ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στον ανώτερο ''τοπικό πολιτισμό'' των ξενόφερτων έρχονται και ξενόφερτα καρχαριοειδή !


Κάτοικοι της Γλυφάδας 
εντόπισαν χθές καρχαριοειδές στην δεύτερη μαρίνα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς το είδαμε χθές σε ένα site, εκτός Γλυφάδας, που το απέστειλλαν οι ''γλυφαδιώτες'' διαμορφώνοντας τον γνωστό ύψιστο ''τοπικό μας πολιτισμό''. Άλλωστε ανέκαθεν λειτουργούσαν αντίστοιχα.

Πρωτοστατήσαμε για σόσιαλ από τούτη τη πόλη, οι προτάσεις ακόμα και για διαδικτυακά σόσιαλ έγιναν από τούτη τη πόλη, ενώ σε τούτη τη πόλη κατοικεί η πιο αχαρακτήριστη φάρα νεοελλήνων ! 

Δεδομένης αυτής της νοοτροπίας της πλειονότητας των ξενόφερτων κατοίκων στη πόλη της Γλυφάδας, οι οποίοι από κοινού, παράλληλα με τους ξενόφερτους εκλεγμένους τους διαμόρφωσαν τον ''ανώτερο τοπικό πολιτισμό'',  ας λούζονται όλοι/ες μαζί το εξάμβλωμα τους.

Ορισμένοι κάτοικοι ανέβασαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα καρχαριοειδές να κολυμπά στη μαρίνα δίπλα από τα αγκυροβολημένα σκάφη αναψυχής, και αμέσως μετά το έστειλαν σε αθηναϊκό site από το οποίο σήμερα το αναπαρήγαγαν εκατοντάδες άλλες σελίδες.

Το καρχαριοειδές  κολυμπάει στα ρηχά, πιθανότατα νηστικό, ταλαιπωρημένο και έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του , όμως, που να βρεθεί αρμόδια υπηρεσία στον αλλοπρόσαλλο Ο.Τ.Α Γλυφάδας.

Σύμφωνα της κλιματικής αλλαγής ακόμα δεν είδατε τίποτα, όμως , αυτό που έχετε δει αρκετοί/ες είναι τι διαμορφώνουν κόμματα και ξενόφερτοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μηδενική συνοχή - μηδενική συμμετοχή, άρα πλήρης διάλυση.

ΥΓ: Γιατί δεν υπήρχαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ υπήρχε το internet από την δεκαετία του 70 , καθώς επίσης, bluetooth & wifi υπήρχαν από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και υπολογιστές από το 1960 ; Γιατί το πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ιδρύθηκε και λειτούργησε έπειτα από την καταχρηστική διώξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999 ; Πιστεύεται στις συμπτώσεις ; Τι μεταδόσεις έκανε ο τοπικός σταθμός ; Ποιο ήταν το αντικείμενο των εκπομπών μου ; ( Ρωτήστε τον Μητσοτάκη ! )

# Δέκα χρόνια καταλυμένης εντολής στον Δήμο Γλυφάδας 

# Δέκα χρόνια καθημερινής διάλυσης από την κομματοκρατία

# 2014 - 2024: Δέκα χρόνια προβοκάτσιας 

# 1991 - 2024: Τριάντα τρία ( 33 ) χρόνια απαράδεκτων ''πολιτικών'' 

* Έπειτα από τους ακροδεξιούς και τους κίναιδους σειρά έχουν οι λεσβίες και τα τραβεστί, αμέσως μετά τα ανθρωπόμορφα ρομπότ και στο τέλος τα πλάσματα. Και εις ανώτερα ! Ότι ίσχυσε με τον ανώτερο πολιτισμό των Αθηναίων και των Ατλάντων, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από πολλές χιλιετίες, το αντίστοιχο θα ισχύσει και μελλοντικά με τον ευτελή δικό σας. Τίποτα δεν θα μείνει, όπως δεν έμεινε απολύτως τίποτα από τους Αρχαίους της Αιξωνής. Σε μια περιοχή που ζούσαν χιλιάδες κάτοικοι της Αιξωνής δεν έμεινε ούτε ένας. Οι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής ουδεμία σχέση έχουν με τους Αρχαίους δημότες - κατοίκους. Δεν υπήρξε ίχνος συνέχειας, ενώ κανείς δεν προβληματίστηκε πως χάθηκαν συνολικά από την συγκεκριμένη περιοχή. Ιστορικά γνωρίζουμε τι ίσχυσε , όμως, δεν δικαιολογεί τον πλήρη αφανισμό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στον ανώτερο ''τοπικό πολιτισμό'' των ξενόφερτων έρχονται και ξενόφερτα καρχαριοειδή ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">