ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο χρησμός

Είναι απίστευτο πως μετασχηματίζεται η νεοελληνική κοινωνία του παρόντος , και πως συνολικά αποσκοπούν στο προσηλυτισμό και την αφομοίωσή μας για τα προσωπικά τους κέρδη.

Για τους Συριζαίους δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, για τους ΚΙΝΑΛ δεν είμαστε ΚΙΝΑΛ, για τους αντάρσιους δεν είμαστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για τους κομμουνιστές δεν είμαστε ΚΚΕ, για τους νεοδημοκράτες δεν είμαστε ΝΔ, για τους ΜΕΡΑ25 δεν είμαστε ΜΕΡΑ25, κ.α.

Για τους πολιτικούς δεν είμαστε πολιτικοί, για τους δημάρχους δεν είμαστε δήμαρχοι , για τους αιρετούς δεν είμαστε αιρετοί, για τους ολιγάρχες δεν είμαστε ολιγάρχες , για τους ψεύτες δεν είμαστε ψεύτες, για τους λαμόγιους δεν είμαστε λαμόγια , για τους ξενόφερτους στην Γλυφάδα δεν είμαστε ξενόφερτοι κ.α.

Επίσης, για μερίδα ''τοπικών δημοσιογράφων'' δεν είμαστε δημοσιογράφοι , διότι σε επίπεδο Γλυφάδας , σε ένα ποσοστό , δημοσιογράφος ίσον παρασιτικά διαβιούντας δια της πλαγίας από τα μαύρα και μυστικά κονδύλια του Δήμου , είτε από προμήθειες εργολάβων που σχετίζονται με τους αιρετούς , είτε ως ταγμένοι στην υπηρέτηση ενός κομματικού δημάρχου ο οποίος μεριμνά για τις συμβάσεις και τα δωράκια τους .

Σύμφωνα όσων έχουν επικρατήσει , και όσων επικροτούν οι περισσότεροι/ες των προαναφερόμενων , αυταπόδεικτα το μοναδικό που σίγουρα δεν είμαστε είναι μασκαράδες , και κυρίως μασκαράδες ολκής.

Η ελληνική κοινωνία επί του παρόντος έχει αποκτήσει αλλοπρόσαλλα χαρακτηριστικά και δεδομένης αυτής της πραγματικότητας ο συντηρητισμός βρίσκει ελεύθερο πεδίο δράσης ώστε να διατηρούνται και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των συγκροτημένων ομάδων, των οικονομικών ελίτ, των ημετέρων, των κολλητών , και των κουμπάρων. Ελάχιστα ''πέφτουν'' και στα τσιράκια για τις υποκλίσεις , τις κολακείες , και την εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων.

Το 44% αποστροφής της κοινωνίας από την κάλπη , καθώς και από το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών - όλων των αποχρώσεων είναι ξεκάθαρο μήνυμα αφερεγγυότητας όσων εμπλέκονται με την πολιτική, όμως αυτό το σημαντικό ποσοστό της κοινωνίας ήδη έχει βάλει τη σφραγίδα του σε κάκιστες πολιτικές οι οποίες θα εφαρμόζονται τόσο από την κυβέρνηση όσο και από το σύνολο των εμπλεκομένων με την πολιτική.

Ποια είναι η τιμή της σημερινής κοινωνίας ; Εκτός του χρήματος υπάρχει για την πλειονότητα έστω και μια βασική αξία ; Όλα μεταφράζονται σε χρήμα.

Ο τζόγος , η μεγαλύτερη μάστιγα όλων των εποχών , σήμερα περνά ως ''ανάπτυξη'' , μια ανάπτυξη την οποία δέχονται με δέος έπειτα από την πλύση εγκεφάλου την οποία έχουν υποστεί από τα αστικά πολιτικά κόμματα και τις τηλεοράσεις των ολιγαρχών.

Η επόμενη φάση

Ημιαπασχολούμενοι συμβασιούχοι των 400 ευρώ για την υπεραξία και το υπερκέρδος Λάτση. Καλύτερα λατσιέρηδες στις Η.Π.Α με δεκαπλάσιο μισθό , από το να γίνετε οι υπηρέτριες του Λάτση.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2019

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο χρησμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">