ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανυπέρβλητη η λαλακία που δέρνει τους νεοέλληνες


Η νεοελληνική κοινωνία μετεξελίσσεται υιοθετώντας οτιδήποτε ξενόφερτο και εισαγόμενο στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων , όμως , κάθε φορά προκύπτει η ίδια ακριβός λαλακία που δέρνει την φάρα των νεοελλήνων.

Ειδικότερα:Σε μια εποχή συντριπτικής αλλοίωσης, εθνών, θεσμών, ιδεωδών, αξιών, αρχών, ιδανικών, κουλτούρας, κ.α. στη δική μας χώρα ''όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν''.

Άλλαξε ο μανωλιός έβαλε τα ρούχα αλλιώς !

Σε μια εποχή που έχουν έρθει τα πάνω κάτω και επικαλούνται τα μύρια όσα περί δημοκρατίας, μύρια λαμόγια, είναι σαφές ότι όλοι αυτοί στη βάση της Ελληνικής Δημο-κρατίας θα ήταν απλά ανδράποδα.

Να εξειδικεύσω περισσότερο η μήπως δεν χρειάζεται ;

Τα εκατομμύρια που κουβαλήθηκαν στον Ν.Αττικής από ολόκληρη την επικρατεία, καθώς και απο όλα τα μήκη του πλανήτη, στην βάση της Δημοκρατίας των Ελλήνων θα ήταν συνολικά ανδράποδα και δούλοι.

Η πλειονότητα όσων βρίσκονται στον Δήμο Γλυφάδας με τα δεδομένα των αρχαίων Ελλήνων θα ήταν δουλικό προσωπικό.

Δεν αρκεί που έχετε καταλύσει τα πάντα όλα πουλάτε και πνεύμα ;

Επισήμανση:H πραγματικότητα είναι ότι υφίστανται αναρίθμητοι/ες που γίνονται ''δούλοι'' ακόμα και σήμερα ! Αν εξετάσει κάποιος τα καθημερινά πεπραγμένα τους , εξυπηρέτηση του κατεστημένου , γλυψιματάκι , κολακία ,  όλοι αυτοί/ες είναι εν μέρη δουλικό προσωπικό.

Τι άλλο μπορεί να είναι όσοι/ες καθημερινά γλύφουν πολιτικά πρόσωπα και οικονομικούς παράγοντες ;

Tέλος μη ξεχνάμε ότι: Προσωπικά μπορούσα να έχω πάρει το δάνειο που μου προσέφεραν της τάξεως των 800.000 χιλιάδων ευρώ , να έχω δεχθεί όλες τις προτάσεις εξυπηρετήσεως σε υπουργικά κ.α. γραφεία , και να ζω μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, όμως, ''άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας'' ! Γνωρίζεις τι σημαίνει πραγματική ελευθερία ;

Γ.Κ

ΥΓ: Ποτέ, μα ποτέ, μην κρίνεις σύμφωνα με όσα σου υπαγορεύει το μυαλό σου, η σύμφωνα με όσα έχουν ''φυτέψει'' άλλοι/ες στον εγκέφαλό σου αν δεν έχεις απτά διασταυρωμένα αποδεικτικά στοιχεία o ίδιος/α.

* Αναρίθμητοι ''ξεραίνουν το σκ@τό τους'' ώστε να κάνουν μια αγορά και να πουλήσουν μούρη - φιγούρα, όμως, κάθε τρεις και λίγο τους ακούς να λένε ότι η βενζίνη έχει δυο ευρώ το λίτρο και ότι υφίσταται μεγάλη ακρίβεια ! Ο Μητσοτάκης που εκλέξατε έχει 38 ακίνητα. Εσείς πόσα αγοράσατε που του παρείχατε την δυνατότητα διακυβέρνησης ;Έχετε ασπαστεί ένα εντελώς άδικο σύστημα και το ακολουθείται ;Δεδομένου ότι ισχύει, πως ακριβός χαρακτηρίζεται η επιλογή σας

* Προσωπικά δεν θα ψήφιζα ποτέ ένα άτομο - πολιτικό το οποίο διαθέτει υπέρμετρα μεγαλύτερη ακίνητη η κινητή περιουσία από εμένα, ενώ εσείς το κάνετε, άρα σκεφτείτε ενδελεχώς τι κάνετε. Άλλα τα ιδεώδη των ΕΛΛΗΝΩΝ εντελώς διαφορετικά των νεο-οτιδήποτε. Αν ήμουν κάτοχος και εγώ των 38 ακινήτων του Μητσοτάκη λέτε να τον ψήφιζα ;Δεν θα τον ψήφιζα, όπως δεν θα ψήφιζα ούτε τον Κασσελάκη. Το γιατί είναι αυτονόητο. Δεν θα με εκφράσει ποτέ η νέα τάξη πραγμάτων , ο καπιταλισμός , και όσα ''γυαλίζουν'' στους περισσότερους/ες από εσάς και γι'αυτό έχω περισσότερους λόγους απ΄όλους. 

* Δεδομένου ότι το ''άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας'', τονίζω ότι αποκλειστικά με τις προσωπικές μου δυνάμεις σε μια άλλη χώρα - σήμερα - μπορώ να διαθέτω περισσότερα ακίνητα από τον Μητσοτάκη. Εννοώ ότι υφίστανται σειρά χωρών στις οποίες με όσα διαθέτει κάποιος στη δική μας χώρα μπορεί σε αυτές τις χώρες να ζήσει ως μεγιστάνας σύμφωνα των τιμών ακινήτων και του βιοτικού επιπέδου. Άλλωστε ''τα ίδια παίζουν'' παγκόσμια.







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανυπέρβλητη η λαλακία που δέρνει τους νεοέλληνες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">