ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μια εικόνα - χίλιες λέξεις ( Τα προσωπεία Παπανικολάου )


Μια εικόνα - χίλιες λέξεις . . . αναφέρουν και πολύ ορθά οι Κινέζοι , και σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο facebook , ο δήμαρχος Γλυφάδας εμφανίζεται ως τοπική επιχείρηση !

Έπειτα από πέντε χρόνια ενός αμφιλεγόμενου διοικητικού μοντέλου , το οποίο δίνει έμφαση κυρίως σε έργα βιτρίνας , και στη συνέχιση του γνωστού και αναχρονιστικού πελατειακού συστήματος , το οποίο ακολουθείται από πλειάδα αιρετών του διοικητικού σχήματος , ασφαλώς ο Γ. Παπανικολάου δεν είναι ο δήμαρχος της πόλης , είναι μια ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Για του λόγου το αληθές δείτε με τα μάτια σας στον σύνδεσμο ΕΔΩ την ''τοπική επιχείρηση'' και πόσα προφιλάκια ενημερώνουν σειρά εξυπηρετούμενων για λογαριασμό του Παπανικολάου.

Ο Παπανικολάου είναι μια τοπική επιχείρηση η οποία στοχεύει στο υπερκέρδος , και στην υπεραξία του ιδιοκτήτη της , έχοντας μια σειρά υπαλλήλων , και ειδικότερα έμμισθων , με σαφή ρόλο και καθήκοντα.

Επί πέντε χρόνια , δεν απεδείχθη ότι υφίσταται μια δημοτική αρχή και ένας δήμαρχος όλων των Γλυφαδιωτών. 

Αρκετοί / ες από τους Γλυφαδιώτες έχουμε ζήσει την ασυμφωνία λόγων - υποσχέσεων - δεσμεύσεων , και πράξεων , από τη πλευρά του νεοδημοκράτη δημάρχου , ο οποίος δια μέσω πλειάδας συν παραταξιακών του καλύπτει τις αξιώσεις και τα ζητούμενα μιας μικρής κάστας κατοίκων , ημετέρων της παρατάξεως του , με αναθέσεις , προμήθειες , κ.α.

Ο Παπανικολάου είναι μια τοπική επιχείρηση - με κύριο μέλημα και στόχο την εξυπηρέτηση της πελατείας της , χωρίς να καλύπτεται η βασική αξίωση της τοπικής μας κοινωνίας για Ο.Τ.Α των δημοτών και όχι των ιδιωτών.

Τελικά Γ. Παπανικολάου πόσα προσωπεία φοράς ;

Είναι πραγματικά απίστευτο τι μηχανή έχει στηθεί από τη πλευρά των εξυπηρετούμενων και των ρουσφετιών Παπανικολάου, και αρκεί να βάλετε το όνομά του στο facebook ώστε να έχετε άποψη πόσες σελίδες Γιώργος Παπανικολάου - το ίδιο πρόσωπο - υπάρχουν και ενημερώνονται ώστε να κατευθύνουν τους αδαείς. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

Υ.Γ: Δεν γνωρίζω σε ποιους και πόσους τον αριθμό έκανε την ανάθεση για σειρά σελίδες στο F/B, πάντως καταδεικνύει ποιοι εξυπηρετήθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια από την πλευρά του , και πόσο αξιοκρατικά κριτήρια υφίστανται, όταν τα πολλαπλά προφιλάκια , εξυπηρετούμενοι , τον αναφέρουν ως τοπική επιχείρηση.

* Οι εξυπηρετούμενοι , με σειρά προφιλάκια Παπανικολάου , θα έχουν σοβαρούς λόγους να τον αναφέρουν τοπική επιχείρηση. Ρουσφετάκια, εξυπηρετούμενοι/ες , κατ' εξαίρεση και παρανόμως συμβασιούχοι , κλακαδόροι , κόλακες , κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μια εικόνα - χίλιες λέξεις ( Τα προσωπεία Παπανικολάου ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">