ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημοκρατία κατάπτωσης θεσμών και πολιτικής κατρακύλας


Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο δημοκρατικά εκλεγμένο αντιπροσωπευτικό όργανο της πόλης και όφειλε να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ισότιμης μεταχείρισης χωρίς διακρίσεις οποιουδήποτε είδους.

Ο χώρος παραγωγής πολιτικής, αναπτυξιακών και κοινωνικών δράσεων, αλλά και πολιτικού πολιτισμού, οδηγήθηκε στην κατάπτωση του θεσμού.

Τη στιγμή που η Ελλάς θέτει στις Συνόδους Κορυφής ζήτημα παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, στη Λευκορωσία, κ.α.,  στην Γλυφάδα επικρατεί νεκρική σιγή για την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών με απόρροια να γινόμαστε στόχος εγκληματικών ενεργειών.

Το σχέδιο δημάρχου - αιρετών περαιώνεται από τσάτσους - τσιράκια

Στην Ελλάδα επικρατεί νεκρική σιγή όταν εκδότης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης έξω από την οικία του. 

Στην Γλυφάδα δεν έχει κλείσει μεγάλο χρονικό διάστημα που οι ''συνειδητοποιημένοι'' υποστηρικτές των υβριστών τους αιρετοί επένδυσαν μέρος των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου συντελώντας στην δια πλαγία διαβίωση του χρόνια παρασιτικά διαβιούντα ώστε να ειρωνεύεται δημόσια με ύβρεις και άθλιους χαρακτηρισμούς για την απειλή της ζωής μας την οποία συμπολίτες μας κατείγγειλλαν στο Α/Τ Γλυφάδας.

Στην Ελλάδα επικρατεί νεκρική σιγή όταν όργανα της τάξης «βαράνε προσοχή» και χαιρετούν σε δημόσιες τελετές ιδιώτες επιχειρηματίες εναντίον των οποίων εκκρεμούν ποινικές διώξεις για κακουργηματικές πράξεις.

Στην Ελλάδα επικρατεί γενική σιγή, όταν δημοσιογράφος απολύεται εν ψυχρώ από δύο ΜΜΕ μέσα σε μία εβδομάδα. 

Στην Γλυφάδα επικρατεί νεκρική σιγή, όταν κάποιοι αποπειρώνται να μας σύρουν στο Δικαστήριο, επειδή δεν άντεχαν την κριτική μας , και ενώ οι ίδιοι ανέφεραν ότι γέλεσαν μέχρι δακρύων με την σάτιρα την οποία κάναμε, στη συνέχεια, έπειτα της συνεργασίας τους με δήμαρχο και αιρετούς, και της ενιαίας πλέον κλίκας που σφετερίζεται τα κοινά στο δήμο Γλυφάδας, επιχειρούν από κοινού να παραποιήσουν την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Ο επί μια εικοσαετία παρασιτικά διαβιούντας , ο οποίος έχει στοχεύσει επιλεκτικά το ταμείο του δήμου Γλυφάδας,  και έχει υβρίσει, συκοφαντήσει , και χλευάσει πλειάδα δημάρχων, αιρετών, και δημοτών, επιχειρείται να περάσει ότι ουδέποτε ύβρισε, ουδέποτε συκοφάντησε, και κυρίως ουδέποτε χρηματίστηκε από δημάρχους - αιρετούς (!) 

Συγκεκριμένα επιχειρείται από την κλίκα διοικούντων και ''αντιπολιτευόμενων'', η εδραίωση σε τοπικό επίπεδο αποδοχής όσων εξυπηρετούν μονομερώς τους ιδίους εξοβελίζοντας για πάντα την δημοκρατία, την πραγματικότητα και την αλήθεια. 

Όλα τοπικά θεωρούνται φυσιολογικά! Για όλα τα δεινά φταίνε ο Ερντογάν και εμείς. Παράδεισος ο Δήμος Γλυφάδας. Δεν μιλάει κανείς.

Βλέπετε, Συριζαίοι, Πασόκια, κ.α., όλοι ''στον αγώνα'', και έπειτα από ένα ολόκληρο χρόνο μετά τις εκλογές, και πέντε χρόνια έπειτα της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών ''ξέχασαν'' τις υποχρεώσεις τους ! 

Πρόκειται για σύμπτωμα μακράς κατάπτωσης των θεσμών και της γενικότερης κατρακύλας του δημόσιου βίου στο δήμο Γλυφάδας.

