ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: ΝΕΟ DVD ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ


Κάποιοι θέλουν να με πικάρουν, και επαναφέρουν μια παλιά σάτιρα που έκανα παίρνοντας αφορμή από την δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη, δεδομένης της αναγνωρισιμότητας, και γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιώντας ένα επώνυμο πρόσωπο θα δουν και τα υπόλοιπα μηνύματα οι αναγνώστες.

Σήμερα (το 2014) δεν με εκφράζει αυτή η σάτιρα του παρελθόντος, και ανακαλώ, άρα διαγράφω μεγάλο τμήμα όσων είχα γράψει, άλλωστε η Στικούδη έχει κάνει καινούργιες δουλειές.

Μπέρδευα τη πολιτική με τη μουσική πολλά χρόνια: Πιστεύω ότι η μοναδική οδός επίλυσης της εθνικής οικονομίας, και ουσιαστικής ανάπτυξης, βρίσκεται στην συνεργασία πολλών ανθρώπων, και την αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών. Ουσιαστικά ο Τουρισμός πρέπει να αποτελεί την no1 προτεραιότητα όλων των κυβερνήσεων.

Όλοι οι δήθεν ειδικοί και αρμόδιοι είναι αεριτζήδες που κάνουν διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος χωρίς καμία ουσιαστική συνδρομή στο Τουρισμό.

Έχουν μείνει στη δεκαετία του 60, όταν αποδεδειγμένα υπάρχουν λύσεις για ενδεδειγμένο τρόπο προβολής της χώρας.

Θα μπορούσε να υπάρξει μια σύγχρονη μορφή αναγέννησης του πολιτισμού σε άλλη βάση, και με εντελώς διαφορετική προοπτική, και έχουμε σημαντικό έλλειμμα σήμερα στην Ελλάδα.

Όταν διαχρονικά οι πολιτικοί αδυνατούν να δημιουργήσουν την ενδεδειγμένη βάση προς όφελος της χώρας, και γνωρίζουμε ότι χρηματοδοτούσαν κάποιους που ουδέποτε προώθησαν τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, η αλλαγή πλεύσης και πολιτικών αποτελεί αναγκαιότητα.

Σήμερα η κυβέρνηση χάρισε τα δημοσία αγαθά (Ψηφιακές Συχνότητες) σε διαπλεκόμενα που ουδέποτε πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για τη χρήση τους, γνωρίζοντας ότι δια μέσω αυτών χειραφετούν - χειραγωγούν - την Ελληνική κοινωνία. Στον αντίποδα οι πολιτικές τους για τον τουρισμό που είναι η μόνη πηγή εσόδων είναι στείρες. 

α) Είχα αιτηθεί στη κυβέρνηση Καραμανλή (το 2004) τη δημιουργία του πολυγλωσσικού  δορυφορικού δημόσιου καναλιού (4)  ώστε να γίνει προβολή και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού, και αντί αυτού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν το κανάλι της βουλής ώστε να βολέψουν τους κομματικούς τους. Στη συνέχεια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατόπιν απαίτησης της τρόικα έκλεισαν την ΕΡΤ.

β) Θεωρώ ακόμα και σήμερα ότι ένα πολυγλωσσικό Ελληνικό μέσο προώθησης του Ελληνικού Πολιτισμού&Τουρισμού πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα.

γ) Οι προγονοί μας δημιούργησαν τον πολιτισμό που μεταλαμπάδευσε σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι εκπομπές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχαν ως αντικείμενο 
την διάδοση κάποιων μηνυμάτων που θεωρούσα ότι μπορούν να βοηθήσουν συνολικά τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, και σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε η πρόταση για τη δημιουργία ενός δημόσιου ελληνικού πολυγλωσσικού μέσου.

δ) Στην Ελλάδα του 2014 δεν υπάρχει ούτε ένα (1) πολυγλωσσικό δημόσιο δορυφορικό και επίγειο μέσο ανάδειξης του Πολιτισμού & Τουρισμού. 
Αν δεν μπορούν οι εκάστοτε κυβερνώντες να δημιουργήσουν μια δομή που να καταλαβαίνουν οι πολίτες του υπόλοιπου πλανήτη, δεν κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Βλέπω και γνωρίζω την δραστηριοποίηση πολλών Ελλήνων - Ελληνίδων και τις συνεργασίες που κάνουν με μεγάλα ονόματα της προώθησης - ειδικά της μουσικής βιομηχανίας - όμως παραμένει σε ελλαδικό επίπεδο το ουσιαστικό πρόβλημα. Μια ''κλειστή'' Ελληνική χώρα, η οποία σήμερα δεν απευθύνεται μαζικά στους λαούς του πλανήτη, στην γλώσσα τους.

Περιαυτολογώντας: Έχω τη δυνατότητα επιπέδου ενός πλουραλιστικού σχεδιασμού, και ενός υλοποιήσιμου σχεδίου το οποίο θα επεμπλακεί από τα γνωστά τετριμμένα, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές Αλλαγές στην δομή της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας, με βασικούς άξονες  οι οποίοι θα συνενώσουν ένα διχασμένο λαό, και θα διαφοροποιήσουν δραστικά την υφιστάμενη παρούσα φάση, για ένα μέλλον που αξίζει σε όλους, και στην ταλαιπωρημένη Ελλάδα από τους επαγγελματίες λαϊκιστές - Πολιτευτές, οι οποίοι το μόνο που έχουν πετύχει, και είναι αυταπόδεικτο, είναι πλήρη κατακερματισμό, και υποβάθμιση ακόμα και των αυτονόητων βασικών δομών του Πολιτισμού, που έπρεπε να βρίσκονται στο απυρόβλητο και να μην αγγίζονται.

Γνωρίζεις, γνωρίζω, γνωρίζουμε, μαζί ζούμε και αλλάζουμε.....η συντηρούμε και διαιωνίζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς να ελπίζουμε. Ελπίζω να γίνομε αντιληπτός συνέλληνες/ιδες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Eπανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις εις βάρος του πρωτεργάτη ενός χώρου στη χώρα μας, και καμία ενέργεια έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις για Αδειοδότηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: ΝΕΟ DVD ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">