ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι σκευωροί στο τέλος θα λογοδοτήσουν


Οι σκευωροί στο τέλος θα λογοδοτήσουν όσες πολιτικές πλάτες και βύσματα να διαθέτουν.

Γλυφάδα web

Όσοι έχουν αναγάγει την κυναιδογραφία και τις κυναιδοπρακτικές σε βιοπορισμό , φάσκοντας και αντιφάσκοντας κατά το δοκούν , άλλοτε χρηματισμένοι από τους μεν και άλλοτε από τους δε , καθώς και όσοι διαμόρφωσαν τους όρους χαρακτηρισμών , στο τέλος θα λογοδοτήσουν.

Οι τιμητές ήθους και αξιών δεν πρέπει να ξεχνούν και να παρακάμπτουν τα δικά τους πεπραγμένα.

Εμείς γνωρίζουμε απόλυτα τι ισχύει στην τριτοκοσμική Ελλάδα του πελατειακού συστήματος και των καταλοίπων της Τουρκοκρατίας διότι τελούν σε ισχύ σε όλες τις βαθμίδες της πολιτείας και της κοινωνίας.

Εμείς δεν αναμένουμε δικαιοσύνη από την διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη Ελληνική κοινωνία - ''δικαιοσύνη'' - η οποία είναι βουτηγμένη στη σήψη.

Διαθέτουμε τα πειστήρια ατιμίας και παλιανθρωπιάς από τη πλευρά όσων έχουν αναγάγει την κυναιδογραφία και τις κυναιδοπρακτικές σε βιοπορισμό , διότι όταν γνωρίζουν τα πεπραγμένα τους , καθώς και την διαμάχη την οποία έχουν με τους τέως ''κολλητούς'' τους , επιπροσθέτως την εμπλοκή τους με δημάρχους και αιρετούς , με τους οποίους πυκνά συχνά έπιναν το καφεδάκι τους σε κεντρικές καφετέριες της Γλυφάδας , οι άθλιες πρακτικές τους στο τέλος θα καταπέσουν.

Από την δική μας πλευρά τέθηκε  δημόσια ένα και μοναδικό ερώτημα το οποίο ουδέποτε απαντήθηκε και ευθαίως δηλώνει θεσμική και κοινωνική σήψη την οποία έχουν διαμορφώσει τα αστικά πολιτικά κόμματα - (επαγγελματίες της πολιτικής ) - στο Δήμο Γλυφάδας.

Το ερώτημα είναι: Επί σειρά ετών πως διαβιούν όσοι εμφανίζονται , άλλοτε ως επικριτές , και άλλοτε ως τιμητές δημάρχων - αιρετών ;  Έχοντας τα στοιχεία ότι επί δεκαετίες δεν ασκούν κανένα επάγγελμα πως προκύπτει ο βιοπορισμός τους ;

Η Γλυφάδα βοά , ενώ οι παρασιτικά διαβιούντες με την συμβολή του σαθρού συστήματος παρουσιάζονται ως ηθικά και έντιμα στοιχεία.

Όλα όσα έχουν μεθοδευτεί τα τελευταία χρόνια συγκεντρωμένα πλέον και αναλυτικά με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων δρομολογούνται στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ώστε να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και να πέσουν οι μάσκες όσων διαμόρφωσαν διαπλοκή και σήψη ενώ παρουσιάζονται ακόμα και σήμερα ως τιμητές αξιών , ήθους , και εντιμότητας.

Το μαχαίρι θα οδηγηθεί βαθιά διότι εμπλέκονται αστικά πολιτικά κόμματα, δήμαρχοι - αιρετοί , δικαστές , και εν γένει όλο το φάσμα της πολιτείας. 

Είναι ξεκάθαρο βλέποντας το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Γλυφάδας ότι το 50% της τοπικής κοινωνίας δεν έχει παρέχει εντολή σε καμία παράταξη. Αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν ότι η απογραφή η οποία παρουσιάζει τους 65.000 χιλιάδες εγγεγραμένους είναι παλιά , διότι ο πληθυσμός της Γλυφάδας είναι κατά δεκάδες χιλιάδες περισσότερος τα συμπεράσματα είναι σαφή. 

Είναι δυνατόν μέσα σε έξι χρόνια να παρουσιάζεται απόκλιση μόνο πέντε χιλιάδων κατοίκων στην πολυπληθή Γλυφάδα ; Από τις εκλογές του 2014 , με εγγεγραμένους 60 χιλιάδες , οι εγγεγραμένοι στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν 65 χιλιάδες κάτοικοι !


