόμματα , αν ήταν κυβέρνηση επί του παρόντος θα εφάρμοζαν τις ίδιες πολιτικές.

* Από το δικό μας μετερίζι δεν παρέχουμε έπαινο στον Τσίπρα , ο Τσίπρας έπραξε όσα θα είχαμε πράξει και εμείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σόιμπλε επαινεί τον Τσίπρα στο Μακεδονικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">