ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δάφνη: Καταδίωξη ληστών με 5 τραυματίες

Καταδίωξη επίδοξων ληστών κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά 5 αστυνομικοί, έγινε νωρίτερα από τη Δάφνη μέχρι τις Αχαρνές, όπου συνελήφθησαν δύο άνδρες ενώ αναζητείται μία γυναίκα. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αστυνομία, οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι Ρομά επιχείρησαν να ληστέψουν  στη Δάφνη το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά τους αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα η οποία ενημέρωσε την Άμεση Δράση. 

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν. 

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 5 αστυνομικοί. 

Στις Αχαρνές το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες ενώ η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Οφείλουμε από κοινού να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο τόπο μας ώστε να σταθμίζουμε ποιος είναι ο ρόλος , τόσο της Πολιτείας , όσο και όσων παρουσιάζονται ως ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα: Το σύνολο των στοιχείων που διαθέτουμε μέχρι σήμερα, επί δεκαετίες ΜΜΕ στη χώρα μας, και κυρίως διαδικτυακών, είναι ότι η πλειονότητα έχει υιοθετήσει ένα μοντέλο ''ενημέρωσης'' , το οποίο χαρακτηρίζεται συστημική προπαγάνδα, προβάλλοντας πολιτικούς , είτε αιρετούς , καθώς και εγκλήματα πάσης φύσεως, και η κοινωνία διαδραματίζει το ρόλο ληστών, κακοποιών στοιχείων, κακούργων, βιαστών, κ.α., πλην εργαζομένων.

Για τα κατάπτυστα διαδικτυακά μέσα - ιστοσελίδες - δεν υπάρχουν εργαζόμενοι, δεν υπάρχουν ούτε οι συνδικαλιστικοί φορείς, παρά μόνον πολιτικοί, δήμαρχοι, φιέστες, πανηγύρια, καθώς και κακοποιά στοιχεία. Προφανώς μόνο το σύστημα εργάζεται !!!

Η συμβολή τους σε επίπεδο κοινωνίας κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη, αν και αυταπόδεικτα χρησιμοποιούν την κοινωνία , διότι χωρίς τα sosial media δεν θα υπήρχαν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δάφνη: Καταδίωξη ληστών με 5 τραυματίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">