Τέλος, το 4% στις εκλογές του 2019 με εγγεγραμένους 65 χιλιάδες - αναφορικά με την παράταξη Ταστάνη - ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2014 με εγγεγραμένους 60 χιλιάδες 
το ποσοστό ήταν 12% καταμαρτυρά ότι η πραγματική δυναμική αυτής της παρατάξεως είναι το 4% .

Το 12% στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε προκύψει σύμφωνα της δικής μας συμβολής και προτάσεων στο προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο τίμησε το 12% των συμπολιτών μας , ενώ  στη συνέχεια των εκλογών οι φερόμενοι αριστεροί παραποίησαν και πρόδωσαν την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Το λόγο έχει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο , τόσο για την παραποίηση της εντολής μας , όσο και για όσα μεθοδεύτηκαν από την δημοτική αρχή , καθώς και από έτερους , από το 2014 μέχρι και σήμερα.


# Όσοι εμπλέκονται στην κατάλυση όσων ψήφισαν 4.576 δημότες - δημότισσες Γλυφάδας να είναι πλέον προσεκτικοί στα πεπραγμένα τους. Εμείς ουδέποτε είχαμε επαφές και σχέσεις με δημάρχους και διοικήσεις. Παρείχαμε ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα , το τίμησαν σχεδόν 5.000 χιλιάδες συμπολίτες μας , και έπειτα των εκλογών του 2014 δήμαρχος - διοικούντες καθώς και αντιπολιτευόμενοι συνέχισαν το πελατειακό σύστημα , τα ρουσφέτια , την ευνοιοκρατία, αντί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΥΓ: Όσοι μεθοδεύσατε, ενώ γνωρίζατε την αλήθεια, ψευδείς κατηγορίες σε βάρος μας, άσχετα σε ποιον βαθμό διαπλέκεστε μεταξύ σας , να είστε βέβαιοι ότι θα έρθει η ημέρα της κρίσεως σας , διότι εμείς παρέχουμε αποδεικτικά στοιχεία, ενώ εσείς διαπράττετε με σκοπιμότητα την κατάλυση της δημοκρατίας καθώς και του Ελληνικού Συντάγματος για επαύξηση των απολαβών σας σε καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας.

* Δήμαρχε και τέως ευρωβουλευτή των 25.000 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως , βρίσκεσαι η όχι επί έξι χρόνια πίσω από σειρά δημόσιων κλακαδόρων ; Αν δεν τους συμβάλεις προσωπικά πως βιοπορίζονται επί έξι χρόνια ; 

* Δήμαρχε με την δική σου συμβολή - υπογραφή - έγιναν η όχι εκατοντάδες συμβάσεις σε ημετέρους της ΝΔ από το 2014 μέχρι και σήμερα ; 

* Επέδειξες ιδιαίτερο ενδιαφέρων να παρέχεις συμβάσεις , καθώς και άλλα ωφελήματα , σε όσους σε επισκεύτηκαν εν κρυπτώ Ναι η Όχι ; 

* Ποια ήταν τα πεπραγμένα σας αναφορικά με την εντολή 4.576 δημοτών Γλυφάδας ; Έχετε καταλύσει τη δημοκρατία και το Ελληνικό Σύνταγμα και με σκοπιμότητα δια μέσω των χρηματισμένων σας , καθώς και των ομοϊδεατών και υποστηρικτών της ΝΔ , μεθοδεύεται ψευδείς κατηγορίες σε βάρος μας ΝΑΙ η ΟΧΙ ;

Οι ''τιμητές'' ήθους, αξιών, δικαίου, κ.α., στο εσωτερικό αυτής της τριτοκοσμικής χώρας διαπλέκονται , όμως από τους εκτός Ελλάδας κρίνονται , όπως θα κριθείτε και εσείς - ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ( Άλλοι διαπλέκονται, άλλοι καταλύουν τη νομιμότητα, το σύνταγμα, την δημοκρατία, άλλοι αποκομίζουν τα οφέλη στον Δήμο Γλυφάδας και άλλοι κατηγορούνται ; ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ. ) Θα κριθείτε ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Για όσους - όσες δεν έχετε αντιληφθεί από τα προαναφερόμενα πλήρως τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας , να σας το περάσουμε με λίγες λέξεις περιεκτικά. Μια κλίκα διαχρονικά οφελημένων από το δημόσιο χρήμα έστησε μια σκευωρία , ώστε να διαθέτει επιχειρήματα , ενώ έχουν καταλύσει από κοινού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καθώς και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι σκευωροί στο τέλος θα λογοδοτήσουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">