ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χαρδαλιάς: Πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια

Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια δήλωσε νωρίτερα από την Εύβοια ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Μιλώντας έξω από το δημαρχείο Βασιλικών, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για τους νεκρούς, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και δύο αγνοούμενοι. 

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το 112, ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο «θα είχαμε εκατόμβη νεκρών». «Όλα γίνανε πολλά ξαφνικά αλλά ο μηχανισμός δεν αιφνιδιάστηκε» είπε ο υφυπουργός, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία συνεργάστηκε με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις διάσωσης στην πληγείσα από την κακοκαιρία Εύβοια όπου μέχρι τώρα έχουν χαθεί τρεις ανθρώπινες ζωές. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Π.Σ., το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχτηκε κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Δ.Κ. Ψαχνών και Τ.Κ. Πολιτικών) και Δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας και κυρίως στις περιοχές Μπούρτζι, Βασιλικό, Πολιτικά, Λευκαντί, Σταυρό, Κοντοδεσπότι, Ψαχνά και Χαλκίδα. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 495 κλήσεις οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν αντλήσεις υδάτων. Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί από οχήματα και οικίες 47 απομακρύνσεις ατόμων τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Επισήμανση: Στο star προφανώς η ιδιοκτησία δεν παρέχει μάσκες στους εργαζόμενους, όπως βλέπετε στην εικόνα. Αναφορικά με τον έτερο, σε πρώτο πλάνο πίσω από τον Νίκο Χαρδαλιά, περνά το ορθό κι ενδεδειγμένο μήνυμα σε κοινωνικό επίπεδο. ( Και ύστερα περιμένει η κυβέρνηση την εφαρμογή των μέτρων, αναφορικά με τις μάσκες , όταν δεν τηρείτε στις τηλεοράσεις οι οποίες μπαίνουν σε χιλιάδες σπίτια. Μια οδηγία δεν μπορούσε να δώσει η κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαρδαλιάς: Πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">