ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι θεματοφύλακες της Διαφάνειας !

Γλυφάδα: Αν όσα τελούν σε ισχύ στο Δήμο τα τελευταία χρόνια , ίσχυαν στο Μαξίμου , σήμερα θα βοούσε ολόκληρη η χώρα , και συνολικά η αντιπολίτευση θα αξίωνε την παραίτηση Μητσοτάκη.









Ως θεματοφύλακες της διαφάνειας την οποία προτάξατε στους συμπολίτες μας , χωρίς πολλές περιστροφές , καλείστε να το αποδείξετε , δεδομένου ό,τι η πραγματικότητα των τελευταίων ετών σας διαψεύδει κατηγορηματικά.

Δεν υπήρξε τοποθέτησή σας για τις περιπτώσεις '' σκούφηδων '' , ''καραχάλιων'', και ασφαλώς δεν υπήρξε ίχνος τοποθετησεώς σας αναφορικά με την περίπτωση ''πουλάκης'' ο οποίος δημόσια έκθεσε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στις πορνοσελίδες , και εν συνεχεία τον προσέλαβε ο Δήμαρχος για ''παροχή υπηρεσιών''.

Είναι ξεκάθαρο ό,τι δεν διασφαλίζεται το ελάχιστο , και η διαφάνεια την οποία επικαλεστήκατε είναι προϊόν απάτης.



Μια ολόκληρη πενταετία οι δημότες και οι δημότισσες Γλυφάδας διαπίστωσαν πως καλύπτεται ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος , κυρίως με την αφαίρεση της εντολής τους από το προεκλογικό πρόγραμμα , και την ανυπαρξία καναλιού όλων των δημοτών προς χάριν συμφερόντων κάπηλων, γραφικών, και σαρδανάπαλων.


Επίσης, χιλιάδες συμπολιτών μας ''έχουν τα πειστήρια της στήριξής τους'' , της ''αλληλεγγύης'' , και της ''δίκαιης ανάπτυξης'', δεδομένου ό,τι διαπιστώνουν την ανάπτυξη κάθετα και οριζόντια δυο αιρετών, οι οποίοι διατέλεσαν και διατελούν κομματάρχες, πρόεδροι, υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές, στα Δ/Σ , στις ΜΚΟ, στις επιτροπές, στις νομαρχιακές, και επιπροσθέτως εξαφάνισαν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας. 

Τέλος, για πολλοστή φορά καλείστε , για τον ελάχιστο χρόνο πλέον που θα βρίσκεστε στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας, δεδομένου ό,τι το 2023 δεν πιστεύουμε να βρεθούν συμπoλίτες μας με τάσεις μαζοχισμού , να αιτιάσεται την παραποίηση της εντολής 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας.

Το σκέλος από το προεκλογικό πρόγραμμα,  το οποίο ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας, και αμέσως έπειτα των εκλογών εξαφανίστηκε από το αναρτημένο πρόγραμμα τοπικής παρατάξεως Δήμου Γλυφάδας, ώστε να αντληθούν οφέλη των ιδίων αιρετών ,καθώς και πλειάδας αυλοκολάκων , κυρίως δημοτών άλλων δήμων οι οποίοι προσέγγισαν το Δημαρχείο Γλυφάδας παρέχοντας ''ποικίλες υπηρεσίες''.



Τι έγινε η εντολή 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών για κανάλι όλων των δημοτών ; Πότε τέθηκε από τη πλευρά σας κ. ''ανατροπείς'' , έστω μια φορά ; Έχετε την παρρησία να δηλώσετε στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας πως προέκυψε και τι αφορούσε ; Όπως γνωρίζεται σας παρακολουθούν όσοι ψήφισαν συγκεκριμένο πρόγραμμα , το οποίο παραποιήσατε έπειτα των εκλογών.

