ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Space X: Εξερράγη λίγο μετά την εκτόξευση ο γιγαντιαίος πύραυλος Starship


Ο 
πύραυλος Starship της SpaceX εκτοξεύτηκε, αλλά δεν πέτυχε τους πιο φιλόδοξους στόχους του όταν εξερράγη λίγα λεπτά μετά την πτήση του. 

Το Γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει ότι το Starship της SpaceX, ο ισχυρότερος πύραυλος που έχει κατασκευαστεί ποτέ, εξερράγη την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής πτήσης του διαστημικού σκάφους που έχει σχεδιαστεί για να στείλει αστροναύτες στη Σελήνη, τον Άρη και πέρα από αυτόν.

Ο γιγάντιος πύραυλος εκτοξεύθηκε από την Starbase, το ιδιωτικό διαστημοδρόμιο της SpaceX στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας ενώ η κάψουλα Starship είχε προγραμματιστεί να αποχωριστεί από τον προωθητικό πύραυλο πρώτου σταδίου τρία λεπτά μετά την πτήση, αλλά ο διαχωρισμός δεν έγινε και ο πύραυλος ανατινάχθηκε.


Σημείωση του Γ.Κ: Σήμερα το πρωϊ, πριν την εκτόξευση του πυραύλου ζήτησα από την ΑΙ να μου φτιάξει μια φωτογραφία του ΔΙΑ, και είναι αυτή που βλέπετε αριστερά. Στο κέντρο της φωτογραφίας φαίνεται κάτι αντίστοιχο με την έκρηξη του πύραυλου Starship. (Ασφαλώς κάποιος άλλος θα μπορούσε να αναφέρει ότι είναι ο ήλιος, όμως το σχήμα είναι τελείως διαφορετικό.)

Ο Μάσκ δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα από τον έλεγχο του γαλαξία μας. 

Υπάρχουν αρκετοί σε πλανητικό επίπεδο οι οποίοι αμφισβητούν δημόσια ότι την δεκαετία του 60 πάτησε ο πρώτος άνθρωπος το πόδι του στην σελήνη. Σύμφωνα με την τεχνολογία του παρόντος , του 2023 , και όσα βλέπουμε αρκετά πυκνά συχνά με εκρήξεις πυραύλων αυτές οι απόψεις συνεχίζουν να κατακλύζουν τα σόσιαλ μίντια. 

Το εγγύς μέλλον θα δείξει του λόγου το αληθές και αν τελικά θα δούμε να επιτυγχάνει μια αποστολή με αστροναύτες σε έναν πλανήτη του γαλαξία μας και όχι απλά σε περιφορά γύρω από τον πλανήτη μας η σε αποστολή μέχρι τον διαστημικό σταθμό.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αποστολές στην σελήνη, όμως  , καμία δεν ήταν επανδρωμένη. Γιατί ? Ειδικά σήμερα που υπάρχει ανάλυση και 3D κάμερες γιατί δεν κάνουν μια επανδρωμένη αποστολή μέχρι τον δορυφόρο του πλανήτη μας ;Χρήματα διαθέτουν οι οικονομικοί ολιγάρχες και οι χώρες παραγωγής και εξαγωγών , τεχνολογία υπάρχει , γιατί δεν το είδαμε ;

- Με την τεχνολογία του παρόντος,  σήμερα , δεν υπάρχει ενδεχόμενο σκηνοθεσίας διότι υπάρχουν τα μέσα ανάλυσης κάθε βίντεο, καθώς και οι ειδικοί, αν πρόκειται για αληθινό γεγονός είτε για σκηνοθετημένο ( fake ). Την εποχή της δεκαετίας του 60 δεν υπήρχε υψηλή ανάλυση βίντεο, ήταν λίγες γραμμές. 

- Σαφώς τα οικονομικά κέντρα με τους υπερυπολογιστές και την ΑΙ ενδεχομένως σε μερικά χρόνια να να έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο αντίστοιχο της πραγματικότητας σε επίπεδο απεικόνισης - ανάλυσης ώστε να μπερδεύουν ακόμα και τους ειδικούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Space X: Εξερράγη λίγο μετά την εκτόξευση ο γιγαντιαίος πύραυλος Starship Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">