Η επανάσταση εναντίον αυτού που οι πολίτες αντιλαμβάνονται ως «παγκόσμια διακυβέρνηση» προηγείται σήμερα. Είναι σε εξέλιξη. Θα έρθει όμως και η σειρά της επανάστασης για αυτό που σήμερα λέγεται «κράτος δικαίου» ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι παρεμβαίνουν ακόμα και στο έργο της δικαιοσύνης, και αν εσείς τους αγνοείται, εμείς τους γνωρίζουμε.

Η μακρά σιωπή όλων όσοι εκ θέσεώς τους επιβάλλεται να μιλήσουν για όσα υφίστανται εμπεριέχει το σύνολο των αρνητικών και παθογενειών δεκαετιών της νεοελληνικής κοινωνίας.

Όσοι επιτρέψουν την αλλοίωση της πραγματικότητας, (της αλήθειας), και διαμορφώσουν υφιστάμενους όρους του ''θεάτρου της Δευτέρας'' σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, το οποίο ομολογουμένως ευκαιριακά σήμερα τους εξυπηρετεί, δεν θεωρούμε ότι θα ζήσουν ένα καλύτερο αύριο. 

Θα έρθει η στιγμή που διοικούντες και αντιπολιτευόμενοι θα βρεθούν απεριόριστα εκτεθειμένοι και θα γραφούν με μελανά χρώματα στην Ιστορία.

Ειδικότερα, Παπανικολάου, Ταστάνης, Γιάχος, Σκαμπαρδώνης έχετε την απόλυτη ευθύνη για όσαν συντελούνται σε βάρος μας, και να είστε σίγουροι ότι σε ενδεχόμενο κατηγορίας σε βάρος μας, για όσα φέρετε ευθύνη οι ίδιοι , δεδομένου ότι δεν ίσχυσε η εντολή μας το 2014, ούτε η εντολή μας το 2004, δεν θα μείνετε στο απυρόβλητο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Υ.Γ: Είναι βέβαιο ότι η πλειονότητα δεν διαθέτει συνείδηση στο Δήμο Γλυφάδας, πάντως ένα είναι το αυταπόδεικτο. Επί 43 χρόνια δεν έχουμε βάλει στη τσέπη μας ούτε ένα ευρώ των Γλυφαδιωτών, ούτε ζούμε όπως ζουν έτεροι παρασιτικά με τα χρήματά μας επί μια εικοσαετία τα οποία τους παρέχουν δήμαρχοι και αιρετοί αδιαφανώς.

# Να διαπιστώσουμε από κοινού πως θα λογίζεται , δεδομένου ότι προσωπικά επί μια δεκαετία δεν εκθέτω προσβλητικές φωτογραφίες - εικόνες , η μεθοδεύση της κλίκας που μου έστειλε προς δημοσίευση όσα υποτίθεται ''ενόχλησαν'' τον φερόμενο ''εκδότη''. ( Θα λογίζεται πολιτική αλητεία την οποία την μεθόδευσαν οι ίδιοι σε απτή συνεργασία με τα τσιράκια τους ; Το σχέδιο καταστρώθηκε από τους ιδίους,  την ενιαία κλίκα, κομμάτων , αιρετών, και των τσάτσων τους, οι οποίοι σφετερίζονται  τρεις δεκαετίες το Δήμο. )

# Κοιμάστε με ήσυχη συνείδηση ? Ουδέποτε έχετε συμβάλει και χρηματίσει ορισμένους φερόμενους εκδότες για ειδικούς λόγους ? ΑΙΣΧΟΣ 

# Δεν θα παρέχετε στους συμπολίτες μας την αλήθεια ; Θα διαιωνίζεται εσαεί - για πάντα - την φαιδρότητα του πελατειακού συστήματος, των ρουσφετιών, των ειδικών συμβάσεων, των τσάτσων , και των υτοτιθέμενα ''ειδικών συνεργατών'' ; ΑΙΣΧΟΣ, διότι δεν έχουμε αποκτήσει εξοχικά στην Σαρωνίδα, με μαύρα χρήματα των Γλυφαδιωτών από λάθρες φυλλάδες, ώστε να εξυπηρετούμε τον εκάστοτε δήμαρχο σπιλώνοντας τους αντιπάλους του. 

* Ακόμα και τις κάμερες με σκοπιμότητα τις έχουν τοποθετήσει, ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένας !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημοκρατία κατάπτωσης θεσμών και πολιτικής κατρακύλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">