ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακροδεξιά ρητορική από την ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Με ακροδεξιά ρητορική επιπέδου Χρυσής Αυγής η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατυπώνει την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Στην επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας αναπαράγουν τα πιο ρατσιστικά στερεότυπα σημειώνοντας ότι η παρουσία προσφύγων και μεταναστών «θα προσελκύσει εγκληματίες» και πως «ακόμη και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου; και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;».

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης κάνει λόγο για το ενδεχόμενο εμφάνισης πανδημιών όπως η φυματίωση και η ευλογιά, ενώ  αναφέρει ότι οι ανήλικοι μετανάστες θα πειράζουν σεξουαλικά τα κορίτσια γιατί «τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος».

«Θα πρέπει κι εμείς για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας να τους φορέσουμε μαντίλες; Δεν θα δεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού» αναφέρουν.

Φθάνουν, μάλιστα, στο συμπέρασμα ότι αν ο αριθμός των παιδιών μεταναστών είναι παραπάνω ανά τάξη τότε «τα δικά μας παιδιά είναι καταδικασμένα να μην μάθουν γράμματα».
Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι ξεκάθαρο ότι διακρίνουμε αρκετές ομοιότητες με τον έτερο νεοδημοκράτη - τέως Οννεδίτη - Γ. Παπανικολάου, ο οποίος επί πέντε συναπτά έτη έχει καταλύσει την τοπική δημοκρατία υπέρ κουμπάρων, κολλητών, και ημέτερων της ΝΔ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακροδεξιά ρητορική από την ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb