ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To The Ellinikon Experience Park ανοίγει πλέον καθημερινά τις πόρτες του από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ


Παράλληλα, μια νέα διασκεδαστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα περιμένει τα παιδιά στο The Ellinikon Experience Park. 

Το The Ellinikon Experience Park που αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής για όλους, εμπλουτίζεται συνεχώς και σας περιμένει πλέον καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ

Σε μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, με περισσότερα από 600 νέα δέντρα και 80.000 φυτά από μεσογειακές ποικιλίες, μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές κοντά στη φύση, όλη την ημέρα. 

Στο διαδραστικό σιντριβάνι, στον κήπο με τα ελαιόδεντρα, στο χώρο υπαίθριας γυμναστικής, καθώς και στη πιο συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα, με 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν νέες εμπειρίες και να συμμετέχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες.

Αυτό το μήνα, μια ακόμη μοναδική δραστηριότητα περιμένει τους μικρούς φίλους του Experience Park, προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν, με βιωματικό τρόπο, τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και οδική ασφάλεια. Από την Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου (Παρασκευή: 17.00 -20:00 Σαββατοκύριακο: 12:00 – 20:00)τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κυκλοφορούν σωστά ως οδηγοί και πεζοί, και έρχονται σε επαφή με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα συνειδητοποιούν την αξία της χρήσης της ζώνης ασφαλείας. Μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με ηλεκτρικά οχήματα τα παιδιά θα κατανοήσουν με διασκεδαστικό τρόπο τη σωστή συμπεριφορά στο δρόμο.

Η είσοδος στο Πάρκο και η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:

Website: experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Εμείς έχουμε κάθε λόγο να αναρωτιόμαστε και παράλληλα να θέτουμε υπόψιν των αναγνωστών μας:Αυτή είναι η ανάπτυξη που δεσμεύτηκε να υλοποιήσει ο επενδυτής και με τυμπανοκρουσίες παρουσίαζε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός ανάπτυξης από τα ολιγαρχικά κανάλια ; 

Εννοούμε , τις 20.000 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας , τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο Ελληνικό , κ.α. ( Τα σημαντικά πότε θα ξεκινήσουν ? )

ΥΓ:Και εμείς είχαμε μια τεράστια ελιά στον κήπο μας, όμως έπειτα από δεκαετίες αναγκαστήκαμε να την κόψουμε, διότι , αν και ''ιερό δέντρο'', ''σύμβολο  βράβευσης'', κ.α., έπιανε όλο τον χώρο και ''έπνιγε'' όλα τα υπόλοιπα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To The Ellinikon Experience Park ανοίγει πλέον καθημερινά τις πόρτες του από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">