ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καρβέλας: Η Βουλή είναι ένας βόθρος


Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη αναφέροντας ότι πριν πάει στο
Mega του είπαν ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης είναι δυστυχώς αυτοί που κάνουν την μεγαλύτερη ζημία σε τούτη τη χώρα.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Επίσης , αποκάλεσε την βουλή βόθρο και τους 300 βουλευτές καραγκιόζηδες, όμως, νωρίτερα είχε υπάρξει ένα δικό μου δημοσίευμα στο οποίο γινόταν ειδική αναφορά στον ''βόθρο''.

Χαρακτήρισε την συζήτηση με την Λυμπεράκη απογοητευτική, δεδομένου ότι υπήρχε αντίθεση στον όρο βόθρος για την βουλή. Όπως ανέφερε η Λυμπεράκη η βουλή και οι βουλευτές είναι το νομοθετικό σώμα της χώρας.

Από το δικό μου μετερίζι τονίζω: Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η βουλή της χώρας μας αποτελεί βόθρο, όμως , παράλληλα βόθρος σήμερα είναι και η νεοελληνική κοινωνία. Απαιτείται καθάρισμα και εξυγίανση.

Επίσης, αναφορικά με όσα ανέφερε η Λυμπεράκη: H ασημαντότητά μου πρωτοστάτησε για τις ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, ενώ αντί αδειοδοτήσεως από τους συμμετέχοντες του βόθρου, και σε καμία περίπτωση νομοθετικού σώματος της χώρας, δέχτηκε επί δεκαετίες σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων.

Επίσης, ανομία ακόμα και έπειτα από τρεις επιστολές του τέως ΠτΔ, ο οποίος καλούσε την κυβέρνηση να μου παρέχει αδειοδότηση, και τέλος, σημειώνω και τα δέκα χρόνια τοπικής προβοκάτσιας από τους συμμετέχοντες στον τοπικό βόθρο.

Δείτε το βίντεο:


Σημείωση:Δεδομένου ότι στη χώρα μας υπάρχει νομοθετικό σώμα και δεν υπάρχει βόθρος και καραγκιόζηδες της πολιτικής , ποιός νόμος έπειτα από κατάθεση φακέλλου παρέχει ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ στην Ραδιοτηλεόραση ;

Οι συμμετέχοντες στα σκατά του βόθρου, ακόμα και το 2024, αντί για νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων στην ραδιοτηλεόραση έχουν στήσει μια παράγκα και υπηρετούν την πολιτικοοικονομική διαπλοκή και τα σκ@τά που κουβαλούν στο κεφάλι τους, αντί του συνόλου της κοινωνίας.

Ειδικότερα:Οι φερόμενες ''άδειες'' που δόθηκαν στη χώρα μας από το 1989 έως και σήμερα ήταν στη βάση πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και δόθηκαν απ΄ευθείας από υπουργούς σε μια χούφτα ημετέρους τους. Επί της ουσίας ισχύει η απόφαση από το ΣτΕ του 2004 - 2005 που χαρακτήρισε όλους τους σταθμούς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

To αυταπόδεικτο ουδέποτε τέθηκε από τους συμμετέχοντες στο φερόμενο ''νομοθετικό σώμα''. Γιατί σε μια χώρα 12.000.000 εκατομμυρίων τα ΕΘΝΙΚΑ κανάλια δεσπόζουν στο σύνολό τους στο Ν.Αττικής ; To σύνολο της υπόλοιπης χώρας και νομών αποτελείται από Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, διαλογής πολίτες - κοινωνία ;

Εννοώ ότι κάποιος/α που προωθείται από τα εθνικά κάναλα του Ν.Αττικής και ενδεικτικά συμμετάσχει στις εκλογές γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο. Στον αντίποδα τα πέντε - έξι εκατομμύρια νεοελλήνων της περιφέρειας είναι Β, Γ, Δ, Ε, διαλογής πολίτες ; Το αντίστοιχο και στις τοπικές κοινωνίες, τους Ο.Τ.Α στην ψηφιακή εποχή, διότι κυβερνά ένας ψεύτης πρωθυπουργός και ένα κάλπικο κόμμα. Προεκλογικά ανέφερε ότι υπάρχουν άπειρες συχνότητες , όμως , επί πενταετία συνεχίζει τα ''χαϊρια'' του ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλης κλάσεως ψεύτες αυτοί, οι οποίοι ακολούθησαν δικές μου προτάσεις αυτόνομης ψηφιακής πλατφόρμας της Ε.Ρ.Τ , ενώ ξέχασαν ότι σε μια πλατφόρμα πληρωμένη από τα χρήματα του συνόλου του Ελληνικού λαού πρέπει να υπάρχουν παράλληλα με τα ραδιοτηλεοπτικά της ΕΡΤ και τα κοινωνικά. Ο βούρκος είναι τεράστιος.

