ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ωμή βία από άνδρα των ΜΑΤ κατά διαδηλώτριας έξω από την ΑΣΟΕΕ [βίντεο]

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα εντός κι εκτός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από την εισβολή της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ. Αίσθηση, όμως, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει άνδρα των ΜΑΤ να επιτίθεται με άγριο τρόπο σε διαδηλώτρια πάνω στην οδό Πατησίων.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο Δρομογράφος καταγράφεται διμοιρία των ΜΑΤ να επιχειρεί να απομακρύνει συγκεντρωμένους έξω από την είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ένας από αυτούς, όμως, επιτίθεται με ωμότητα σε νεαρή διαδηλώτρια χτυπώντας την με την ασπίδα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια συνεχίζει με κλωτσιές και απανωτά χτυπήματα παρά τις διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων.

πηγή: efsyn.gr




Σημείωση του Γ.WEB: Διανύουμε τις ημέρες ''κανονικότητας'' , καθώς και ''αλλαγής σελίδας''. Πρέπει συνολικά οι πολίτες να ασπαστούν το δόγμα νόμος και τάξη , ενώ αυταπόδεικτα το 44% του Ελληνικού λαού δεν παρείχε εντολή στις Εθνικές Εκλογές σε κανένα αστικό πολιτικό κόμμα. 

Τα αγαθά ''κόποις κτώνται", Αριστοτέλης

# Ευελπιστούμε όσα προτάσσουμε να μην θεωρηθούν απ' όσους διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα ότι παρέχουν τα εύσημα στους αντιεξουσιαστές όπως βλέπουμε - διαβάζουμε σε ''γαλάζια'' media τα οποία κατηγορούν κατά το δοκούν. Το σύνολο των φοιτητών που διαδηλώνουν δεν είναι στο σύνολό τους αναρχικοί , ούτε '' μπαχαλάκηδες '' , όρος που έχει καθιερωθεί από τα καθεστωτικά - συστημικά media και αποτελεί και δημόσιο λόγο πολιτικών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ωμή βία από άνδρα των ΜΑΤ κατά διαδηλώτριας έξω από την ΑΣΟΕΕ [βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">