ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη – Ν.Τσαλικίδης: Η πρώτη φάση της αντιμετώπισης της «Μήδειας» πήγε καλά

Ροδόπη – Ν.Τσαλικίδης: Η πρώτη φάση της αντιμετώπισης της «Μήδειας» πήγε καλά

Τον απολογισμό της αντίδρασης του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας στη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ΠΕ Ροδόπης, τέσσερα (4) χρόνια μετά την τελευταία, κάνει ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης. «Παρατηρούμε ότι τα φαινόμενα γίνονται όλο και πιο έντονα και συχνότερα» δηλώνει και σημειώνει ότι «η πρώτη φάση της αντιμετώπισης της «Μήδειας» πήγε καλά».

Ο κος Τσαλικίδης στέκεται στη συνεργασία που είχε με όλο τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ροδόπης και τους ανθρώπους της «που», όπως λέει, «δεν σταμάτησαν λεπτό».

Σύμφωνα με τον κο αντιπεριφερειάρχη συνεχίζονται οι καθαρισμοί και οι ρίψεις αλατιού με την ΔΤΕ Ροδόπης «όπου και όσο χρειάζεται». Στόχος να διατηρηθεί καθαρό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και όσο γίνεται ανοιχτό και ασφαλές.

«Είμαστε σε απόλυτο συντονισμό με τους δήμους, και με όλους τους φορείς» δηλώνει ο κος Τσαλικίδης και απευθύνει θερμή παράκληση στους κατοίκους της περιοχής να δείχνουν προσοχή στις μετακινήσεις και όπου δεν είναι απαραίτητο να αποφεύγονται».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopi-n-tsalikidis-i-proti-fasi-tis-antimetopisis-tis-mideias-pige-kala/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη – Ν.Τσαλικίδης: Η πρώτη φάση της αντιμετώπισης της «Μήδειας» πήγε καλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">