ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ζωή μας καθημερινά αλλάζει !

Η ζωή μας καθημερινά ''αλλάζει'' , αποτελεί την καθημερινότητα πλύσης εγκεφάλου από τη πλευρά των διοικούντων του δήμου Γλυφάδας , και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ''άλλαξε'' σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν την αναγνωρίζουμε !

Συγκεκριμένα τέτοια διαφοροποίηση που ζήσαμε και ζούμε επί πέντε ολόκληρα χρόνια πραγματικά δεν την πιστεύουμε. Είναι όντως απίστευτη.

Για πολλοστή φορά στο δήμο Γλυφάδας βρέθηκαν άτομα των υποσχέσεων και με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα διαιωνίζουν τις διαμορφωμένες επί δεκαετίες στρεβλώσεις και παθογένειες των κοινών του δήμου μας.

Αν όντως διακατείχε αυτά τα άτομα ειλικρίνεια , καθώς και ευθιξία , έπρεπε να αναφέρουν δημόσια - δια μέσω της ξύλινης , αναχρονιστικής, και ευτελούς τακτικής των δελτίων τύπου που ακολουθούν κατά κόρον , ότι από το 2014 , και μέχρι σήμερα , άλλαξε αποκλειστικά η δική τους ζωή , καθώς και μερικών χιλιάδων ημετέρων τους , και ειδικότερα με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.

Εμείς ως ανεξάρτητοι , χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις έναντι αστικών πολιτικών κομμάτων και ιδεολογιών ,  έχουμε το προτέρημα να διαθέτουμε και ανεξάρτητη αντίληψη καθώς και νοοτροπία.

Δεν παζαρεύουμε την πραγματικότητα και την αλήθεια , και κανείς δεν μπορεί να μας αγοράσει - ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ - είτε με υλιστικές πρακτικές είτε με καπιταλιστικά εργαλεία.

Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας έχει τη δυνατότητα να κρίνει τι σημαίνουν εκατοντάδες πιστώσεις , απ' ευθείας αναθέσεις , ειδικές συμβάσεις , φωτογραφικές διατάξεις , κ.α. , τα οποία αποτελούν τις κύριες πρακτικές των διοικούντων , και με την στήριξη πλειάδας ''αντιπολιτευομένων'' αποκλειστικά κατ΄ όνομα , διότι αντιπολίτευση στο Δήμο Γλυφάδας δεν υφίσταται.

Κύριοι αιρετοί  , αυτό που ζείτε εσείς τα τελευταία πέντε χρόνια , και το γεγονός αλλαγής της ζωής σας , το οποίο πράγματι ίσχυσε για πάρα πολλούς , δεν μπορείτε να το επεκτείνετε επί του συνόλου , διότι για μεγάλο φάσμα των συμπολιτών μας , είτε δεν άλλαξε τίποτα , είτε οι επικείμενες ''αλλαγές'' δεν καθορίζουν το ελάχιστο της ζωής τους.

Αν θεωρείτε ότι οι ζωές των ανθρώπων αλλάζουν με αναπλάσεις πλατειών , με σοκάκια , καθώς και με το ''ράβε ξήλωνε'' πλακών και πεζοδρομίων στις οδούς που ήδη υπήρχαν , απατάστε οικτρά. Χρειάζονται πολύ περισσότερα ώστε να επικαλείστε την αλλαγή της ζωής των συμπολιτών μας. Ενδεικτικά , απαιτείται αντιστοίχιση όσων τελούν σε ισχύ για μια μειοψηφία. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ζωή μας καθημερινά αλλάζει ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">