ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ράβε - ξήλωνε στις πλάκες και τα πεζοδρόμια του Δήμου Γλυφάδας


Όποιος περάσει από την πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Τερψιθέα Γλυφάδας θα διαπιστώσει το ράβε ξήλωνε σε μια οδό η οποία διέθετε και πλάκες και πεζοδρόμια.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Είναι απορίας άξιον γιατί ξηλώθηκαν πλάκες και πεζοδρόμια , που όπως βλέπετε σε φωτογραφία από το googlemaps δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ενώ επί έξι χρόνια δήμαρχος και διοικούντες δεν κάλυψαν πληθώρα αιτήσεων δημοτών.


Τα έργα βιτρίνας συνεχίζονται αδιάλειπτα επί έξι χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας αντί να καλυφθούν τα αιτήματα των δημοτών που χρονίζουν δεκαετίες.

Συγκεκριμένα ενώ υπάρχουν εκατοντάδες σημεία χωρίς πλάκες και πεζοδρόμια, και πληθώρα συνοικιών με κακοτεχνίες, είτε κατεστραμένα πεζοδρόμια - πλάκες, με αιτήσεις δημοτών οι οποίες  χρονίζουν , ο δήμαρχος Γλυφάδας επέλεξε να πλακοστρώσει και να πεζοδρομίσει περιμετρικά ακόμα και την οικία του σε σχετικά κοντική απόσταση από την πλατεία του Αγίου Τρύφωνα , κάτω από την Λεωφόρο Γούναρη !

Βλέπετε κάποιο πρόβλημα με τις πλάκες και τα πεζοδρόμια στον Άγιο Τρύφωνα ώστε να δικαιολογείται το ράβε - ξήλωνε ;


Επισήμανση: Σε εύλογο χρονικό διάστημα που θα υποστούν μηνύσεις δήμαρχος και διοικούντες θα πρέπει να αιτιάσουν: Το σπίτι σου δήμαρχε ήταν σε πλατεία, η μήπως ήταν σε κεντρικό σημείο ;

Δήμαρχος - διοικούντες πιστώσατε σεβαστό ποσό για πλάκες και πεζοδρόμια επί της οδού της οικίας δημάρχου ;

Με δεδομένες τις αιτήσεις δημοτών , οι οποίες χρονίζουν και βρίσκονται δημοσιοποιημένες επί χρόνια, πως πήρε προτεραιότητα η οικία σου δήμαρχε ; 

Τέλος, και σε αυτή την περίπτωση οι αξιοσέβαστοι δικαστικοί ''λειτουργοί'' θα καταλύσουν το δίκαιο προς χάριν της συναδελφικής αλληλεγγύης των συστημικών καταλυτών ; Είδομεν. . . ώστε να πληθαίνουν τα αποδεικτικά στοιχεία.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ράβε - ξήλωνε στις πλάκες και τα πεζοδρόμια του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">