ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή για 12χρονη: Δεν την πήγαινα σε οίκο ανοχής


Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με τον οίκο ανοχής που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη, ο Ηλίας Μίχος ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών ως βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» ισχυρίζεται ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

Ο κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Στην τρίτη συμπληρωματική της κατάθεση η 12χρονη, ανέφερε ότι ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής. Το ανήλικο θύμα μίλησε για ένα «γκρι κτίριο στο κέντρο της Αθήνας», με τους αστυνομικούς να προσπαθούν από τις περιγραφές να εντοπίσουν πού βρίσκεται ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής, όπου συναντούσε πολλούς άντρες.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι οι άντρες που έβλεπε εκεί δεν ήταν οι ίδιοι με αυτούς που έρχονταν σε επαφή μαζί της μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Z6HIbn3
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή για 12χρονη: Δεν την πήγαινα σε οίκο ανοχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">