ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aναβολή της συζήτησης για το «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας» στο ΣτΕ

Aναβολή της συζήτησης για το «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας» στο ΣτΕ

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη άνοιξη, η προγραμματισμένη για χθες (Τρίτη) εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής που έχουν καταθέσει φορείς της Μεσσηνίας όσον αφορά στην απόφαση του πρώην υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου και η οποία καθιστά ουσιαστικά ανενεργό το «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας». Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας μας, όρισε νέα ημερομηνία την 13η Απριλίου του 2021 με το μέλλον της συγκεκριμένης κατοχύρωσης του προϊόντος της βρώσιμης ελιάς που παράγεται στη Μεσσηνία, να κρίνεται αβέβαιο.

Πρόκειται ουσιαστικά για την τρίτη αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης που αρχικά είχε οριστεί να συζητηθεί τον περασμένο Μάρτιο, ενώ να θυμίσουμε πως την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει καταθέσει ο Σύλλογος Υπέρ των Μεσσηνιακών Ελαιοκομικών Προϊόντων ΠΟΠ (ΣΥΜΕΠΟΠ) με τη στήριξη και δημοτικών συμβουλίων της περιοχής μας (όπως έχει εκδηλωθεί με πρόσφατες αποφάσεις από τα δημοτικά συμβούλια Καλαμάτας και Πύλου-Νέστορος).

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/anavoli-tis-syzitisis-gia-to-pop-elia-kalamatas-sto-ste/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aναβολή της συζήτησης για το «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας» στο ΣτΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">