ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το χθες και το αύριο των Ο.Τ.Α

Στις 3 Δεκέμβρη 2019 - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - ο δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρει σε σειρά προφιλάκια του Facebook ότι από το 2015 τα ΑμεΑ έχουν απαλλαγεί πλήρως από τα δημοτικά τέλη.

Συγκεκριμένα η δήλωση Δημάρχου:

Από το 2015, οι συμπολίτες μας ΑμεΑ έχουν απαλλαγεί πλήρως από την καταβολή δημοτικών τελών.

Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τη μέριμνα για τους συμπολίτες μας ΑμεΑ σε κάθε γωνιά και σε κάθε λειτουργία της πόλης μας.

Η ανεξάρτητη διαβίωση και η ισότητα στην πράξη γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας στην Γλυφάδα, κομμάτι της πραγματικότητας και της ζωής μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε μια κοινωνία διαρκούς και διευρυμένης οικονομικοπολιτικοκοινωνικής σήψης ασφαλώς όποιος ελέγχει το δημόσιο και δημοτικό χρήμα , ανήκει σε κόμματα με διασυνδέσεις με διαπλεκόμενους μιντιάρχες - ολιγάρχες ελέγχει τους μηχανισμούς πλύσης εγκεφάλου , όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Δήμαρχε της Γλυφάδας , με δημόσια ψεύδη δεν κατευθύνεις το κοινωνικό σύνολο , κατευθύνεις τους αδαείς , και σε πιστεύουν τα τσιράκια, τα ρουσφέτια, και οι εξυπηρετούμενοι.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι ότι από το 2015 δεν έχουν απαλλαγεί από την καταβολή δημοτικών τελών εκατοντάδες συμπολιτών μας με αναπηρία 67% - 90% , άρα όσοι/ες από το 2015 μέχρι και σήμερα χρεώνεστε από τον Δήμο Γλυφάδας με δημοτικά τέλη οφείλετε να κινηθείτε δικαστικά αξιώνοντας την επιστροφή τριών ετών δημοτικών τελών. 

Στη συνέχεια σαφή ερωτήματα για τον δήμαρχο Γλυφάδας

1) Θα επιστρέψετε τα τρία - τέσσερα παρακρατημένα χρόνια δημοτικών τελών από άτομα με αναπηρία ;

2) Πως κινείτε ο μηχανισμός σε επίπεδο δήμου, υπάρχει οργάνωση ;

3) Οι αντιδήμαρχοι , καθώς και οι διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου Γλυφάδας, συνέταξαν πλήρη κατάλογο των ατόμων με αναπηρία που διαμένουν μόνιμα στη Γλυφάδα , και είναι εγγεγραμμένοι κατά τόπους στην υπηρεσία του δήμου , ώστε να προκύψει η απαλλαγή των δημοτικών τελών από το 2015

4) Μήπως έχουν απαλλαγεί αποκλειστικά και επιλεκτικά όσοι/ες ενημερώθηκαν ότι απαιτείται αίτηση για την απαλλαγή των τελών , και σε καμία περίπτωση δεν έχει απαλλαγεί το σύνολο των εγγεγραμμένων ΑμεΑ στην υπηρεσία του δήμου  ;

Ως νέα δημοκρατία κάνετε αναφορές στην ψηφιακή διακυβέρνηση, στη νέα εποχή , και αυταπόδεικτα είστε καθολικά ανοργάνωτοι στους Ο.Τ.Α , και ως πολιτεία - αυτοδιοίκηση, διότι για τα ευκόλως εννοούμενα στην Ψηφιακή Εποχή δεν απαιτούνται αιτήσεις - υφίσταται οργάνωση και αυτοματοποιημένες διαδικασίες , υπάρχει η λίστα των ατόμων με Αναπηρία άρα εξαιρούνται με συνοπτικές διαδικασίες. 

Αναμένουμε δημόσια διάψευση η επαλήθευση από τη πλευρά του δήμου και ειδικότερα του δημάρχου.

Υπάρχουν ορισμένα αναχρονιστικά ''μοντέλα'' , ( των αιτήσεων ) , και σύγχρονα αυτοδιοικητικά και διοικητικά μοντέλα , για το σήμερα και το αύριο των Ο.Τ.Α. , με οργάνωση στην ψηφιακή εποχή , άρα χωρίς αιτήσεις - χαρτομάνι - σε γραφεία Δημοτικών μεγάρων.

Η πολιτεία και οι Ο.Τ.Α εκσυχρονίζονται ψηφιακά δια μέσω των αιτήσεων με χαρτομάνι σε γραφεία των Δήμων , η πρέπει να υπάρχει η ψηφιακή - ηλεκτρονική διοικητική οργάνωση του 2020 ;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Η Γλυφάδα θα γυρίσει πραγματικά σελίδα το 2023

Υ.Γ: Πραγματικά είναι λυπηρό ως φαινόμενο τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Παπανικολάου , για πλήρη απαλλαγή των δημοτικών τελών , σε μια περίοδο που συναντάμε τοπικά , στα όρια του δήμου Γλυφάδας , άτομα με αναπηρία τα οποία πληρώνουν από το 2015 κανονικά δημοτικά τέλη , και πηγαίνουν από καφενείο σε καφενείο ώστε να τους κεράσουν ένα καφέ λόγω οικονομικής δυσπραγίας !

* Επισημάνσεις 

* Για τους τακτικούς αναγνώστες - ιες του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB , αναφέρουμε ότι δεν ασκούμε αντιπολίτευση , απλά αναφέρουμε την απόλυτη αλήθεια σε μια εποχή που πλέον είναι σπάνιο φαινόμενο. ( Όσοι/ες ενδιαφέρονται τους παρέχουμε και περαιτέρω στοιχεία για του λόγου το αληθές.)

* Για όσους/ες δεν έχετε γνωστική πληρότητα του αντικειμένου σας αναφέρουμε ότι στις κατηγορίες ΑμεΑ ανήκουν και άτομα με άνοια , με ψυχιατρικά προβλήματα , κ.α , τα οποία αδυνατούν να ακολουθήσουν και να συμπορεύονται με τις τεχνολογικές εξελίξεις , η τις ανακοινώσεις δια μέσω των γραφείων τύπου. 

* Χιλιάδες δεν έχουν ούτε κινητό τηλέφωνο, laptop, tablet, κ.α., και ασφαλώς δεν παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των έμμισθων του δημάρχου με πλειάδα προφιλάκια Παπανικολάου στο Facebook.

* Έχουν τη δυνατότητα οι φροντισμένοι -''βολεμένοι'' -  ''μπουκωμένοι'' με το δημοτικό χρήμα να ενημερώσουν το σύνολο , και ειδικότερα κάτι τελειωμένοι οι οποίοι από το μηδέν που βρισκόντουσαν τα τελευταία πέντε χρόνια απόλαυσαν άλλοι 150.000 και έτεροι 300.000 χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα των κορόϊδων δημοτών Γλυφάδας ? 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το χθες και το αύριο των Ο.Τ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">