ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κανιβαλιστικός φασισμός διαρκείας !

ΓΛΥΦΑΔΑ: Σταδιακά πέφτουν οι μάσκες της φέρουσας νοοτροπίας - αντιλήψεως που έχουν σειρά ακροδεξιών ''νεοφιλελεύθερων δεξιών'' , καθώς επίσης και φερόμενων ''αριστερών''.

Το θέμα που τίθεται δημόσια είναι σαφές: Πόσος χρόνος απαιτείται ακόμα ώστε να έχουν απτά συμπεράσματα συνολικά οι συμπολίτες μας στο Δήμο Γλυφάδας ; 

Ήδη έχουν κυλήσει 42 χρόνια κομματικών διοικήσεων - ξενόφερτων δημάρχων - αιρετών , εξυπηρετητών κουμπάρων, κολλητών, ημετέρων, παραταξιακών , κ.α., με καθολική ανυπαρξία υγιούς εκπροσώπησης του Δήμου και των δημοτών.

Κύλησαν και τα πέντε χρόνια του Δήμου ''όλων των δημοτών'' με δεδομένα οικονομικά οφέλη αιρετών , οι οποίοι πλουτίζουν υπέρμετρα καθώς και πλειάδα ημετέρων τους εις βάρος της τοπικής μας κοινωνίας.

Η ''επανάσταση'' τήρησης των αυτονόητων απεδείχθη απάτη 

Η ''επανάσταση'' τήρησης των αυτονόητων , την οποία υποσχόταν προεκλογικά το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας , και τέως ευρωβουλευτής, έχει ισχύσει επί πέντε ολόκληρα χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου ;

Είμαστε εκτεθειμένοι ΔΗΜΟΣΙΑ όλα αυτά τα χρόνια πελατειακού συστήματος , εξυπηρετήσεων κουμπάρων , ημετέρων, παραταξιακών, ''κολλητών, συγγενών, μερίδας υπαλλήλων του δήμου, κ.α.

Νέα εποχή φαυλοκρατίας και ρουσφετιών

Έχοντας τέσσερα ακόμα χρόνια, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και το 2023 , οι ομοϊδεάτες - ομοϊδεάτισσες  κατά τόπους του τομεάρχη υγείας της ΝΔ , είτε πρόκειται για δεξιούς, είτε για ''αριστερούς'' ,  έχουν πρόθεση συνέχισης της φαυλότητας , της αδιαφάνειας, της κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας προς χάριν ημετέρων, παραταξιακών, και οργανωμένων συμφερόντων ;

Ο χρόνος ''στενεύει'' , και ήδη υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι ΓΛΥΦΑΔΑΣ οι οποίοι/ες έχουν πλήρη εικόνα του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ο οποίος διέπει πλειάδα αιρετών. 

Σας θυμίζουμε ότι σε τοπικό επίπεδο, σε πλήρη αντιδιαστολή του Θεόδωρου Γιάνναρου , οι κατά τόπους της ΝΔ , και ενδεχομένως και άλλων παρατάξεων, δεν είχαν το σθένος να υπερασπιστούν το άτομό τους , και μεθόδευσαν να πληρώνουν υβριστή, λασπολόγο, ΦΑΣΙΣΤΑ, ( φερόμενο ''εκδότη'' ), ο οποίος θα κληθεί από την δικαιοσύνη για την ποινική του δίωξη , ώστε δια μέσω δαύτου να εκφράζουν τις φασιστικές τους τάσεις.


Η κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας από το στέλεχος της ΝΔ

Το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών δεν έχει ισχύσει επί πέντε χρόνια και οφείλετε να γνωρίζετε ότι αποτελεί ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ , διότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου να επιληφθεί η δικαιοσύνη για το σύνολο ''εκπροσώπων''.


Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πλέον , ότι άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως αιρετοί, ''εκπρόσωποι'' στα όρια του Δήμου Γλυφάδας, τα τελευταία χρόνια γέμισαν υπέρμετρα τις τσέπες ενώ έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους ώστε να πετύχουν με δόλιο και ύπουλο τρόπο την εξόντωσή μας, δεδομένου ότι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ για δαύτους αποτελεί βασικό εμπόδιο του νεοπλουτισμού τους και της διαπλοκής τους , καθώς και της εξυπηρέτησης κουμπάρων ,  ημετέρων , αργών , κ.α. , για τους οποίους ήδη έχουν μεθοδεύσει σειρά από προνόμια με τα χρήματα όλων ημών.


