ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμος καθυστέρησης και χαφιεδότσουρμου

«Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό» , και προτίστως ''έφαγαν'' την κύρια αντίπαλό τους από αντιδήμαρχο, και στη συνέχεια την προτρέπουν να επισκευτεί τρελογιατρό - ψυχίατρο.

Κύρια Καυκά τόσα χρόνια στο Δήμο ακόμα δεν έχεις αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται ; Αυτοί είναι ικανοί να σου περάσουν κολάρο τον ζουρλομανδύα όσο θα ξεκοκαλίζουν και θα διαχειρίζονται κατά το δοκούν. 

Το χαφιεδότσουρμο ξεκίνησε με την  ''θείτσα'' , στη συνέχεια καταπιάστηκε με τον Χρήστο Δάντη , ( ο οποίος δεν έπρεπε να αναφέρει την απόλυτη αλήθεια ντροπής και κατάντιας αναφορικά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει θέσει εκτός μεγάλο φάσμα της κοινωνίας), ώστε να καταλήξει στην ψυχική υγεία της Καυκά αποκαλώντας την μάλιστα και αχάριστη.

Με καθυστέρηση 15 ημερών ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Γλυφάδας , και αν δεν είχε προκύψει το δημοσίευμα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ποιος ξέρει πότε θα θυμόταν ο ''αναμορφωτής'' την νομιμότητα.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι οποίοι θα έχουν προιστάμενο έναν τέως μπάτσο , ο οποίος έπειτα από την συνταξιοδότησή του και το εφάπαξ , μου ανέφερε ότι όλα είναι ρευστά και έτρεξε πίσω από τους επαγγελματίες της πολιτικής να ''κρατά τα μπόσικα'' με το αζημίωτο , πρέπει να είναι πέραν του δέοντος ευχαριστημένοι διότι σήμερα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταστρατηγεί τα δικαιώματα των εργαζομένων θα έχουν από πάνω τους έναν τέως αστυνομικό με όσα συνεπάγεται αυτό.

Πόσο τιμάται το κεφάλι στο χαφιεδότσουρμο το οποίο συντηρεί επί χρόνια το αχαρακτήριστο σύστημα στο δήμο Γλυφάδας  ; 

Σε ποιο καθεστώς διαβιούν ορισμένοι μετέχοντες του χαφιεδότσουρμου , οι οποίοι στοχοποιούν επιλεκτικά αιρετούς και δημότες ;

Τα δυο μέτρα και σταθμά

O δήμος ''δεν είναι μια επικερδής επιχείρηση'' αναφέρουν στην Καυκά , όμως αυταπόδεικτα έχει γίνει για ορισμένους οι οποίοι μάλιστα διαβιούν παρασιτικά και αδιαφανώς. 

Ορισμένοι διατελούν έξι χρόνια αντιδήμαρχοι και πάνε για τα επτά σύμφωνα των επιλογών του δημάρχου, η Καυκά τους ενοχλούσε ;

Είναι ζημιωγόνα επιχείρηση ο Δήμος Γλυφάδας για πλειάδα ατόμων και κυρίως όσων ζουν παρασιτικά ; 

'Εχουμε πλήρη στοιχεία ότι ο Δήμος Γλυφάδας είναι επικερδής επιχείρηση για μερικές χιλιάδες δημότες και ορισμένους παρασιτικά διαβιούντες. Ασφαλώς οι υπόχρεοι να τηρήσουν το πρωτόκκολο της αυτοδιοικήσεως έχουν κατακρεουργήσει την τοπική δημοκρατία.

Ο νέος αντιδήμαρχος έχει την παρρησία να αναφέρει στους συμπολίτες μας πως διαβιούν επί έξι χρόνια κόλακες - χαφιέδες - και γλύφτες ; Οι κατ' επιλογήν αδιαφανείς μεθοδεύσεις υπέρ ορισμένων σας τιμούν ιδιαίτερα.

Κυρία Καυκά μήπως γνωρίζεται κάτι και το αποκρύπτεται από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ;

Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε , είναι γνωστό σε χιλιάδες συμπολίτες μας ποιοι έχουν αναγάγει γραφικούς τύπους σε ''τοπικό τύπο'' και ''εφημερίδες της Γλυφάδας'' ώστε να γεμίζουν οι τσέπες τους , καθώς επίσης , ποιοι τους συντηρούν και ποιοι χαφιεδίζουν στους παρασιτικά διαβιούντες.

* Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν κ. Καυκά, όπως γνωρίζετε έχει επαναληφθεί.

* Οι αχαρακτήριστοι με τις αχαρακτήριστες λογικές και πρακτικές , αναφέρουν '' γιατί ο Χρήστος Δάντης στρέφεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη '' ενώ εμείς τον είχαμε φέρει στη Γλυφάδα και τον πληρώσαμε ; Επειδή ορισμένοι παρασιτικά διαβιούντες επί χρόνια ζουν με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών θαρρούν ότι όλοι - συνολικά - είναι σαν τα μούτρα τους.

* Ονόματα δεν αναφέρουμε, όμως οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καταστάσεις και πρόσωπα. Όταν ορισμένοι - παρασιτικά διαβιούντες - υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας γνωρίζοντας  την αλήθεια , ενώ οι ίδιοι ουδέποτε έχουν δεχθεί για δεκάδες αχαρακτήριστες ενέργειες , είναι ηλίου φαεινότερον τι ισχύει σε επίπεδο δήμου.

* Τέλος, αναφορικά με την ''δικαιοσύνη'' στη χώρα μας, ( εννοούμε ορισμένους εισαγγελείς κατ ' όνομα ) , θα κριθούν επί των πεπραγμένων τους. Επί του ιδίου ζητήματος ''έθαψαν'' και κουκούλωσαν τις υποθέσεις , ενώ στον αντίποδα γίνονται αρωγοί στα τσιράκια των δημάρχων και αιρετών. ( Γνωστή τακτική επί δεκαετίες διακυβέρνησης ΝΔ ) 

Οι συκοφαντίες και οι ύβρεις από τσιράκια πολιτικών και δημάρχων φιλτράρονται και κουκουλώνονται από τους φερόμενους λειτουργούς της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Αυτό είναι το υποτιθέμενο δίκαιο στη χώρα μας , διότι αν εμείς αναφέραμε στην κ. Καυκά ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας , και μας υπέβαλε μήνυση , θα την δεχόντουσαν οι φερόμενοι ''λειτουργοί''. Στον αντίποδα , όταν το αναφέρει δημόσια τσιράκι και χρηματισμένος δημάρχου και αιρετών αποκτά την ιδιότητα μη γενόμενου για τους λειτουργούς της δικαιοσύνης !!!

 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμος καθυστέρησης και χαφιεδότσουρμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">