ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο φασισμός είναι έγκλημα

Η σημαντικότερη παρακαταθήκη της ιστορικής δικαστικής απόφασης της 7ης Οκτωβρίου 2020, που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως ελληνική Νυρεμβέργη, είναι ότι απονομιμοποιεί πλήρως την εκφορά ρατσιστικού και φασιστικού λόγου.

Η ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που έκανε όλους τους πολίτες υπερήφανους, είναι μια διαρκή υπενθύμιση ότι ο αγώνας για δημοκρατία δεν τελείωσε με την πτώση της δικτατορίας των συνταγματαρχών. 

Το πολίτευμα, αλλά και οι θεσμοί ακόμη και στο πιο χαμηλό αντιπροσώπευσης, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι το συνδικαλισμό, χρήζουν περιφρούρησης κάθε ώρα και στιγμή, ώστε να τιμούμε όσους έχασαν τη ζωή τους σε αυτό τον αγώνα: τον Γρηγόρη Λαμπράκη και Αλέξανδρο Παναγούλη στους αγώνες του νωπού ακόμη παρελθόντος για δημοκρατία και τον Παύλο Φύσσα στους αγώνες της νεολαίας ενάντια στο φασισμό. 

Η δράση τους λειτουργεί ως αντιφασιστική αφύπνιση για κάθε Ελληνίδα κι Έλληνα, για κάθε πολίτη του κόσμου. 

Η διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει την βαθιά της ικανοποίηση για την ετυμηγορία του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων, υπό την προεδρία της αεροπαγίτη Μαρίας Λεπενιώτη, που στις 7 Οκτωβρίου 2020 καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και τα 65 από τα 69 κατηγορούμενα μέλη της για σωρεία εγκληματικών πράξεων: τη δολοφονική επίθεση στον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, στους Αιγύπτιους ψαράδες, στο ΠΑΜΕ, και το στέκι «Αντίπνοια».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ο αγώνας για δημοκρατία δεν τελείωσε με την πτώση της δικτατορίας των συνταγματαρχών  , ακόμη και στο πιο χαμηλό αντιπροσώπευσης, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι το συνδικαλισμό, χρήζουν περιφρούρησης κάθε ώρα και στιγμή.

Δεδομένου ότι τα αναφέρουν από την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας εμείς πρέπει να επισημάνουμε ότι έχουν απόλυτα δίκιο. Ο Φασισμός είναι παρόντας στο Δήμο Γλυφάδας και ειδικότερα με χιλιάδες μάρτυρες οι οποίοι/ες κρατούν σιγή ιχθύος μπροστά σε άθλιες τακτικές - πρακτικές.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι το αντίστοιχο ίσχυε επί 20 και πλέον χρόνια με το φασιστικό μόρφωμα Χ.Α το οποίο το έθρεψε ο κρατικός μηχανισμός και οι ''πατριώτες'' γνωρίζοντας το φασιστικό τους καταστατικό καθώς και τις ανακοινώσεις τους.

Μάλιστα το δρομολόγησαν και στην είσοδό του στο Ελληνικό κοινοβούλιο  λαμβάνοντας πέραν των 400.000 χιλιάδων ψήφων. Αρκετοί από τους τιμητές της δημοκρατίας σήμερα ήταν όσοι συνέδραμαν την άνοδο του φασισμού στη χώρα μας.

Αποτελεί ντροπή και αίσχος να γνωρίζουν οι δημότες Γλυφάδας ποια ήταν η εντολή χιλιάδων δημοτών στην κάλπη και τι ακολούθησαν οι κάλπικοι ''εκπρόσωποι'' αναπαραγωγείς ρουσφετιών και συνέχισης του πελατειακού συστήματος.

Αν δεν είναι φασισμός η κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας στην κάλπη , με στόχο τα οργανωμένα και κομματικά συμφέροντα αντί διαφάνειας - πλουραλισμού - πολυφωνίας , τότε τι είναι ο φασισμός.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις έπειτα από πλήρη φάκελλο - αίτηση αδειοδοτήσεως 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 1999 - 2020 περισσότερα από δέκα χρόνια παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις από τις εκάστοτε διοικήσεις - δημάρχους , με σημείο αναφοράς την κατάλυση της εντολής στην κάλπη των δημοτικών εκλογών πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών

Σημείωση: Από το 2014 που κατέλυσαν την εντολή περίπου 5.000 χιλιάδων δημοτών , μέχρι σήμερα το 2020 , η δημοτική αρχή - δήμαρχος και αιρετοί Γλυφάδας - έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες ημέτερους  , με εκατοντάδες συμβάσεις , συλλογικές και μεμονωμένες απόρροια του πελατειακού συστήματος εξυπηρέτησης ημετέρων.

* Παρακάμτουμε τις δεκάδες εξυπηρετήσεις οι οποίες κινούνται απόλυτα στην βάση της αδιαφάνειας και της ανομίας. Εννοούμε πλειάδα εξυπηρετούμενων συνεργατών στο ρόλο δημόσιων κλακαδόρων και κολάκων. (Οι ''φορείς'' επηρεασμού της κοινωνίας σε εντεταλμένη χρηματισμένη υπηρεσία - συστημικής προπαγάνδας - αντί όσων αρμόζουν στην αυτοδιοίκηση ώστε να πιστοποιείται η ισχύς της τοπικής δημοκρατίας.)

* Άλλωστε ο Δήμος Γλυφάδας είναι ένας εκ των πλουσιότερων στο Ν.Αττικής στον οποίο μεθοδεύεται η διαβίωση των ημετέρων και η εξόντωση της διαφάνειας και της τοπικής δημοκρατίας για ευνόητους λόγους. 

* Ευελπιστούμε τουλάχιστον εσείς ως έμπορες και βιοτέχνες να αντιλαμβάνεστε επαρκώς πως γίνεται από την μια πλευρά του Ν.Αττικής επί 30 χρόνια να δεσπόζουν όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και έντυπα ΜΜΕ, και από την άλλη , στα Νότια διώξεις - κατασχέσεις, ανομία, ημέτεροι, κομματικά συμφέροντα, και κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας.

Τι να είναι ο φασισμός ; Όσοι δεν τον έζησαν δεν μπορεί να έχουν πλήρη αντίληψη. Εμάς δεν μας υπονόμευσε η Χ.Α όταν καταθέσαμε αιτήσεις αδειοδοτήσεως. Δεν μας δίωκε αντί αδειοδότησης η Χ.Α. Δεν κατάλυσε η Χ.Α την εντολή χιλιάδων δημοτών. Αυτά ήταν δουλειά των στελεχών των κομμάτων του κοινοβουλευτικού τόξου και του κρατικού μηχανισμού. Όσοι και όσες εφυσυχάζουν ότι τελειώσαμε με τον φασισμό , τον ρατσισμό, και όσων συνεπάγονται αυτών , είναι επιεικώς κατώτατης νοημοσύνης. 

* Όπου ακούτε ''πολλά κεράσια'' να κρατάτε μικρό καλάθι, διότι όσοι διατείνονται κατά του ρατσισμού και του φασισμού τουλάχιστον στο Δήμο Γλυφάδας απεδείχθη ότι οι ίδιοι/ες είναι φασιστικών τάσεων. _
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο φασισμός είναι έγκλημα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">