Είναι σαφές ότι κάνεις δεν πάσχει από αδυναμία αντίληψης, και συνολικά κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να κρίνει όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας , και κυρίως πόσος χρόνος - χρόνια έχουν κυλήσει.  Ασφαλώς μεταξύ μας ενυπάρχει και η κοινωνική σήψη , εξυπηρετητές - εξυπηρετούμενοι , οι οποίοι έχουν βασικούς λόγους να κωφεύουν όμως οι ενέργειές τους είναι ξεκάθαρες.


Ο νεοφασισμός στην ολότητά του

Οι φιέστες της μίζας και της προμήθειας συνεχίζονται στο Δήμο Γλυφάδας, ενώ παραμένει καταλυμένος ο τοπικός πολιτισμός καθώς και η δημοκρατία, ώστε να πιστώνεται το δημοτικό χρήμα υπέρ των δικών τους σκοπιμοτήτων, κολλητών, ημετέρων, κ.α., και ενώ οι φαύλοι της παρανομίας εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο με το γνωστό πλέον σύστημα ''προσφοράς''.


Προσφορά από ποιους ; 

Έχουμε περάσει επανειλημμένα το σύστημα των νεοφασιστών, οι οποίοι διαβιούν με το δημοτικό χρήμα , πιστώνουν το δημοτικό χρήμα για προσωπικούς τους λόγους επικαλούμενοι την ψυχαγωγία , και εν συνεχεία καλούν την τοπική κοινωνία , και ειδικότερα τους εξυπηρετούμενους - ρουσφέτια τους , ώστε να παρέχουν ελεημοσύνη ! 

Έχει τεθεί δημόσια πάμπολλες φορές , χωρίς να υπάρξει ίχνος αιτίασης από την πλευρά των αιρετών , γιατί δεν παρέχουν αυτούσια τα ποσά που πιστώνουν για ψυχαγωγία υπέρ κάλυψης των αναγκών των συμπολιτών μας ;

Οι τακτικές της χούντας

Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι οι διοικούντες - αιρετοί εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο , ώστε να προκύπτουν τα δικά τους προσωπικά οφέλη. 

Αντίστοιχο σύστημα ακολουθούσε η χούντα της μαύρης επταετίας δεξιών - ακροδεξιών - εθνικιστών ,  η οποία είχε καταλύσει το πολίτευμα , τελούσε βασανιστήρια κατά το δοκούν , είχε φιμώσει και δίωκε με κάθε δυνατό τρόπο διανοούμενους , δημοσιογράφους , τύπο , πολιτικούς , κ.α., είτε σπίλωνε - συκοφαντούσε, την ίδια χρονική περίοδο που εξυπηρετούσε μια σειρά δικών της ανθρώπων και επιδιώξεων με κάθε λογής φιέστες - θεάματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

* Με τον όρο νεοφασισμό , εννοούμε τον επιλεγμένο ρατσισμό , κυρίως  κατά των αυτοχθόνων από τη πλευρά μερίδας ξενόφερτων αιρετών , οι οποίοι αντιθέτως , από κοινού τάσσονται υπέρ των εξυπηρετήσεων σε κουμπάρους , ημετέρους , αυλοκόλακες , κ.α. , συντελώντας στην επιλεκτική ευνοιοκρατία και την κατάλυση της ''τοπικής δημοκρατίας'' . 

Από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις ο κουμπάρος του Γ. Παπανικολάου, ( στέλεχος της ΝΔ ) , τον οποίο έπειτα της εκλογής του μας έφερε από τα Ιωάννινα στον Δήμο Γλυφάδας ώστε να τον αμείβει πλουσιοπάροχα για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες του . ( Παράλληλα δε , με ειδική ρύθμιση δημάρχου , του παρείχε και κρατικό όχημα - με δωρεάν καύσιμο - για τις μετακινήσεις του !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κανιβαλιστικός φασισμός διαρκείας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">