ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μια ματιά στα τοπικά δρώμενα της Γλυφάδας

Όπως μας ανέφερε πρόσφατα τέως αντιδήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας ''είναι γνωστό σε όλους ότι τα ληγμένα προϊόντα, την ίδια ημέρα λήξεώς τους, καταστρέφονται και οδηγούνται στα απορρίμματα, πλήν του Δήμου Γλυφάδας του παρόντος στον οποίο οι ''ληγμένοι'' αντιδήμαρχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους διαχειριζόμενοι εκατομμύρια ευρώ !

Για πολλοστή φορά πλημμύρισε η Γλυφάδα.

Από τον Γλυφάδα web αναδείξαμε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, σε κάθε βροχόπτωση με πλημμυρισμένες λεωφόρους και οδούς , και ενώ πιστώθηκαν αρκετά εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει.

Επανειλημμένα προτείναμε τι χρειάζεται ενώ διοικούντες και ''αντιπολιτευόμενοι'' κατατρώγουν το δημοτικό χρήμα χωρίς να αλλάζουν ουσιαστικά οι χρόνιες παθογένειες της περιοχής μας. 

Είναι πασιφανές ότι διοικούντες και ''αντιπολιτευόμενοι'' στο Δήμο Γλυφάδας βρίσκονται αλλού, και ειδικότερα οι διοικούντες ζουν το παραμύθι της ορθής διοικήσεως , ενώ οι αντιπολιτευόμενοι γράφουν παραμύθια ! 

Άλλωστε έχουν μακρά ειδίκευση στα παραμύθια. Οι γράφοντες παραμύθια , αφιερώνοντας τον χρόνο τους για παραμύθια , πως δύνανται να συντελέσουν θετικά στα καθήκοντά τους ; 

Ο δήμαρχος εμπαίζει 

Μαθητής στο 13ο νηπιαγωγείο της Γλυφάδας διαγνώστηκε με κορονοϊό , και ενώ ο Δήμαρχος Γλυφάδας  διαβεβαιώνει ότι: ''Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση'' είναι ξεκάθαρο ότι εμπαίζει την τοπική κοινωνία , διότι μέχρι χθές σε συγκεκριμένες παιδικές χαρές της Γλυφάδας υφίστατο συνωστισμός και η δημοτική αρχή γνωρίζοντας τα ισχύοντα έκλεινε τους οφθαλμούς.

Πως γίνεται να υφίσταται αρμοδιότητα αντιδημάρχων , των οποίων η θητεία έχει λήξει από τις 10 Σεπτεμβρίου , το γνωρίζει αποκλειστικά ο δήμαρχος.

Συμπεράσματα 

Τα πρώτα συμπεράσματα της δεύτερης θητείας της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας είναι τα αργά αντανακλαστικά του δημάρχου , - χρονοτριβεί αρκετά χωρίς αποτέλεσμα σε πλειάδα από τομείς - , ενώ ουδέποτε διεκδίκησε το ελάχιστο από τα κέντρα αποφάσεων, αν και ομολογουμένως περισσότερο από ένα χρόνο κυβερνά το κόμμα στο οποίο ανήκει.

Οι ''εμπειροι'' δημοτικοί του σύμβουλοι έχουν επικεντρώσει αποκλειστικά στις πάσης φύσεως πιστώσεις, καθώς και στην κάλυψη ημετέρων, και αδρανούν και αυτοί στα χρόνια προβλήματα του δήμου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια ματιά στα τοπικά δρώμενα της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">