ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απαντήσεις για κατανομή «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στην Ήπειρο ζητά ο Β. Γιόγιακας


Με ερώτησή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, ζητά απαντήσεις για την κατανομή των 61,8 εκατομμυρίων ευρώ ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Ήπειρο, από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Επικαλούμενος ανακοίνωση του υπουργείου, επισημαίνει ότι υποβλήθηκαν στην Ήπειρο 5.378 αιτήσεις, από τις οποίες εγκρίθηκαν 2.671. Οκ. Γιόγιακας ζητά, παράλληλα, να ενημερωθεί για το ποια είναι η μέση επιχορήγηση για κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

www.ert.gr

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς παρατηρήσαμε ότι στην δοκιμαστική υποβολή των αιτήσεων το σύστημα για το Ν.Αττικής λειτουργούσε κανονικά ενώ σήμερα 18/12/2020 δεν λειτουργεί. 

Ειδικότερα μετά την σύνδεση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ : Αρχική (exoikonomo2020.gov.gr) και την σύνδεση ως ωφελούμενος δεν μπορούμε να επιλέξουμε Περιφέρεια Ακινήτου για να δημιουργηθεί νέα αίτηση.

Τι έγινε κ.κ. της κυβερνήσεως ; Και στο Ν.Αττικής μια μειοψηφία προνομιούχων; Για πολλοστή φορά προκύπτουν πολιτικές για τους λίγους. Κάντε το κόπο να μας ενημερώσετε στους προβληματισμούς μας. 

Γιατί η πολιτεία δεν θεσπίζει αναλογικά μια κατανομή για το σύνολο των κτιρίων τα οποία χρήζουν ενεργειακής αναβάθμισης ; Τέλος, όταν παρέχετε η δυνατότητα σε επιδοτούμενους του παρελθόντος να συμμετάσχουν και σε επόμενες φάσεις μόνο ελάχιστους προνομιούχους έχουμε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απαντήσεις για κατανομή «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στην Ήπειρο ζητά ο Β. Γιόγιακας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">