ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απορρίφθηκε το αίτημα του Γ. Λαγού για εξαίρεση της έδρας


Απορρίφθηκε από τη νέα σύνθεση του δικαστηρίου το αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση της έδρας καθώς «δεν προέκυψαν ενέργειες ή παραλείψεις του δικαστηρίου για να δικαιολογήσουν υπόνοιες αμεροληψίας». 

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, είχε προτείνει να κηρυχθεί αόριστη και απαράδεκτη η αίτηση εξαίρεσης που υπέβαλε ο Γιάννης Λαγός. «Δεν προβλήθηκαν πραγματικά γεγονότα, αλλά στηρίζεται σε βάση υπονοιών. 

Να κριθεί αόριστη και απαράδεκτη, γιατί ασκείται καταχρηστικά» εξήγησε η εισαγγελέας. 

Στην αίτηση εξαίρεσης  δεν συμπεριλαμβανόταν η εισαγγελέας της έδρας, γεγονός που, όπως είπε ο κ. Παπαδάκης, «αναδεικνύει ότι η αίτηση εξαίρεσης γίνεται μόνο και μόνο γιατί δεν τους αρέσει η απόφαση που βγήκε. Ενώ, αντίθετα, η στάση της εισαγγελέως, παρά τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, τους είναι αρεστή γιατί ζήτησε να αθωωθούν. 

«Θεωρώ ότι υπάρχουν προκαταλήψεις απέναντι μας. Υπάρχει άμεση και έμμεση παρέμβαση ακόμη και του πρωθυπουργού της χώρας. Σας έχουν πιέσει. Δεν υπάρχει απλή υπόνοια, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για όσα έχω πει» δήλωσε σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την επιβολή ποινών ο Γιάννης Λαγός.

Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους επτά διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη.

Επισήμανση του Γ.Κ: Αν υπάρχουν στοιχεία παρέμβασης του πρωθυπουργού , άρα αστικού κόμματος , στην λειτουργία δικαστηρίου καθίσταται αυταπόδεικτο ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών , άρα τριτοκοσμική χώρα. 

Το αντίστοιχο που τελεί σε ισχύ και στο Δήμο Γλυφάδας, με τον επαγγελματία της πολιτικής - δήμαρχο ο οποίος έχει αδερφό δικαστή και πεθερό ανώτατο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος χρηματίζει τα τσιράκια του ώστε να υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας.

Οι φερόμενοι αριστεροί δεν αισχύνονται να γνωρίζουν ότι σε τοπικό επίπεδο υπάρχει καθολική διαπλοκή, κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών, και τελούν σε ισχύ διώξεις σε βάρος μας από χρηματισμένους του δημάρχου ;

Έχουν να δηλώσουν κάτι οι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας για τις ψευδείς κατηγορίες από τη πλευρά δικαστικής λειτουργού ; Γνωρίζουν ποιοι ''ουδέποτε χρηματίστηκαν'' , ''ουδέποτε συκοφάντησαν'', και ''ουδέποτε εξύβρισαν'',  ενώ επί δεκαετίες ζουν δια της πλαγίας παρασιτικά με χρήματα του δημοτικού κορμπανά ;

''Ουδέποτε χρηματίστηκε''

Μήπως θυμούνται , όπως μου είχαν καταγγείλει, διότι θα το επικαλεστώ στην έδρα, ότι την μοναδική φορά που επικοινώνησαν με φερόμενο τοπικό ''εκδότη'', για ένα δελτίο τύπου, τους ζήτησε 300 ευρώ μαύρα και αδήλωτα ;

Αν δεν αισχύνονται οι κ. Ταστάνης - Σκαμπαρδώνης δεν πειράζει , σίγουρα όμως κρίθηκαν και κρίνονται . . . Το έργο το έχουμε ξαναζήσει επί δεκαετίες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΥΓ: Ζούμε τις ημέρες ''αλληλεγγύης'', ''δημοκρατίας'', και ''διαφάνειας'' τα οποία υποσχέθηκαν οι προαναφερόμενοι ώστε να βρεθούν στα έδρανα του δήμου !

*  Η αποσιώπηση της αλήθειας είναι αντιστοιχεία τέλεσης εγκλήματος , είτε το διαπράττει πολιτικός, είτε δήμαρχος, είτε δικαστικός λειτουργός κ.α. , οπότε να σταματήσει η μονόπλευρη επίθεση στην εγκληματική οργάνωση Χ.Α. διότι στη χώρα μας ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ αναρίθμητοι, και ειδικότερα στο Δήμο Γλυφάδας άπαντες. 

* Όσοι δεν δέχτηκαν υπογείως - αδιαφανώς να γίνουν συνεργάτες της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής δέχονται ψευδείς μηνύσεις και ψευδείς κατηγορίες. Φασίστες και εγκληματίες είναι μόνο της Χρυσής Αυγής !

* Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν - έχουν μάτια και βλέπουν - αν ο γράφων χρησιμοποιεί προσβλητικού η σεξουαλικού χαρακτήρα φωτογραφίες. Η ''γαλάζια'' κλίκα η οποία μεθόδευσε την σκευωρία θα πληρώσει, αργά η γρήγορα, και δεδομένου ότι εμείς έχουμε ζήσει επί δεκαετίες τα αίσχη των ''δικαστικών λειτουργών'' δεν θα αποταθούμε σε δαύτους.

* Τέλος, μια εποχή είχαμε θέσει τον αυτόματο πιλότο , άρα οτιδήποτε ερχόταν στο mail του glyfadaweb αυτόματα γινόταν ανάρτηση. Όπως γνωρίζεται είμαστε μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας, ότι αναβαίνει δεν κατεβαίνει με τίποτα, διότι το ''κατέβασμα'' ισοδυναμεί με φίμωση, λογοκρισία. Ακόμα και μαζική αυτοκτονία να ζητούσαν δεν θα κατέβαινε, απλά θα σχολιάζαμε ότι η κοινωνία έχει νου άρα μπορεί να κρίνει οτιδήποτε. Δεν είναι όλοι ΚΑΡΑ ΧΑΛΙΑ ,είτε ηλίθιοι να φάσκουν και να αντιφάσκουν, μάλλον το αντίθετο ισχύει. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απορρίφθηκε το αίτημα του Γ. Λαγού για εξαίρεση της έδρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">