ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ραγκούσης: Στάχτη στα μάτια του λαού

Την πρόσληψη 45.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων προαναγγέλλει ο υπουργός Εσωτερικών.

Όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης οι προσλήψεις θα γίνουν με την εφαρμογή του νέου ωραρίου εργασίας. Συγκεκριμένα οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι θα δικαιολογηθούν λόγω της εφαρμογής της εβδομαδιαίας 40ωρης εργασίας και της λειτουργίας των υπηρεσιών τις ''απογευματινές ώρες''.

Σε ότι αφορά το μισθολογικό κόστος στο δημόσιο, ο υπουργός επεσήμανε ότι στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης θα έχει ''μειωθεί κατά 6 δισ. ευρώ δηλαδή στα 16 δισ. έναντι 22 δισ. το 2009''.

Για τον εκλογικό νόμο λέει πως είναι απαραίτητη η αλλαγή του καθώς «η σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης είχε δύο δίδυμους πυλώνες που πρέπει να γκρεμίσουμε: το πελατειακό κράτος και το πελατειακό κομματικό σύστημα».

Τέλος, μιλώντας αναφορικά με την πορεία της οικονομίας, υπογραμμίζει ότι δεν χρειάζεται αναθεώρηση το Μνημόνιο, αλλά η νοοτροπία που θέλει ότι για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα φταίνε «κάποιοι άλλοι, ξένοι».

Μάλιστα προσθέτει: «Αυτή η νοοτροπία αναπαράγεται είτε από εμάς, όταν κρυβόμαστε πίσω από την τρόικα ακόμη και όταν εφαρμόζουμε δικές μας προγραμματικές δεσμέυσεις, είτε από εκπροσώπους της τρόικας, όταν με δηλώσεις τους εμφανίζονται να παρεμβαίνουν στη δημόσια ζωή της χώρας».
  • Πρέπει να υπάρξουν και ''μεταμεσονύχτιες'' ώστε να καλύψουν το σύνολο των αναγκών.
  • Όσο για τον εκλογικό νόμο οτι και να κάνει η κυβέρνηση οι πολίτες γνωρίζουν με επάρκεια το πελετειακό κράτος σε όλους τους τομείς, και ειδικά στη τοπική αυτοδιοίκηση, όπως γνωρίζουν και τις μεθοδεύσεις σας στη Γλυφάδα.
  • Ο απόλυτος εμπαιγμός βάση αυτών που δημιούργησαν στη Γλυφάδα και με τις ευλογίες του υπουργού εσωτερικών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ
  • ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ,  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ.
  • Τουλάχιστον προσωπικά καταδίκασα τις πρακτικές σας και θα είναι καθημερινή ενέργεια, διότι οι πολίτες κάνουν διαπιστώσεις εαν αυτά που εξαγγέλονται έχουν βάση αρχικά υλοποιημένα σε τοπικό επίπεδο.
  • Κάνω αναφορά ειδικά στο πελατειακό κομματικό σύστημα και την απόλυτη αυθαιρεσία των εκλεγμένων στη Γλυφάδα και ειδικά του Δημάρχου με σαφείς διαδικασίες και μεθοδεύσεις υπονόμευσης που ονομάζονται Φασιστικές και αντίθετες σε κάθε δημοκρατικό ιδεώδες.
  • Υπάρχει η πραγματικότητα του σήμερα, του τώρα στη Γλυφάδα, ποιόν εμπαίζεται δημόσια ΡE;
  • Tέλος, η μεθόδευση του Κόκκορη να φέρει τη σφραγίδα αυτών που γνωρίζω, και οχι το πλαίσιο ανωνυμίας όσων αφορά δημόσια προβολή απο ιστοσελίδα του δήμου που πληρώνω όπως και οι υπόλοιποι δημότες.
  • Είμαι σαφής, δημόσια τα στοιχεία όλων όσων βρίσκονται πίσω απο ιστοσελίδες που δημόσια προωθούνται απο την ιστοσελίδα του Δήμου.
  • Καλούνται να πάρουν δημόσια θέση όλοι οι εκλεγμένοι σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.
  • Δεν θα εχουμε εσαεί και επ'άπειρον κουκουλοφόρους σε επίπεδο πόλης, ο κάθε ένας να αναλαμβάνει των ευθυνών βάση του ρόλου του, όπως σε αυτό το blog που όλοι γνωρίζουν τον συντάκτη και τα στοιχεία είναι σε δημόσια θέα. 
Ο Δημότης,

  • Γλυφάδα 26/3/2011
  • Γιάννης Κουρδομένος
  • Powered by Blogger
Y.Γ. Όσων αφορά την υπέρβαση δια μέσω του γραπτού λόγου των εσκαμμένων είναι δικαίωμα του πολίτη που διαχρονικά δηλώνει επαναστάτης και αντίθετος σε κάθε μορφή φασιστικής εξουσίας και μεθοδευμένης άσκησης αυτής, και εχει πληρώσει και πληρώνει το τίμημα, ενω εσείς απολαμβάνεται και δεν εκπροσωπείται τον πολίτη, μόνο υπονομεύεται.

Κρίνω το επίπεδο φασίζουσας νοοτροπίας που σας διέπει βάση δεκάδων αιτήσεων και δημοσιεύσεων που εχουν προηγηθεί δημόσια με σαφή περιεχόμενο. Αντί αυτού ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο και σήμερα στη Γλυφάδα. Αυτοί είσαστε, ελλειματικών προδιαγραφών και ελλατωματικοί χαρακτήρες χωρίς ουσιαστικά ιδεώδη αναβάθμισης  σε τοπικό επίπεδο.

Η διαδικασία απόρριψης είναι η εύκολη οδός, και της αποστροφής, προσωπικά είμαι ενας απλός Δημότης χωρίς δυνατότητες επηρεασμού σε αντίθεση άλλων δημοτών, και γνωρίζουμε οτι σε αυτή τη χώρα χωρίς τις διαδικασίες  του πελατειακού κράτους, και του πελατειακού κομματικού συστήματος, δεν διευθετείται απολύτως τίποτα.

''Η Απόδειξη απο αυτόν που ουδέποτε εχει ενταχθεί σε κόμμα και δεν εχει επισκεφθεί ποτέ γραφείο Πολιτικού για οτιδήποτε.''

''ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ραγκούσης: Στάχτη στα μάτια του λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">