Ποια είναι τα αίτια - λόγοι που σας οδήγησαν στην αφαίρεση όσων ψήφισαν οι συμπολίτες μας, ώστε να καλύπτονται εν συνεχεία με προσλήψεις κ.α. ενέργειες από την διοίκηση δημότες άλλων δήμων , αντί των δημοτών Γλυφάδας, θα κληθείτε να τα παρέχετε στην δικαιοσύνη.

Η ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ''



Η παραποίηση της εντολής των ψηφοφόρων μεταφράζεται σε προβοκάτσια υπέρ της τσέπης επιτήδειων , οι οποίοι δεν αρκούνται στις θέσεις αιρετών , και παράλληλα της κομματικής τους ιδιότητας , αντί να καλύψουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις , έπειτα των εκλογών , διατηρούν σελίδες ώστε να λογίζονται οι ίδιοι εκδότες - δημοσιογράφοι. 

Η ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''


Η αποκάλυψη του ''εκδότη'' ο οποίος από την θέση αιρετού εξυπηρετεί οικογενειακά, φιλικά, και ιδιοτελή συμφέροντα - σκοπιμότητες. <Οι καταλληλότεροι όλων στην ''εκπροσώπηση'' της εντολής των δημοτών> Και τα δικά μας δικά μας, και τα δικά σας δικά μας, και τα δικά τους δικά μας !


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ



Σχετικά με τους δυο ετερους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, που διετέλεσαν στον ΟΠΕΚΑ και στην ΕΕΤΤ , τουλάχιστον από τον πρώτο Στέλιο Πλιάκη , έπρεπε να προκύψει μια τοποθέτηση αναφορικά με την χάλκευση της εντολής των συμπολιτών μας, όμως μέχρι σήμερα δεν είδαμε το ελάχιστο. Αναφορικά με την ΕΕΤΤ σας ευχαριστούμε θερμά για όσα ''άλλαξαν'' επί ημερών σας.

Οι φωτογραφίες ΕΔΩ είναι τραβηγμένες από τον ''φωτορεπόρτερ πουλάκη'' η μήπως από εμάς ; https://www.flickr.com/photos/122858503@N05/

Μια δεκαετία, πορείες, συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, περιοδείες, ομιλίες, εκδηλώσεις, κ.α., τόσο σε τοπικό επίπεδο Δήμου, όσο και ευρύτερα, είδαμε έστω μια φορά ''πουλάκηδες'', ''σκούφηδες'', ''καραχάλιους'' η άλλους ; Ποιος κάλυπτε μια δεκαετία πριν βρεθείτε σε θεσμικές θέσεις ; Ποιος αναρτούσε τα δελτία τύπου σε εποχές που κανείς έτερος στη Γλυφάδα και τα Νότια δεν αναρτούσε τα δελτία σας ; Οι συμπολίτες μας γνωρίζοντας τα πεπραγμένα σας, έπειτα των εκλογών, λέτε να σας εμπιστεύονται ;

Ακόμα και σε σκύλο, πολλοί από εμάς θα πέταγαν ένα ''κόκκαλο'', από εσάς δεν είδαμε τίποτα όσα χρόνια βρίσκεστε στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, στο ΚΑΠΠΑ, καθώς και σε θεσμικές θέσεις την πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γλυφάδας, δεδομένου ό,τι είμαστε κάτοχοι δεκαεπτά καμερών, θα μεριμνήσει ώστε να λαμβάνουμε επί 17 φορές όσα ελάμβανε ο ''πουλάκης'' και έτεροι , η θα διαιωνίζεται το μοντέλο των αυλοκολάκων ;

