ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξετσίπωτοι


Μας έμαθαν να λέμε την αλήθεια και να σεβόμαστε την αλήθεια. Κατά την γνώμη σοβαρών ανθρώπων στη χώρα μας η αλήθεια είναι αυτή που σώζει. Πάνω ακόμα και από τους συγγενείς , φίλους, συναδέλφους, κ.τ.λ, ακόμα και πάνω από το αδικοχαμένο αίμα στέκεται η αλήθεια, γιατί, η αλήθεια ταυτίζεται με την πατρίδα.

« Αν δεν διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος είμαστε καταδικασμένοι να πορευόμαστε στα τυφλά »

Η χώρα μας έχει μπει σε τροχιά παρακμής. Αποδόμησαν την παραγωγική βάση ενώ τα αστικά πολιτικά κόμματα συνεχίζουν στην ίδια τροχιά πλιάτσικου.

Το φαύλο και χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα , καθώς και μια χούφτα οικονομικά συμφέροντα με τα τσιράκια - παπαγαλάκια τους - συνεχίζουν την επιδρομή αρπάζοντας κατά το δοκούν για τον εαυτούλη τους ότι μπορούν ενώ στο διάβα τους φτωχοποιούν εκατομμύρια λαού.

Αντί να καθίσουν συνολικά ώστε να βρεθεί μια λύση για τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο, δεδομένου ότι η χρεωκοπία είναι συντελεσμένη, και σύμφωνα των πολιτικών που βλέπουμε θα οδηγήσουν το τόπο σε νέα χρεωκοπία ''έχουν πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα'' και ότι αρπάξουν.

Υφίσταται παραπλάνηση, εξαπάτηση, πλάνη, ενώ οι φερόμενοι ''σύντροφοι'' μας έκαναν στην άκρη και βρήκαν για την πάρτη τους μια νεοελληνική καπιταληστρική άκρη.

Όσα έγραψα τα τελευταία χρόνια, έπειτα από όσα κάκιστα ίσχυσαν σε πολιτικό επίπεδο , έκαναν ότι δεν τα είδαν, τα έθαψαν , και μέχρι σήμερα παριστάνουν τον ανήξερο. Το θέμα είναι ότι μπήκαν και αυτοί στον κυκεώνα της ''κασελλακιάδας'' μετέχοντας σε ένα κόμμα το οποίο μετασχηματιζόμενο σήμερα δεν έχει καμία σχέση με κόμμα αριστεράς.

Πως ένα κομμάτι της κομμουνιστικής αριστεράς αλώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να απωλέσει την ιδεολογική του ταυτότητα και να μετατραπεί σε συστημικό κεντρώο καπιταλιστικό κόμμα το γνωρίζουν όσοι/ες κάνουν ακόμα και σήμερα εκπτώσεις.

Επίσης , πως γίνετε άτομα τα οποία ξεκίνησαν με αγνές και καθαρές προθέσεις να συμβάλουν τον τόπο και την κοινωνία για κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερίες, δικαιώματα ,αλληλεγγύη κατέληξαν σε ανθρωπάκια με αδυναμίες τα οποία ζημιώνουν την πατρίδα ;

Αλλάξτε ονομασία, χρώματα, καταστατικό όπως αλλάξατε και πρόεδρο.

Δεν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ πλέον σε τούτη τη χώρα , απλά υπάρχουν κόμματα με ταμπέλες αριστεράς. Δεν πιστοποιείται ότι υπάρχουν κόμματα αριστεράς σήμερα, πιστοποιούνται τα προσωπικά φέουδα τα οποία είναι ηλίου φαεινότερα.

Το εκμεταλλευτικό σύστημα το οποίο κυριάρχησε και επικράτησε τους άλωσε όλους και πλέον η ξετσιπωσιά τους είναι ακραία και χυδαία.

Ειδικότερα, σε τοπικό επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας, έπειτα από μια δεκαετία ''γαλάζιας'' διοικήσεως ακόμα και οι πιο αφανείς , μέχρι και οι φαντομάδες ένθεν και ένθεν , έχουν κάνει περιουσιακά στοιχεία τα οποία τα επιδεικνύουν , όμως, το πόθεν έσχες παράνομα δεν το ανάρτησαν επί 10 χρόνια στην ιστοσελίδα του Δήμου. Ξετσίπωτοι.

ΥΓ: H εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι δεδομένη και κυρίαρχη , ο καπιταλισμός νίκησε , ( δεν γνωρίζουμε για πόσο ), όμως στην τέταρτη τεχνολογική επανάσταση παράλληλα θα κυριαρχήσουν τα fake news , η ΑΙ , τo αυριανό homo robot που θα αντικαταστήσει εκατομμύρια εργαζόμενους , και σε μια δεκαετία από σήμερα θα προκύψει το τέλος χιλιάδων επαγγελμάτων, τεχνών, κ.α.

* Η μη δημόσια τριτοβάθμια παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση ΝΔ δείχνει καθαρά ότι έχουν καταλύσει το σύνταγμα , ενώ τη σφραγίδα κατάλυσης Πολιτεύματος και Συντάγματος την έβαλαν πριν από χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

* Τον καπιταλισμό τον δέχονται ως σύστημα όσοι τα έφαγαν παράλληλα με τα χρεωκοπημένα κόμματα , τους πολιτικούς και την πελατεία τους. Εσείς τα φάγατε επί ίσοις όροις παράλληλα ;Δεν νομίζω, υπάρχει καθολική ανισότητα και κάνετε ιδεολογικές εκπτώσεις, διότι άλλοι έφαγαν και τρώνε την μερίδα του λέοντος και εσείς τρώτε τα ψίχουλα, άρα στον καπιταλισμό είναι κυρίαρχη η ανισότητα και χρειάζεται κάτι ορθότερο.

* Αφού είστε αριστεροί , πως έχει προκύψει πρόεδρός σας ο νεόπλουτος καπιτάλας και δεν είστε εσείς στην κορυφή ;Η απόδειξη της άλωσης. Εν μέσω καπιταλισμού , δεξιάς και ακροδεξιάς προκύπτει ανυπαρξία αριστεράς ! Δεδομένου ότι συνολικά γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πλέον αριστερά θα δικαιωθεί ο κάθε ένας μόνος του και θα διαμορφώσουμε ο κάθε ένας μόνος του το τελειότερο σύστημα ! Αν κάλειται κάποιος σήμερα να ακολουθήσει ''Κασσελάκηδες'' δεν γινόταν καπιταλιστής από την αρχή ;

* O πρόεδρός σας παίζει στην παράσταση του σάπιου, διεφθαρμένου και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος , όμως , δεν διαπιστώσαμε να έχει έστω και μια αντιπρόταση στο σάπιο και διαπλεκόμενο μιντιακό κατεστημένο το οποίο τον ανέδειξε και τον προώθησε. Ως καπιταλιστής στον καπιταλισμό όλα επιτρέπονται;Αν θυμάμαι καλά παρουσιάστηκε στα εισαγόμενα σόσιαλ τα οποία αποτελούν κλοπή της δημόσιας προτάσεώς μου από την δεκαετία του 70. Τι έχει θεσμοθετήσει η μπανανία για τον πρωτεργάτη των σόσιαλ ;Άλλο τι λέτε εσείς και τι σας εξυπηρετεί και άλλη η πραγματικότητα και η αλήθεια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξετσίπωτοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">