ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσή Αυγή: Ποιοι την "φούσκωσαν" και ποιοι την πολέμησαν

Βίντεο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή: Ποιοι τη «φούσκωσαν» και ποιοι την πολέμησαν» προβλήθηκε σε εκδήλωση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. 

Στο βίντεο αναφέρεται στο «Πώς μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση όπως η Χρυσή Αυγή, βγήκε από το περιθώριο στο προσκήνιο. Η στήριξη της από το ίδιο το σύστημα και τμήματα της αστικής τάξης. 

Στο βίντεο τέλος εξετάζονται οι πολιτικές ευθύνες αλλά και το ποιοι καλλιέργησαν την ανοχή απέναντι της, η επιστράτευση της θεωρίας των «δύο άκρων», τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία της πολύκροτης δίκης, για τον βαθιά συστημικό χαρακτήρα της, και η «μεγάλη συμβολή της πάλης του λαού», για την καταδίκη της».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το ΚΚΕ επιχειρεί τεχνηέντως να αφαιρέσει μεγάλο τμήμα του λαού μας το οποίο δεν ανήκει στο ΚΚΕ όμως αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια κατά του Φασισμού και της εγκληματικής οργάνωσης.

Η νίκη κατά του Φασισμού πετυχαίνεται όταν ο λαός συσπειρώνεται αγωνιζόμενος για συγκεκριμένα ιδεώδη άσχετα αν δεν ανήκει σε συγκεκριμένα αστικά κόμματα.

Κάποιοι θεωρούν ότι τους ανήκουν οι ''δάφνες'' , όμως σας θυμίζουμε ότι η αντιστοιχία όσων ίσχυαν στα συστημικά κανάλια με τους συστημικούς δημοσιογράφους ίσχυαν κατά χιλιάδες και στο διαδίκτυο.

Κάποιοι εξ υμών ( ημών ) επιλέξαμε να αφήσουμε εκτός την Χρυσή Αυγή, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ορισμένοι έτεροι σε τοπικό επίπεδο, Δήμου Γλυφάδας , επέλεξαν να αφήσουν εμάς εκτός Δήμου και δρομολόγησαν πρόσφορο έδαφος ώστε η Χ.Α να διαθέτει έδρανο στον Δήμο.

Ευελπιστούμε κάποια στιγμή η θεωρία των δυο άκρων να αποσαφηνιστεί πλήρως, διότι ο υποφαινόμενος έπεσε δυο φορές θύμα τραμπουκισμών χρυσαυγιτών , σε αντιδιαστολή όσων συνέβαλαν ώστε η Χ.Α να διαθέτει έρεισμα σε επίπεδο δήμου.

Δείτε το βίντεο στο youtube

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσή Αυγή: Ποιοι την "φούσκωσαν" και ποιοι την πολέμησαν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">