ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σταδιακά πέφτουν οι μάσκες στο παράρτημα της ΝΔ στο Φάληρο


Σταδιακά πέφτουν οι μάσκες στο παράρτημα της ΝΔ στο Φάληρο. 

Δεν αρκεί που επί σειρά ετών μαζί με τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους και το χρεωμένο κόμμα της ΝΔ έχουν καταλύσει το Σύνταγμα της χώρας, τώρα κατεβαίνουν και στις εκλογές ώστε να ''προσφέρουν'' περισσότερα στο τόπο και στον λαό !

Δεν ξεχνάμε πόσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Τριάντα συνεχόμενα χρόνια τσιράκια του κεφαλαίου και αβάντα στο κόμμα της ΝΔ. 

Τριάντα χρόνια γλύψιμο στο σύστημα από άτομα τα οποία αν είχαν μείνει στο τόπο τους, στο τόπο που γεννήθηκαν, δεν θα ήταν σήμερα ούτε γιδοβοσκοί !

Η μέχρι σήμερα ''προσφορά'' τους είναι: Πλήρης κατάλυση της ισοπολιτείας.

Παρουσιάστηκαν ως δημοσιογράφοι άτομα τα οποία ουδέποτε, ούτε μια φορά, δεν έθεσαν το ζήτημα ανισότητας και αντισυνταγματικότητας αναφορικά με την λειτουργία της Ραδιοτηλεοράσεως στη χώρα μας. 

Ούτε μια φορά δεν έχει ακουστεί από το στόμα των εν λόγω, γιατί δεσπόζουν όλα τα διαπλεκόμενα ''εθνικά'' κανάλια στο Ν.Αττικής. Η υπόλοιπη χώρα και τα πέντε εκατομμύρια πολιτών είναι Β,Γ,Δ,Ε, κατηγορίας πολίτες ;

Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε από αυτά τα άτομα με τα κοστούμια γιατί στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας δεν ισχύει ισοπολιτεία και συνταγματικότητα αναφορικά με τις ραδιοτηλεοράσεις.

Είναι σαφές όπως καταντήσατε ως κοινωνία το τόπο μας ότι σας χρειάζονται πολλοί ''αυτιάδες''.


Η ασημαντότητά μου ''από ζήλια και φθόνο'' έγραψε όσα προαναφέρονται, και επ΄ουδενί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

α) Υπάρχει εθνικό ραδιοτηλεοπτικό - μέσο - εκτός του Ν.Αττικής

β) Υφίσταται συνταγματικότητα στην λειτουργία των διαπλεκόμενων Ραδιοτηλεοράσεων στη χώρα μας ;Ενδεικτικά, το μαγαζί του Φαλήρου έχει σειρά αντισυνταγματικών μέσων της αυτής και άλλης μορφής. Το αντίστοιχο με σειρά άλλων στο Ν.Αττικής. Για τους 300 του βόθρου και τα κόμματά τους έπαψε να είναι ΔΙΑΠΛΟΚΗ διότι τους καλούν στα πάνελ ;Όπου σε προσκαλούν και συμμετάσχεις αλλάζει ο χαρακτήρας ;

γ) Γιατί το κόμμα της ΝΔ αξίωνε αυτοδυναμία ώστε να τροποποιήσει κατά το δοκούν το Σύνταγμα ;Γνωρίζετε ;

δ) Τέλος, γιατί με τις ευλογίες της ΝΔ οι διαπλεκόμενοι όμιλοι κ.α. λειτουργούν σειρά αντισυνταγματικών μέσων της αυτής και άλλης μορφής και δεν έχει ακουστεί ούτε λέξη στη Βουλή από τους 300 για θέσπιση δημοκρατικού νόμου και τήρηση της νομιμότητας ;

Κατσαπλιάδες Διαπλοκή και Κλεφτουριά 

Άπαντες από την κορυφή μέχρι τον πάτο διορισμένοι και χρισμένοι από τις γνωστές οικογένειες με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων για κάθε ενδιαφερόμενο.  Γνωρίζεται πόσοι δικαστικοί πλαισιώνουν τον δημόσιο ιστό της χώρας ;Σε όποια χώρα ο πολίτης δεν βρίσκει το δίκιο του στην δικαιοσύνη και τους δικαστικούς δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατίας, αντιθέτως, υφίσταται παράγκα , διαπλοκή, διαφθορά και απολυταρχικό καθεστώς.

