ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Γ. Παπανικολάου - Aνοργάνωτη και άναρχη αγορά

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook o δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μιλάει για την αποκαρδιωτική εικόνα της λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης παρά τις εκκλήσεις της Πολιτείας για μέτρα προστασίας απέναντι στην εξαπλωση του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, ο Γ. Παπανικολάου, τονίζει πως «λαική αγορά δεν σημαίνει ανοργάνωτη και άναρχη αγορά». Όπως σημειώνει ο δήμαρχος, «ο δήμος Γλυφάδας απευθύνει ύστατη έκκληση σε όλους τους ανθρώπους της λαϊκής και στους εκπροσώπους τους να συνεργαστούμε όλοι για την προστασία της δημόσιας υγείας. Για την υγεία των πολιτών αλλά και για την υγεία των ίδιων των εργαζομένων στις λαϊκές», μεταξύ άλλων. 
Προ ημερών, ο πρόεδρος των λαϊκών αγορών, είχε πάρει θέση λέγοντας οτι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας σχετικά με την πώληση των προϊόντων στις αγορές. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν συνέβη. 
Στο σημείο αυτό, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως ίσως θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της Περιφέρειας ή ακόμα και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή στην προσπάθεια που γίνεται για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: '' Στου κουφού την πόρτα ..... Η σημερινή εικόνα της λαϊκής στο κέντρο της πόλης μας είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική'' αναφέρει ο Παπανικολάου , και εμείς από το δικό μας μετερίζι , του αναφέρουμε: 
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε '' κάθε κατεργάρης στο πάγκο του ''. Δήμαρχε '' όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς.'' 
Δήμαρχε, διαπιστώνεις να υπάρχει το απειροελάχιστο αποτέλεσμα σύμφωνα των επιλογών σου μιας πενταετίας ; 
Σου παρείχαμε την δυνατότητα , με μια εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , ώστε ο Δήμος και οι αιρετοί να εισακούονται σε τοπικό επίπεδο και την ''κλώτσησες'' προς χάριν ''σκούφηδων - καραχάλιων'' και λοιπών.
Δεν ήθελες ένα ισχυρό Δήμο, άρα επί του παρόντος πρέπει να υποστείς τις επιλογές σου. 
Όπως διαπιστώνεις δήμαρχε , οι υποστηριγμένοι σου δεν καθορίζουν τίποτα σε τοπικό επίπεδο , και δεν λαμβάνονται υπόψιν.
Τέλος, επιλέξατε άναρχη και ανοργάνωτη διοίκηση από το 2014 μέχρι και σήμερα σε επίπεδο Δήμου , και το αντίστοιχο ισχύει και σε κοινωνικό επίπεδο.
Υ.Γ: Μην μας πείτε ότι ακόμα και σήμερα, το 2020, και σύμφωνα με όσα διαπιστώνουμε επί του παρόντος, δεν αποτελεί επιτακτική αναγκαιότητα τα Νότια προάστια Αττικής , και ειδικότερα η ΓΛΥΦΑΔΑ , να αποκτήσουν φωνή και παρουσία στα ερτζιανά , και οργανωμένα ΜΜΕ ώστε να παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης , και ειδικότερα μαζικής.

# Ως δημοτική αρχή επικεντρώσατε σε ''έργα βιτρίνας'' , όπως παιδικές χαρές , και παράλληλα πλειάδα παιδικών σταθμών, όμως επί του παρόντος , σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα , οι παιδικές χαρές και οι παιδικοί σταθμοί , δεν καθορίζουν το ελάχιστο. Αντιθέτως, ένα οργανωμένο ΜΜΕ στο Δήμο Γλυφάδας θα αποτελούσε καθοριστικό παράγοντα ώστε να περνούν ευρύτερα ορισμένα μηνύματα μαζικά και άμεσα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Γ. Παπανικολάου - Aνοργάνωτη και άναρχη αγορά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">