ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Εισαγγελέα Εφετών σήμερα ο Χρήστος Παππάς

Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί το πρωί ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης, Χρήστος Παππάς όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί. Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (01/07/21) στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο Χρήστος Παππάς παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ρίξει αυλαία η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.

Τον φυγόποινο έκρυβε από τον περασμένο Οκτώβριο, μια Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, 52 ετών, και η οποία είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο.

Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη, και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε τις έρευνες την τελευταία εβδομάδα καθώς είχε πληφορορίες ότι στο συγκεκριμένο σπίτι στου Ζωγράφου κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπό άκρα μυστικότητα παρακολουθούσαν το σπίτι στην οδό 28ης Οκτωβρίου και αιφνιδίασαν τον άλλοτε υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

 

Διαβάστε επίσης:

www.ertnews.gr



Το άρθρο Στον Εισαγγελέα Εφετών σήμερα ο Χρήστος Παππάς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ston-eisaggelea-efeton-simera-o-christos-pappas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Εισαγγελέα Εφετών σήμερα ο Χρήστος Παππάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">