Η διαφορά ανάμεσα στο χθές και το παρόν. Στο χθές ο ΠτΔ μου παρείχε τρείς επιστολές για αδειοδότηση, ενώ η κλεφτουργία ΝΔ & ΠΑΣΟΚ οργάνωνε καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου. Σήμερα υφίσταται μια δικαστικός η οποία δεν απαντά κάν στις αιτήσεις των πολιτών. 

Σημειώνω ότι, ενώ μου παρασχέθηκε η δυνατότητα να υπάρχω στο ίδιο καθεστώς λειτουργίας με τα παραρτήματα τύπου Φαλήρου αρνήθηκα, διότι, πρέπει να αποδειχθεί ότι η Βουλή, από βόθρος που είναι καθαρίζεται και γίνεται η αντιπροσώπευση της χώρας , της νομιμότητας και του λαού. Καθίσταται εφικτό με όσους πολιτεύονται και γνωρίζετε ;Να το απαντήσει κάθε ένας - μια από εσάς στο άτομό του, διότι, μόνο με αυτή τη μέθοδο διαπιστώνει κάποιος πόσο διευρυμένη είναι η σήψη στην κοινωνία.

ΥΓ: Είναι σαφές επί δεκαετίες πόσοι/ες αξίωσαν ψήφους για την συμμετοχή τους στην Ευρωβουλή, όμως, παράλληλα είναι επίσης σαφές, ότι, προτάσεις που είχαν γίνει την δεκαετία του 90 από τον υποφαινόμενο απασχολούν την ευρωβουλή σήμερα, άρα, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά πληθώρα ευρωβουλευτών επί δεκαετίες δεν αντιπροσώπευαν ούτε τη χώρα ούτε την κοινωνία. Ήταν και είναι βαλτοί συμφερόντων & της τσέπης τους.

* Ειδικά για την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , και ειδικότερα σε πολιτικό επίπεδο είναι η πιο σάπια ever - όλων των εποχών. Δεν γνωρίζω πόσοι/ες από εσάς χαρακτηρίζεται πολιτικούς όσους/ες κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών. Ο δικός μου χαρακτηρισμός δεσπόζει πιο πάνω. Πολλές εργολαβίες και τόνοι μπετόν, για ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ , ενώ στον αντίποδα μηδέν από ουσιαστικό έργο στον Ο.Τ.Α. Με αντίστοιχη δράση το νεοδημοκράτη Μπακογιάννη τον ''έστειλαν'' από τον Δήμο Αθηναίων, ενώ στη Γλυφάδα δεσπόζουν δημότες - δημότισσες ''μπουμπούκια''. 

* Αν χρειάζεται να αποσαφηνίζω ακόμα και τα αυταπόδεικτα αναλογιστείτε τι έχει διαμορφωθεί πολιτικά & κοινωνικά, και ειδικότερα τοπικά. Είναι πολύ αξιόλογη μια τοπική κοινωνία στην οποία κατσαπλιάδες & κλεφτουριά πλήττουν την κοινωνία, ενώ η κοινωνία συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη σε δαύτους. Ομολογουμένως οι εξυπηρετούμενοι μονομερώς δεν γνωρίζουν τι εστί ηθική , δίκαιο, ισοπολιτεία , δημοκρατία, κ.α. ! Όσο εκπροσωπούν ορθά οι ξενόφερτοι/ες τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας θα σας εκπροσωπήσουν και οι υπάλληλοι της διαπλοκής. Προσωπικά γνωρίΖΩ ότι επί δεκαετίες εξυπηρετούν τις ιδιοκτησίες τους , την αντισυνταγματικότητα και το κόμμα της ΝΔ.

Σήμερα αντιλαμβάνομαι ακόμα περισσότερο, και καλύτερα, γιατί επί μακρόν στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχαν οι τοπικές κοινωνίες με διαχειριστές αμιγώς τους αυτόχθονες και δεν είχαν καταντήσει αποικία των ξένων. 

* Αναφορικά με τον ''μπουμπούκο'' , θα μας δείξει την αντίστοιχη ''αγάπη του'' για έναν αυτόχθονα του Ν.Αττικής και των ΜΜΕ ; Γιατί δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σταδιακά πέφτουν οι μάσκες στο παράρτημα της ΝΔ στο Φάληρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">