ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΑΤΕΡΜΩΝ έχει αποβεί ατέρμονος ζημία στα οικονομικά του Δήμου Γλυφάδας


Οι εκπλήξεις που αναμένουν τους δημότες Γλυφάδας επί ημερών διοικήσεως της παρατάξεως του Γ. Παπανικολάου είναι πρωτοφανείς και ασύλληπτες.

Συγκεκριμένα: Από τις 23/02/2018 μέχρι τις 27/10/2020 - σε χρονικό διάστημα δυο ετών - έχουν προκύψει 147 - εκατόν σαράντα επτά - πράξεις από τον Δήμο Γλυφάδας πιστώνοντας ένα σημαντικό ποσό αποκλειστικά και μόνον για μια δικαστική υπόθεση !

Μια υπόθεση της ''ΑΤΕΡΜΩΝ διαφημιστική'' έχει αποβεί ατέρμονος ζημία στα οικονομικά του Δήμου Γλυφάδας, και του ταμείου του, ώστε να αμείβονται μια σειρά δικηγόρων για μια και μόνον υπόθεση.

Πόσες φορές αναβάλλεται μια δίκη σε δυο χρόνια ?

Το θέμα είναι πόσες φορές μπορεί μια υπόθεση μέσα στο χρονικό διάστημα δυο ετών να έχει αναβληθεί ώστε να δικαιολογούνται 147 - εκατόν σαράντα επτά - πράξεις από τον Δήμο Γλυφάδας.

Εμείς πλήν της καταμέτρησης 147 διαφορετικών πράξεων και πιστώσεων από την οικονομική επιτροπή του δήμου Γλυφάδας , παραθέτουμε την πρώτη , καθώς και την τελευταία και σας καλούμε να δείτε όσα ισχύουν και εσείς στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

1 ) Από το Πρακτικό της με αριθ. 6/2018 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας - Αριθμός Απόφασης 111/2018 «Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Θεοχάρη Γυφτάκη»



Ακολουθούν 146 πράξεις - πιστώσεις . . .



147) Από το Πρακτικό της με αριθ. 46/2020 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας - Αριθμός Απόφασης 413/2020 «Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών Χριστίνα Ζήση»



Αναλογιστείτε πόσο επικερδής επιχείρηση λογίζεται ο Δήμος Γλυφάδας όταν από μια και μόνον υπόθεση - από τις εκατοντάδες που εκκρεμούν στον Δήμο Γλυφάδας - έχει πιστωθεί πακτωλός χρήματος για δικηγόρους. Άλλωστε, σε αρκετές περιπτώσεις οι δικηγόροι είναι συνάδελφοι και κομματικοί υποστηρικτές του δημάρχου Γλυφάδας !

Δείτε τι ισχύει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 

Στη συνέχεια της άποψης την οποία θα σχηματίσετε μπορείτε κάλλιστα να αναρωτηθείτε: Επί έξι χρόνια προκύπτει ότι υφίσταται τοπικά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τους συμβασιούχους και τους χρηματισμένους δια της πλαγίας από την δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας, η απλά συντελούν στην καθολική ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Στο Ν.Αττικής υφίστανται οικονομικοί εισαγγελείς με ευθιξία ώστε να εξετάσουν ενδελεχώς όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας  ; 

Ο ρόλος της αντιπολιτεύσεως συντελεί στην διαφάνεια ; 

Έχει προκύψει έστω ένα δελτίο τύπου ώστε να ενημερωθούν οι δημότες Γλυφάδας για πληθώρα τοπικών ζητημάτων, η απλά οι αντιπολιτευόμενοι συντελούν σε απαρτία της Οικονομικής Επιτροπής ώστε να πιστώνεται πακτωλός χρήματος ;

ΥΓ: Η τέως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας Ε.Β - η οποία έβαλε και υποψηφιότητα για δήμαρχος - ( τρομάρα της ), παράλληλα του ''κόμματός'' της Λαϊκή Ενότητα , το οποίο * είχε συμβάλει στην εξαίρεσή μας από τις δημοτικές εκλογές, ώστε να πιάσει η ίδια ''πόρτα για τον χειμώνα'' , καθώς και έτεροι ''προοδευτικοί'', εμφανίζεται να συμμετάσχει στην απαρτία της Οικονομικής επιτροπής στο προαναφερόμενο θέμα. 

Η θεωρία των δυο άκρων επαληθεύτηκε στον Δήμο Γλυφάδας 

* Ο Φασισμός είναι ποικιλόμορφος. Είναι γνωστό στους συμπολίτες μας ότι εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε να εξαιρεθεί κάποιος από τις εκλογές, σε αντιδιαστολή της ιδίας και του κόμματός της που το μοναδικό τους ζητούμενο ήταν η εξαίρεση μας από τις εκλογές. Η μοναδική τους συμβολή ήταν να εξαιρεθούν από τις δημοτικές εκλογές δημότες και δημότισσες Γλυφάδας.

* Για εσάς , όσοι/ες ζητούν και επιβάλουν την κατ' επιλογήν εξαίρεση απο τις εκλογές , ενώ επιθυμούν να συμμετάσχουν οι ίδιοι/ες, τι είναι; Προοδευτικοί, δημοκράτες, η το αντίστοιχο της Χρυσής Αυγής ; 

Για την Ιστορία: Η ''λαϊκή ενότητα'' ως συνιστώσα συμμετείχε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2014 , έχοντας συμμετοχή στην δημοτική παράταξη στο δήμο Γλυφάδας, ζήτησε την εξαίρεση μας απο τις δημοτικές εκλογές , διαφορετικά θα αποχωρούσαν και θα διέλυαν την δημοτική παράταξη. Όπως γνωρίζεται το 2015 αποχώρησαν οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποχωρήσαμε και εμείς και ανεξαρτητοποιηθήκαμε.

Εκείνη τη περίοδο δεν είχαμε την τάση να φορτίσουμε το κλίμα δεδομένης της χρονικής συγκυρίας. Είναι σαφές ότι αποτέλεσε άλλοθι και έτερων ατόμων φασιστικών τάσεων τα οποία βρίσκονται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, διότι αν ήτο δημοκράτες και δημοκράτισες πραγματικά , δεν θα έκαναν δεκτή την απαίτηση κατ' επιλογήν εξαιρέσεων. Θα έδειχναν την πόρτα εξόδου από το 2014 στην ''λαϊκή ενότητα''. 

Όρισμένα άτομα - λίγα - τα οποία δέχτηκαν εκείνη τη περίοδο φασιστικών και αντιδημοκρατικών τάσεων προτάσεις εξαιρέσεων της ΛΑΕ, είναι η πηγή όλων των κακών σε τοπικό επίπεδο, και οι βασικοί συντελεστές προβοκάτσιας , πόλωσης , δυσαρέσκειας , εξανέμισης των 3/4 των ψήφων , και θεμελίωση ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, πλέον , θα υφίσταται καθοδική πορεία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΑΤΕΡΜΩΝ έχει αποβεί ατέρμονος ζημία στα οικονομικά του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">