Όλοι οι ''όμιλοι'' και τα τσιράκια των ιδιοκτητών, επίσης, διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες, λειτουργούν αντισυνταγματικά μέσα της αυτής και της άλλης μορφής, ( υποτίθεται ενημερωτικά  - μουσικά) υπό τις ευλογίες των συμμετεχόντων του ''βόθρου''. 

Ουδέποτε υπήρξε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στα ερτζιανά της χώρας μας από τους καραγκιόζηδες της βουλής. Από το 1987 ληστεύουν όσους πρωτοστάτησαν και παρέχουν χαριστικά βεβαιώσεις και δημόσια αγαθά σε ημετέρους τους.

Ακόμα και η σύνθεση του Ε.Σ.Ρ είναι διορισμένη από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή με συγκεκριμένη αποστολή. Υπάρχει νομοθετικό σώμα στη βάση της πραγματικής δημοκρατίας - ισοπολιτείας ;Αν υπάρχει, και υπήρχε, που είναι οι άδειες σε όσους πρωτοστάτησαν για ραδιοτηλεοράσεις ;Τις ληστείες, διώξεις - κατασχέσεις τις γνωρίζεται , και όχι μόνο, διότι, μια μερίδα από εσάς ψηφίζει ακόμα τους ληστοσυμμορίτες. 

Οι συμμετέχοντες στα κανάλια - ομίλους, φερόμενοι ''δημοσιογράφοι'' συμμετέχουν και διαμορφώνουν αυταπόδεικτα μεγαλύτερο βόθρο από την βουλή. Έπειτα από κάθε καταχρηστική διώξη - κατάσχεση των τοπικών σταθμών της Γλυφάδας ''έπνιγαν'' την είδηση, διότι , η κλίκα τους βρισκόταν πίσω από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, και κυρίως , διότι , ήταν διαπλεκόμενοι αντισυνταγματικά λειτουργούντες πέραν του ενός μέσου με σαφή διάταξη στο Ελληνικό Σύνταγμα που το απαγορεύει. Δεν είναι μόνον η Βουλή ''βόθρος'', είναι και τα μέσα, καθώς επίσης και η νεοελληνική κοινωνία. 

Επίσης, σημειώνω ότι το αντίστοιχο ακολουθούσαν, τόσο από την κρατική ραδιοτηλεόραση όσο και από το σύνολο των εφημερίδων του Ν.Αττικής, και αυτονόητα από τους τοπικούς ''υδραυλικούς'', άρα ο βόθρος είναι διευρυμένος στη χώρα μας. Ρίξτε μια προσεκτική - αναλυτική ματιά στην πλειονότητα όσων αυτοαναγορεύτηκαν ''δημοσιογράφοι'' στη χώρα μας ως υπάλληλοι μαφιόζων. Ποιοι ήταν και τι έκαναν πριν την εμπλοκή τους στην υπηρέτηση διαπλεκόμενων,και δεδομένου ότι τα κανάλια, ΕΘΝΙΚΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ - ΚΡΑΤΙΚΑ βρίσκονται στο Ν.Αττικής πόσοι/ες από δαύτους είναι από το Ν.Αττικής

Η  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BOΘΡΟΥ

Αν είχαν μείνει στο τόπο τους , εκεί που γεννήθηκαν, τι θα έκαναν σήμερα ''οι Αυτιάδες, οι Εισαγγελάτοι, οι Χατζηνικολάου και χιλιάδες λοιποί/ες '' που πλαισιώνουν τον έτερο βούρκο με όσα ισχύουν από το ''νομοθετικό σώμα'' ;Πως χαρακτηρίζονται τα υποκριτικά και στημένα πεπραγμένα σας ;

Ο Καραμανλής για τα μάτια του κόσμου ''έστησε'' και ένα κρατικό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, όμως, Αττική και Θεσσαλονίκη δεν είναι το σύνολο της χώρας. Τέλος, ακόμα και τα περιφερειακά ραδιοτηλεοπτικά, σχεδόν στο σύνολό τους είναι κομματικά παραρτήματα τα οποία λειτουργούν ως δορυφόροι των διαπλεκόμενων ολιγαρχικών της Αττικής.

Επ΄ευκαιρία καρναβαλιού δείτε άλλο ένα βίντεο:Αυτοί μασάνε από το κόμμα της ΝΔ και βάζουν  στο youtube το ''Μητσοτάκη γ@μ..σε'', ενώ στον αντίποδα ο υποφαινόμενος ουδέποτε έχει χρησιμοποιήσει στο διαδίκτυο ανάλογη γλώσσα. Η ποιότητα των ''γαλάζιων'' και της νεοελληνικής κοινωνίας. 
 

