ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Θερμά συγχαρητήρια - Δηλώνουμε ακόμα και σήμερα ΟΧΙ στην σήψη


Ορισμένοι θεωρούν ότι με φανφάρες τύπου ''Ψηλά το κεφάλι'' , καθώς και με την τοποθέτηση πανιών επί χωμάτων , ( ΒΟΥΝΟΥ ) δηλώνεις Έλληνας και πατριώτης.

Οι μετέχοντες της συντεχνίας πολιτικών, καθώς και τα τσιράκια τους από κοινού κατέλυσαν και καταλύουν την εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας. Λογίζονται πατριώτες με τη χρήση υφάσματος ; Οι πήχες υφάσματος δηλώνουν αν κάποιος είναι πατριώτης ;

Το 2014 η τοπική κοινωνία της πόλης μας, έπειτα από τέσσερα χρόνια αυταρχικής και επιπόλαιας διοικήσεως , επέλεξε να κάνει το σωστό βήμα και να αφήσει πίσω της την εποχή Κόκκορη και των ''κοκκορομαχιών''. 

Ενώ το σύνολο των συμπολιτών μας, άσχετως που άνηκαν ιδεολογικοπολιτικά, επέλεξε να προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές σε επίπεδο δήμου, υπήρχε ένας χρηματισμένος ο οποίος διακαώς επέμενε στην επανεκλογή Κόκκορη !

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ''ΗΘΙΚΗΣ'' ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ  , ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ !

Όταν κυκλοφόρησαν το 2014 χιλιάδες λαθροφυλλάδες δημόσια και ανέφεραν στους συμπολίτες μας την πολιτική παρτούζα δεν σκέφτηκαν ότι υφίστανται τα παιδιά των συμπολιτών μας , τα σκέφτηκαν όμως στην περίπτωση της ΣΑΤΙΡΑΣ που έγινε σε βάρος τους το 2016 !


Ψεύδη και διπολική τακτική

Στο εν λόγω καθ'όλα ψευδές και στημένο κατηγορητήριο σε βάρος μας , έπειτα από μήνυση του ''ηθικολόγου'' , αναφέρετε ότι ο διαχρονικά υβριστής, συκοφάντης, ο οποίος κυκλοφόρησε έπειτα από χρηματισμό από τον Κώστα Κόκκορη λαθροφυλλάδα σε χιλιάδες αντίτυπα στην οποία ανέφερε πολιτική παρτούζα την διαδοχή Παπανικολάου από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ,  ότι  ''ουδέποτε ύβρισε'' , ''ουδέποτε συκοφάντησε'' , και ''ουδέποτε χρηματίστηκε'' !

Δεν αρκέστηκαν στην κατάλυση της εντολής χιλιάδων συμπολιτών μας, διαμόρφωσαν και τους όρους , για πολλοστή φορά ,χρηματισμού και επηρρεασμού για ψευδείς κατηγορίες.

Οι σκύλοι το χέρι που τους τάισε δεν το δαγκώνουν !

Δεν εμπαίζουν απλώς , δεδομένου ότι ο Κώστας Κόκκορης καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλακή και αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, και γι' αυτόν το λόγο δεν συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 , ενώ ο φερόμενος ''εκδότης'' ''ξέχασε'' να το δημοσιοποιήσει.

Σε επίπεδο δήμου αναπαράγουν κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας , ενώ επιχειρούν να παριστάνουν τους Ελληναράδες με τοποθέτηση υφασμάτων. Δεν κάνει το ράσο τον παπά κ. Παπανικολάου. Τα πεπραγμένα του κάθε ενός δηλώνουν ποιος είναι, και ειδικότερα, είναι ξεκάθαρο ποιος ανέφερε την πολιτική παρτούζα μεταξύ Βαρβιτσιώτη - Παπανικολάου και τι επέλεξε ο Παπανικολάου.  Ποιο δίκαιο διδάχτηκες και επικαλείσαι δήμαρχε ;  

Oι συμπολίτισσές μας κρίνουν ;

Ορισμένες συμπολίτισσες μας δεν πρέπει να διαθέτουν αρκετά υψηλό δείκτη νοημοσύνης για τον εν λόγω 'εκδότη' , δεδομένου ότι δεν έχουν αντιληφθεί πλήρως τι διαπράττει. Όταν αναφέρει δημόσια '' πολιτική παρτούζα με τον ένα βουλευτή να παραδίδει στον άλλο την Γλυφάδα λες και είναι η γκόμενα '' , είναι ξεκάθαρο πως σταθμίζει συνολικά ο φερόμενος ''ηθικολόγος'', τόσο τους βουλευτές, όσο και τις γυναίκες καθώς και τον τοπικό πολιτισμό στη πόλη μας. Τους βουλευτές Παπανικολάου - Βαρβιτσιώτη τους χαρακτηρίζει άτομα τα οποία διεξάγουν παρτούζες , ενώ οι γυναίκες έχουν το ρόλο της συμμετάσχουσας, άρα της πόρνης, και όλα αυτά εξελίσσονται στην Γλυφάδα

Αυτός είναι ηθικός άνθρωπος κ. Ευσταθία Σωτηροπούλου όπως ψευδώς αναφέρετε ;  Είναι ξεκάθαρο ότι και στην οικογένειά σας ανέφεραν καθημερινά τον όρο πολιτική παρτούζα ως ένδειξη ηθικής και σας γαλούχησαν - διαπαιδαγώγηση - με τέτοιους χαρακτηρισμούς ; Άξιο απορίας γιατί ενίσταται στον χαρακτηρισμό πορνοεκδότης όταν έχει δημοσιοποιήσει χιλιάδες λαθροφυλλάδες με όσα προαναφέρθηκαν, και με βασικό δεδομένο τον επηρρεασμό των κατοίκων.

Αναλογιστείτε ποιοι είναι οι ανήθικοι. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

ΥΓ: ''Συνάδελφε'' γιατί δεν ήρθες να υπερασπιστείς στο δικαστήριο την ψεύδη μήνυση που κατέθεσες σε βάρος μας ; Γνωρίζεις, όπως γνωρίζουν και οι εντολείς σου , ότι θα καταπέσει με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων.







 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Θερμά συγχαρητήρια - Δηλώνουμε ακόμα και σήμερα ΟΧΙ στην σήψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">