Το θέμα είναι ό,τι δήμαρχος και αιρετοί έχουν αδικήσει πέραν του δέοντος και σειρά επαγγελματίες φωτογράφους της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, διότι με τα χρήματα των δημοτών πλήρωναν 87χρονο δημότη Βούλας για αναμνηστικές φωτογραφίες , αντί για δημοτικό μέσο - κανάλι - όλων των δημοτών , το οποίο αποτελούσε ΕΝΤΟΛΗ της τοπικής μας κοινωνίας ώστε να πληρούνται οι όροι πλουραλισμού - πολυφωνίας - τοπικής δημοκρατίας. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ: Έπειτα από αργόσμισθος του δημοσίου, πρόεδρος ΜΚΟ, κομματάρχης Τ/Ο , στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ , ασφαλώς ως άνθρωπος του ''πολιτισμού'' και με πολύχρονη προσφορά στον πολιτισμό , ''φωτογράφος'' , αιρετός, κ.α., αναγορεύτηκες και ''δημοσιογράφος'' ; Και εις ανώτερα , και μη χειρότερα . . . διότι όσοι ασχολούνται με την δημοσιογραφία παρέχουν τις αποδείξεις των κακώς κειμένων ώστε να υφίσταται η διαφάνεια.

Υ.Γ 1: Έπειτα από χρόνια ύβρεων, λάσπης, συκοφαντιών, κ.α., από τη πλευρά χρηματισμένου από αιρετούς του δήμου Γλυφάδας, για μια φωτοσόπια , σήμερα γίνεται σαφές τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας, διότι οι προτιμήσεις πουλάκη δεν είναι προϊόν Photoshop, ενώ ο δήμαρχος  άμειβε 87 χρονο αντί να τηρείτε η εντολή χιλιάδων δημοτών, και οι κύριοι που θα διασφάλιζαν την διαφάνεια αποσιωπούσαν και έκαναν πλάτες στον δήμαρχο. <Ποιοτική Αντιπολίτευση>.

* Το παρόν αποτελεί ένα από πληθώρα στοιχείων της προσφυγής μας στην δικαιοσύνη και στο Ε.Δ.Α.Δ για την ποινική δίωξη δημάρχου και αιρετών , διότι όσα προαναφέρονται εξελίσσονται σε μια χρονική περίοδο που χαλκεύεται το προεκλογικό πρόγραμμα - εντολή της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας  - και εν συνεχεία αντλούνται προνόμια αιρετών και αυλοκολάκων κατά της ζωής και της υγείας μας. 


* Ενώ ο προαναφερόμενος υποψήφιος Δήμαρχος - αιρετός καταλαμβάνει θεσμική θέση με υψηλές αποδοχές ως πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α, άρα έχει διασφαλιστεί ο ίδιος, γίνεται η παραποίηση του προεκλογικού προγράμματος , και την ίδια περίοδο δηλώνει σε συμπολίτες μας ό,τι παραμένει άνεργος με σειρά δημοσιευμάτων στον τύπο του διορισμού του ! 

* Αντίστοιχα, ενώ συμμετείχαν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια , ξαφνικά εξαφανίζονται στην συνεδρίαση η οποία αφορούσε τον συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Οι λόγοι σαφείς , με κάθε πρόσφορο μέσο - μέθοδο - να αφανίσουμε τον Γλυφαδιώτη. 
( Απίστευτες μεθοδεύσεις - καταστάσεις στοχεύοντας πάντα στο δικό τους όφελος , όμως με δεδομένη τη καπηλεία εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου, το οποίο όπως βλέπετε πιο πάνω το θέλουν σε ''πρωταγωνιστικό ρόλο'' , ασφαλώς όμως καταλαμβάνοντας οι ίδιοι τα έδρανα, με τους ιδίους υποψηφίους, με τους ίδιους προέδρους, με τους ιδίους εκδότες, και για τους δημότες απλοχεριά δηλώσεων χωρίς αποδείξεις κάλυψης.) 

* Συλλυπούμαστε τους διαχρονικά ''αδικημένους'' , οι οποίοι διαμόρφωσαν τους καταλληλότερους όρους του ευκαιριακού πλουτισμού τους ενώ σήμερα είναι αναγκασμένοι να παριστάνουν τους 'δημοσιογράφους' ώστε να προσεγγίσουν αδαείς. Προσωπικά δεν πιστεύουμε στην επανάληψη ''θαυμάτων'' , άρα για τα επόμενα 50 χρόνια είναι αμφίβολο αν θα βρεθούν ξανά σε θεσμικές καρέκλες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι θεματοφύλακες της Διαφάνειας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">