Μητσοτάκη μπράβο, συγχαρητήρια για όσα ισχύουν επί σειρά ετών πρωθυπουργίας σου, συγχαρητήρια που φτάσαμε στο σημείο να λένε δημόσια οι πολίτες ότι η βουλή αποτελεί βόθρο, διότι , δείχνεις πραγματικά ότι είσαι ο προϊστάμενος του βόθρου, ενώ η χώρα χρειάζεται αρχή, δίκαιο, ισοπολιτεία και ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο επ' ουδενί μπορεί να είναι στα χνάρια άλλων λαών. Ξέρετε πότε ξεκίνησε ο νεοελληνικός ‘’βόθρος‘’ ;Να σας βοηθήσω, η δεν χρειάζεται και το γνωρίζετε ;

* Η βουλή ξεκίνησε να αποκαλείται ‘’βόθρος‘’ όταν όλα τα κόμματα - πολιτικοί άρχισαν να ακολουθούν τις πρακτικές του ΕΦΙΑΛΤΗ αντί να αντιπροσωπεύουν το σύνολο της κοινωνίας. Είναι γνωστό ότι Λεωνίδας και 300 έπεσαν μέχρι τελευταίου για τα ιδεώδη τους, ενώ, δυστυχώς έμεινε ο Εφιάλτης και οι απόγονοί του να ταλανίζουν το τόπο μας μέχρι και σήμερα. 

* Ο Εφιάλτης ήταν ο μοναδικός που εξαγοράστηκε από τους ξένους, ενώ σήμερα ψάχνεις με το κυάλι αν υπάρχει έστω και ένας ο οποίος δεν έχει ενδώσει, εξαγοραστεί και ξεπουληθεί σε οτιδήποτε ξένο - ξενόφερτο. Αναφορικά με το ξεπούλημα συνολικά της χώρας σε ξένους ουδέν σχόλιο. Πλήρης αντιστοφή των Ελληνικών ιδεωδών. Η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη και η χώρα που έδωσε τα φώτα της παγκόσμια ακόμα και στον Διαφωτισμό του 17ου & 18ου αιώνα  αποικία των ξένων συμφερόντων από τα κόμματα της βουλής, άρα...;Που έμαθαν την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ οι ξένοι αν δεν υπήρχε ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και οι υπόλοιποι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ; 

* Γνωρίζεται ότι κορυφαίος Σινολόγος έχει αναφέρει δημόσια ότι ακόμα και η Κινεζική γλώσσα, όπως όλες οι υπόλοιπες, έπρεπε να γράφονται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ότι είναι η πιο πλούσια γλώσσα που έπρεπε να ομιλείτε παγκόσμια;Η αγγλική γλώσσα χωρίς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι κυριολεκτικά ένα τίποτα. Σε μια σειρά υποανάπτυκτες χώρες υποτίθεται ότι ομιλούν αγγλικά, όμως, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα από την επιστημονική ορολογία συννενοούνται περίπου όπως οι κωφάλαλοι. Το αντίστοιχο και εδώ.

* Προσωπικά με ενοχλεί ο όρος ''βόθρος'', τόσο να λέγεται δημόσια όσο και να υπάρχει ως εντύπωση σε μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας, διότι, δεν αρμόζει στην ιστορία του τόπου, όμως, δεν έχει παρασχεθεί η απόδειξη ποιοι εκ των νεοελλήνων ''θα καθαρίσουν και θα εξυγιάνουν''. Άλλοι πληρώνουν το ''μάρμαρο'' και οι έτεροι χαίρουν προνομίων και εξουσίας, ενώ αυταπόδεικτα είναι οι συμμετέχοντες και οι διαμορφωτές όλων των κακώς κειμένων. Τους διέπει περίσσευμα υποκρισίας και θράσους. Είναι οξύμωρο να αναμένει κάποιος/α ''καθάρισμα & εξυγίανση'' από τους διαμορφωτές και συμμετέχοντες, ούτε μπορεί να υπάρχει προσδοκία από άτομα τα οποία λειτουργούν μονομερώς και επιλεκτικά ''πνίγοντας'' το κοινωνικό δίκαιο.

Ποιοι ομιλούν για ''καθαρά χέρια'' σε τούτο το τόπο ;  Πόσα μέσα διαθέτουν οι διαπλεκόμενοι και οι υπαλληλοί τους ; Πόσα μέσα έχουν τα κόμματα ; Που είναι τα δικά μας ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καρβέλας: Η Βουλή είναι ένας βόθρος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">