ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκη στη Γλυφάδα δεν σε ευχαριστούν καθόλου


Δεν μας ενδιαφέρει τι προπαγάνδα κάνει ο Κ.Μητσοτάκης στην Καλαμάτα, πάντως στην Γλυφάδα είναι σαφές ότι τον απέρριψαν στις δημοτικές του 2019, γνωρίζει τι εννοώ, και τον απορρίπτουν και σήμερα.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε από την Καλαμάτα ότι: “Είχα την ευκαιρία, όπως θυμάστε, να υπηρετήσω υπό τον Αντώνη Σαμαρά ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης”. Εννοεί την περίοδο που ''μεταρρυθμίζοντας'' είχε απολύσει την ''μισή Ελλάδα''. Δεν γνωρίζω γιατί σε κοινωνικό επίπεδο ξεχνούν τόσο γρήγορα.

Μητσοτάκης: Ήρθε ένας κύριος και μου είπε: "Σ' ευχαριστώ που έσωσες τη μεσαία τάξη"

Είναι σαφές ότι στη χώρα μας εξελίσσεται ένα θέατρο διαρκείας του παραλόγου και υφίσταται μια κυβέρνηση, η οποία αντί να λύσει προβλήματα και να κάνει πιο ισχυρή την Ελλάδα και το κοινωνικό σύνολο, επέδειξε ιδιαίτερη φροντίδα:

1o) Στο ολιγαρχικό κεφάλαιο, ώστε οι έχοντες και κατέχοντες να μην πληρώνουν απολύτως τίποτα. ( Βλέπε τους ''πάμφτωχους'' εθνικούς καναλάρχες, κ.α. )

2ον) Διαμόρφωσε πολιτικές golden boys των 1.000 ευρώ ημερησίως όταν δεν τα παρέχει ούτε τον μήνα σε εκατομμύρια Ελλήνων.

3ον) Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αύξησε το δημόσιο χρέος και το έκανε 44 δισεκατομμύρια μεγαλύτερο.

4ον) Δημιούργησε μια σειρά πολιτικών με έμφαση την αποκαλούμενη ''μεσαία τάξη'' , που αποκλειστικά και μόνο η αναφορά δηλώνει ότι στη χώρα μας δεν υφίσταται συνταγματική ομαλότητα.

5ον) Πετσόκοψε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τους ανέργους, και τους χαμηλοσυνταξιούχους κόβοντας σε δεκάδες χιλιάδες πολιτών το Ε.Ε.Ε κ.α. επιδόματα με την πλασματική αύξηση των αντικειμενικών αξιών ώστε να ευεργετήσει τους έχοντες σειρά ακινήτων για πούλημα και ενοικίαση και να φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο όσους δεν ψηφίζουν ΝΔ ενώ διαμόρφωσε επιδοματικές πολιτικές κοροϊδίας όπως το market pass.

Όσα δεν είχε εφαρμόσει ως πολιτικές τέσσερα χρόνια, ειδικά για τους μακροχρόνια ανέργους, τα εφαρμόζει εν όψει των εκλογών ,όμως, είναι σαφές ότι γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους. Επίσης, υπάρχουν χιλιάδες πολίτες που δεν καθίσταται εφικτό να είναι εγγεγραμένοι  ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ.

6ον) Μια κυβέρνηση η οποία δεν έλυσε εκκρεμότητες του παρελθόντος, δεν νομοθέτησε ούτε ένα νόμο για την ραδιοτηλεόραση ενώ εφαρμόζει το νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης !!! ( Άξιο απορίας διότι νομοθέτησε 400 νόμους )

Βλέποντας τα σόσιαλ της περιοχής μας δεν διαπιστώνω μια δεδομένη τάση υπέρ της κυβέρνησης του Μητσοτάκη , αντιθέτως, όμως παράλληλα δεν υπάρχει και τάση υπέρ της αντιπολιτεύσεως.

ΥΓ: Δεν κάνουμε λαϊκισμό αναφέροντας την ακρίβεια , καθώς και την στασιμότητα των μισθών και συντάξεων σε σχέση με έτερες χώρες, στις οποίες τα αγαθά μπορεί να βρίσκονται σε αντίστοιχες τιμές της χώρας μας, όμως, ο βασικός μισθός είναι τριπλάσιος  , καθώς επίσης, το αντίστοιχο ισχύει και με τις συντάξεις και τα επιδόματα.

- Είναι δυνατόν τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός και εν όψει εκλογών να δηλώνει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον μισούν ; Έλεος. 

- Το μίσος ανήκει σε άλλες εποχές , τώρα άπαντες επιδιώκουν τα προνόμια της εξουσίας και της βουλευτικής αποκαταστάσεως καθώς και τις βέλτιστες πολιτικές τις οποίες το κόμμα της ΝΔ τις απορρίπτει, τις απεργάζεται , και τις αλλοιώνει.  Βλέπε Χατζηδάκης και αντικειμενικές αξίες . Θα πάρετε αρκετές ψήφους από υποδεέστερη προπαγάνδα ακόμα και των deepfakes ; 

- Εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω Μητσοτάκη , όμως περισσότερο εμφανίζεται ο Μητσοτάκης  και το όνομά του καθώς και στελέχη της ΝΔ στη σελίδα μου παρά ο ίδιος και τα υπόλοιπα κόμματα ! Από μίσος πρέπει να διέπεται ο ίδιος καθώς και έτεροι του κόμματός του ενώ δεν γνωρίζω τα αίτια. 

- Αφήστε το ''μίσος'' και εφαρμόστε τις βέλτιστες πολιτικές τουλάχιστον όσοι θα κυβερνήσετε την περίοδο 2023 - 2027. ( Θεωρώ ότι θα είναι η δυσκολότερη περίοδος διότι από το 27 έρχεται ένα κύμα διαφοροποιήσεων και ανακατατάξεων του πολιτικού τοπίου. )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκη στη Γλυφάδα δεν σε ευχαριστούν καθόλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">